Seymen İki Sıralı ArpaMaşallah hocam iyi akşamlar cins nedir?
Teşekkür ederim
Seymen İki Sıralı ArpaMaşallah hocam iyi akşamlar cins nedir?
Tesekkürler foto icin Sayenizde Türkiyede de Fendt 1050 oldugunu ögrendikBakmayın fotoda küçük göründüğüne kapıdan sığmıyor maşallah. Bakıma gelmiş
Bu Türkiyeye ilk gelen 1050, yanlış hatırlamıyorsam İzmirli bir amca almıştı. Birkaç ay önce Konya İsmile satıldı. İki adet Eskişehir Alpuda var.Tesekkürler foto icin Sayenizde Türkiyede de Fendt 1050 oldugunu ögrendik
Ayakları dün yaptım bugün taktım bugün bazılarının bitmiş olanların üstüne kaynativerdim taşlamanın taşıni bulamadım evde. Dün akşamdan beri yağmur yağıyo çok şükür gecede kar gösteriyo.
Ekli dosyayı görüntüle 74408
Teşekkür ederim abi geçen yıl başladım kaynak yapmaya hatta kaynak makinesini alirkende burdaki abiler fikir anlamında çok yardımcı oldular sağolsunlar öyle amatör şekilde elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bişeyler.Hocam kaynak güzel olmuş valla elinize sağlık
Maşallah abi Taban gübresi atmışmiydin ekerken(attiysan ne attın ne kadar attın)Yağmur sonrası son durum
Ot ilacı atmak icin tarlayı kontrole gittim
Hafif yaş ayaklar az yapışıyor
cumaya kadar bekliycem cumadan sonra yine uzun yagiş gorunuyor
Ekli dosyayı görüntüle 74338
Teşekkür ederim kardeşimMaşallah abi Taban gübresi atmışmiydin ekerken(attiysan ne attın ne kadar attın)
İnşallah emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın abi maşallah çok güzel duruyo.Teşekkür ederim kardeşim
22kg 20.20.0 attım
2defada üst gubre 12+12kg nitropover
Sağolasın Kardeşim Bütün çiftçiler emeğinin karşılığını alsin insallahİnşallah emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın abi maşallah çok güzel duruyo.
Elinize sağlık, bireysel çalışma mı yoksa bölgenizde ki usta mı yaptı?Bazı sanatsal çalışmalar kubota artık daha konforlu
Elinize sağlık, zaten kubotaya trakkulupten sizin gibi iki çiftçi gitse bu seriler premium pakete yükselecekBazı sanatsal çalışmalar kubota artık daha konforlu
Eline sağlık barış tıs tıs ediyormuBazı sanatsal çalışmalar kubota artık daha konforlu
sağolun kendim yaptım amortisör seçimi biraz zor oldu deneme yanılma ile bulabildim Tr6 nın orjinal amortisörleri servislerde mevcut ama fiyat hakkında bilgi vermedilerElinize sağlık, bireysel çalışma mı yoksa bölgenizde ki usta mı yaptı?
Elektro hidrolik kumanda olduğu için Tr6 serisine de uygalanabilir, deneyebilirim o yüzden sordum.
Teşekkürler valla bu japonları anlamıyorum herşeyi iyi güzel yapıyorlar ama illaki eksik nokta bırakıyorlarElinize sağlık, zaten kubotaya trakkulupten sizin gibi iki çiftçi gitse bu seriler premium pakete yükselecek
sağolasın aslında kompresör vardı körük takmayı düşündüm ama sürekli hava olması lazım elektrikli kompresöre güvenemedim tıs tıs etmiyor malesefEline sağlık barış tıs tıs ediyormu
Çok güzel olmuş,elinize sağlık.Bazı sanatsal çalışmalar kubota artık daha konforlu
Teşekkürler boyayı en sona bıraktım işler başlasın tarlada denedikten sonra belki ufak değişiklikler yapmak gerekebilirÇok güzel olmuş,elinize sağlık.
Köşebentin açık uçlarını kapatıp boyarsanız daha güzel olur.
Sağ pulluk kaldırma koluna da hidrolik kumandalı ara parça koyun.Ben ne kadar yararlı ve kullanışlı bir sistem olduğunu kullanmadan önce tahmin bile edemezdim.Dünya markalarının üst sınıflarını kullananların bunun yokluluğunu hissetmemeleri garibime gidiyor.Aynı benim önceki hâlim.