Gene çekiklerin malı bırkalamışsın Barış. Japonlar vermicek sana motor en sonunda...Bazı sanatsal çalışmalar kubota artık daha konforlu
Gene çekiklerin malı bırkalamışsın Barış. Japonlar vermicek sana motor en sonunda...Bazı sanatsal çalışmalar kubota artık daha konforlu
Kimin traktörden kopya çektin civarda farklı modellerin farklı uygulamaları var.Bazı sanatsal çalışmalar kubota artık daha konforlu
Kolay gelsin ilaçlar kaliteBugün kökboğaz ilaçlaması işini hallettim. Haftaya da yabani yulaf ilaçlaması olabilir gibi.
Sağolun. Kökboğaz ilacı kullanacaksanız muhakkak ki kalitelisini kullanın, kalitesiz kullanacaksanız hiç kullanmasanız da olur dedi bizim ziraatciler.Kolay gelsin ilaçlar kalite
Sağolun. Yağmurlardan sonra hızlı bir iyileşme sözkonusu. Umudumuz yağışların nisan ve mayıs aylarına da sarkması.Kolay gelsin bereketli olsun.
Buğdaylarınız güzel
Ne atıyorsun İskender abi. Mavi boncuğu da koşmuşsun işe.Buğdaylarımıza yabancı otlar için dar ve geniş yapraklı ilaç uyguluyorum.
Herkese kolay gelsin
Normalde onların ARGE çalışması yapıp bize yenilikler sunması lazım da hep tersi oluyo valla Bence pek gerek yoktu ama boş vakitte bi deneyelim diye yaptımGene çekiklerin malı bırkalamışsın Barış. Japonlar vermicek sana motor en sonunda...
Mantık aynı ama bağlantı parçaları ve yerlerini kendim yaptım. birkaç yerde fotoğraf gördüm kime yaptırdılarsa çok ince malzeme kullanmışlar zamanla bükülmüş elimi korkak alıştırmadım demiri bol olduKimin traktörden kopya çektin civarda farklı modellerin farklı uygulamaları var.
Hocam şöyle izah edeyim.Benim kıraç olduğu için arpa dan başka pek birşey ekemedigim 15 dekar kadar bir yer var.Her yıl istisnasiz kardeşlenme sonu bu şekilde olur.Baslangicta azotla ilgili olduğu gibi bir hata yaptım. Çok sonra bunun hastalık olduğunu anladim.Bana gore septorya hastaligi bu.Bu yil bir ay kadar once bu gorunumdeki arpaya 1 lt ludion u icine 150 gr ure de karistirarak attim.Bir hafta sonra sarimtirak renk acik yesile dönmüştü. Bir hafta kadar oncede 15 kg kadar can attim.cok guzel toparladi.Takdir sizin.Bu arada Cevrem yeni yeni buğdaya septorya,pas ilacı atıyor.arpaya kesinlikle kullanmazlar.ilac pahali diye...Arpada sizce bu septorya mı? Kardeşlenme döneminin sonundaki arpada gördümEkli dosyayı görüntüle 74532
Bu tarz arazileri 18-46 ile EkinHocam şöyle izah edeyim.Benim kıraç olduğu için arpa dan başka pek birşey ekemedigim 15 dekar kadar bir yer var.Her yıl istisnasiz kardeşlenme sonu bu şekilde olur.Baslangicta azotla ilgili olduğu gibi bir hata yaptım. Çok sonra bunun hastalık olduğunu anladim.Bana gore septorya hastaligi bu.Bu yil bir ay kadar once bu gorunumdeki arpaya 1 lt ludion u icine 150 gr ure de karistirarak attim.Bir hafta sonra sarimtirak renk acik yesile dönmüştü. Bir hafta kadar oncede 15 kg kadar can attim.cok guzel toparladi.Takdir sizin.Bu arada Cevrem yeni yeni buğdaya septorya,pas ilacı atıyor.arpaya kesinlikle kullanmazlar.ilac pahali diye...
Hocam 8/9 yil once yaptırdığım toprak analizi bizim toprakları yanlış olmasın %75-80 kirecli göstermişti. Hatta sebazios Yılmaz hoca hayatımda gördüğüm en kalsiyum oranı enfazla tarla demişti.DAP en pahalı gubre ,şimdi o gübreyi bu toprakta israf etmiş olmayalım .Ayrıca bu gübrenin bu hastalığa nasil bir.etkisi olabilir?Bu tarz arazileri 18-46 ile Ekin
bu yolda komik bir radar anım varMassey ferguson 8s 265 7s 180 adapazarı eskişehir yönü
Ekli dosyayı görüntüle 74536Ekli dosyayı görüntüle 74537Ekli dosyayı görüntüle 74538