Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Fuar hazırlıkları yavaştan başladı

Resimler ve ekler

• IMG_20230311_171115.jpg
    IMG_20230311_171115.jpg
    153 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20230311_171636.jpg
    IMG_20230311_171636.jpg
    199.3 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20230311_171235.jpg
    IMG_20230311_171235.jpg
    181.6 KB · Görüntüleme: 76
Elinize sağlık, bireysel çalışma mı yoksa bölgenizde ki usta mı yaptı?
Elektro hidrolik kumanda olduğu için Tr6 serisine de uygalanabilir, deneyebilirim o yüzden sordum.
sağolun kendim yaptım amortisör seçimi biraz zor oldu deneme yanılma ile bulabildim Tr6 nın orjinal amortisörleri servislerde mevcut ama fiyat hakkında bilgi vermediler

Elinize sağlık, zaten kubotaya trakkulupten sizin gibi iki çiftçi gitse bu seriler premium pakete yükselecek
Teşekkürler valla bu japonları anlamıyorum herşeyi iyi güzel yapıyorlar ama illaki eksik nokta bırakıyorlar

Eline sağlık barış tıs tıs ediyormu 😀
sağolasın aslında kompresör vardı körük takmayı düşündüm ama sürekli hava olması lazım elektrikli kompresöre güvenemedim tıs tıs etmiyor malesef :)

Bazı sanatsal çalışmalar 😉 kubota artık daha konforlu
Çok güzel olmuş,elinize sağlık.
Köşebentin açık uçlarını kapatıp boyarsanız daha güzel olur.
Sağ pulluk kaldırma koluna da hidrolik kumandalı ara parça koyun.Ben ne kadar yararlı ve kullanışlı bir sistem olduğunu kullanmadan önce tahmin bile edemezdim.Dünya markalarının üst sınıflarını kullananların bunun yokluluğunu hissetmemeleri garibime gidiyor.Aynı benim önceki hâlim.

Çok güzel olmuş,elinize sağlık.
Köşebentin açık uçlarını kapatıp boyarsanız daha güzel olur.
Sağ pulluk kaldırma koluna da hidrolik kumandalı ara parça koyun.Ben ne kadar yararlı ve kullanışlı bir sistem olduğunu kullanmadan önce tahmin bile edemezdim.Dünya markalarının üst sınıflarını kullananların bunun yokluluğunu hissetmemeleri garibime gidiyor.Aynı benim önceki hâlim.
Teşekkürler boyayı en sona bıraktım işler başlasın tarlada denedikten sonra belki ufak değişiklikler yapmak gerekebilir