Sürek ve gubre işi bitti,cisem cisem yağıyor yağmur. Allah yokluğunu vermesin...
Dap ne fiyata oldu?Dün aldığımız Dap gübresi geldi
Üre ve 21lik alımı da yapılacak
Gübreciye tembih edildi, kampanya olursa haber verecek
14.800 den alındıDap ne fiyata oldu?
Gübrede fiyatlar düşmeye devam ediyor haberleri var, fiyat sabitleyenlerde vardı gerçi, fiyatların bu şekil düşeceğini bildiklerinden aman ucuzlamasın diye yukarı çıkmış gübrenin fiyatını sabitlemeyi akıl etmişlerdi.
![]()
Üre gübresi 10500 liraya düştü! Hangi gübre kaç liradan satılıyor?
Gübre fiyatları düşmeye devam ediyor. Üre gübresi, firmalar arası 10500 TL'ye kadar düşerken, diğer gübre çeşitlerinde de fiyatlar düştü.www.tarimdanhaber.com
dap düşmesi gerekir bence, en az 12300-500 fiyatlarına gelmesi gerekir, üre epey düştü ama asıl olması gereken bu değil tabiyki çiftçiye 7,5 lira çok fiyat ama henüz 10,514.800 den alındı
Dap 15.15.15 ve 20.20de düşüş beklemiyorum.tek düşsün de biz zarar edelim
Azotlu gübreler için alım pozisyonundayım, günlük kampanyalar olabilir
Fiyat dengesizlikleri hepimizi olumsuz etkiliyor
Hocam o fiyat firmalar arası fiyat.TKK 13 bin fiyat çekiyor olmayan gübreye...dap düşmesi gerekir bence, en az 12300-500 fiyatlarına gelmesi gerekir, üre epey düştü ama asıl olması gereken bu değil tabiyki çiftçiye 7,5 lira çok fiyat ama henüz 10,5
buradaki üçbeş firma arasındaki fiyata bakmıyorum, ilgilenmiyorumda aslında.Hocam o fiyat firmalar arası fiyat.TKK 13 bin fiyat çekiyor olmayan gübreye...
Esnafta 11 binli rakamlar var ama onlarda bilindik markalar değil,güven meselesi var...
Konu üzerinde görüşmeler yapılıyor.Bu sene trakkulüp buluşması olmayacak mı? Bilgisi olan var mı?
Cevremde ekinler sararıp kurumaya başladı gec ekilenler bitmedi 20derece sıcaklık var 4 5 gun daha bu şekilde lodos topraği iyice kuruttu biten ekinlerde sıkıntıya düstuHer sene bu zamanda en az 1 mt, kar yağar,buraları traktör ön kepçesiyle 2 saate temizlerdim,
Şuan durum bu.
Kuraklık beni korkutuyor.
Yusuf abi trakya buluşması gibi bizde bir Doğu Anadolu buluşması ayarlasak nasıl olur yazın harmandan sonraKonu üzerinde görüşmeler yapılıyor.
Sponsor firma arayışı var.
Şuan bu aşamada,,
Çok iyi olur aslında,Yusuf abi trakya buluşması gibi bizde bir Doğu Anadolu buluşması ayarlasak nasıl olur yazın harmandan sonra
Nasıl yapıyorsunuz acaba? Bizde de çok fare var, ilaçlara para ver ver cüzdan boşaldi.Bugünkü iş sıçan ilacı yapmak
Baharda hızlı üremeye başlarlar.nüfus artmadan kontrol altına almakta fayda var
Zehirli buğday atıyorum.Nasıl yapıyorsunuz acaba? Bizde de çok fare var, ilaçlara para ver ver cüzdan boşaldi.