Çok övüyolar inşallah iyidir hayırlı olsun.İş yoğunluğu başlamadan arka lastiklerimizi değiştirdik. BKT marka tercih ettik. İnşallah güzel çıkar. Daha önce kulandığımız bildiğimiz bir marka değil.
Balya makinasında 4 yıldır kullanıyorum sıkıntı yasamadık hiç hayırlı olsunİş yoğunluğu başlamadan arka lastiklerimizi değiştirdik. BKT marka tercih ettik. İnşallah güzel çıkar. Daha önce kulandığımız bildiğimiz bir marka değil.
Teşekkür ederim.Benim tercih sebebim yerli lastiklerin kalıbı dar olması. Zaten traktör dar lastik bir de kalıp dar olunca eğimli arazilerde insan korkuyor. Fiyat farkı da fazla değildi.Çok övüyolar inşallah iyidir hayırlı olsun.
Aslında sülün osmanlik bir durum.Sülün osman köprüyü öyle kelepir fiyata satarmış ki,alan gözü açık "ucuza kapattım, enayiyi kandırdım " dermiş.Yani ava gidenin avlanmış olmasıdır...Dayı sen bu 100 bin tl lik pulluğu 18 bine Almak istersen kendin dolandirlmayı hak etmişsin demektir
Halén daha bu ilanlara inanan insanlar var gormeden para gınderenler var
Ekli dosyayı görüntüle 74358
Hayırlısı olsunBugün Turan marka pulluğum ve 5li dipkazanım geldi
-140X140 şase, pimkesen
-döndürme merkezli
-18inç yaba kulaklı, anız gömen yapraklı
-95 cm tabak aralı, yüksek bacaklı(standarttan 10cm daha yüksek)
-yol konumlu lastik tekerli
Genel olarak özellikler bu şekilde.kombinasyonu oluştururken fabrikada çok yardımcı oldular.
Pulluk traktörle çok uyumlu oldu, pulluğu atınca traktör oturup gidiyor.
6714s'in kaldırma kapasitesi anca yetiyor.
Yaptığım işlere özen göstermeyi severim ve pulluğun sürümünü çok beğendim.
Eskişehirli olanlara özellikle tavsiye ediyorum, pulluk almadan turan fabrikasına bi uğrasınlar.bayiyle muhatap olmakla direkt argeyi yapan teknik kişilerle muhatap olmak çok farklı.
patlatmayı deneyemedim, nasipse harmanda deneyeceğim.
bu malşnenin de başlıca fark yaratan özelliği hem önünde hem arkasında üç nokta askı sistemi olması.çok akılcı bir uygulama olmuş, bacakları ters çevirerek patlatmanın yönü değişir ya da ön hidrolikli traktörlerde kombine olarak tesviye amaçlı öne takılabilir.
ayrıca Eskişehir özen dizelde yaptırdığım yazılım işleminden de çok memnunum, traktörün çekişi ciddi derece fark etmiş.
Hayırlı olsun tekrar,tekrar dolsun inşallah...1 tonluk Soğutma tankım geldi Ekli dosyayı görüntüle 74370
HAYIRLI OLSUN1 tonluk Soğutma tankım geldi Ekli dosyayı görüntüle 74370
Hayırlı olsun yanliz fan kısmının onu duvara değilde dışarı bakacak şekilde olursa soğutma performansı artar eğer sığmıyorum karşı duvarı açıp demir ızgarada yaparsanız etkili olur malum elektrik önemli maliyet sağım odanız var mi1 tonluk Soğutma tankım geldi Ekli dosyayı görüntüle 74370
Maşallah hocam iyi akşamlar cins nedir?