Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Seçim yatırımı yakıt elektrik doğalgazı vergileri gerçek fiyatlarına çeksinler kalanı otomatik iner gösteri yapıyorlar yolları bedava yapsınlar vergimizle yapılıyor
Araba muayenesi ne kadar fiyat düzenlemesi gördüyse asgari ücrete de o kadar fiyat düzenlemesi gelemedi.
Allah'tan araba 16 yaşına girdi de 218 TL ile paçayı sıyırıyoruz.

Son düzenleme:
Deutzun ön lastikler bitti mitaş bkt bulamadım allıance aldık kullanan arkadaşlar nasıl bi lastiktir

Resimler ve ekler

• IMG_20221231_153742.jpg
    IMG_20221231_153742.jpg
    136.5 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20221231_153736.jpg
    IMG_20221231_153736.jpg
    165.1 KB · Görüntüleme: 41
Kendilerine gelince uçuyor vergiler %123 hakka gelince memur emekli %25 bu işte terslik var seçimde %1 dahil görememeli

Vergiler,cezalar yılda bir kez zamlanıyor. Eğer sizin mantiginizda düşünürsek seçimde oyunuzu bunlara vermelisiniz. :) Çünkü 2022 başında en düşük emekli aylığı 2500 TL iken şimdi 5500 TL'ye çıktı.

Son düzenleme:
Vergiler,cezalar yılda bir kez zamlanıyor. Eğer sizin mantiginizda düşünürsek seçimde oyunuzu bunlara vermelisiniz. :) Çünkü 2022 başında en düşük emekli aylığı 2500 TL iken şimdi 5500 TL'ye çıktı.
30 40 sene 3500 tl öde sonra emekli çok alıyor adamlar hakkını istiyor kimsenin cebind2n parayı değil 2016 yılına kadar en düşük emekli asgari ücretten %50 neredeyse fazlaydı şimdi enflasyon %2000 artırdılar sata sata borcun ne oldıiupu belli değil yolları devlet yapar masal anlatmasınlar batırdıklarını halkada yüklemesinler 100 yılda bu kadar beceriksik siyasetçiler gelmedi yissk bile sahte ilaç satmış rezillik akıyor pazalardan %4500 zamlı kanser ilaçlarını satmışlar bakanlar hapiste çürütülmeli halkı soymaktan vs vs %300 enflasyonu 64 çıkarırsan sonra biz size az versik der babasını n malını vermiyor yazacak çok şey varda ilk 3 ayda maaşımın 40 lara çıkıyor kesinti zenginlerin vergilerini silerler sonra emekliyle kafa bulurlar umarım sandığa gömülürler dyp anap gibi tarihin çöplüğüne giderler

Herkese selamlar,,,
Aleyküm selam,
Fındık dikiyoz, Emmi.
Taa bitiremedik, yarın son ocaklar bitecek inşallah.
Akşam bakımı anlik foto pek inekte kalmadı
Yayılıyor inekler stres atıyor hava guzel
Küresel ısınma iyice kendini hissettiriyor
Zor geliyor işler artik genç işi bunlar
Kolay gelsin.
Bir yaştan sonra artık olmuyor.
Bizim köyde emekli olan hayvanları sattı.

Bende ayçiçeği yerlerini sürüyorum, 60-70 yil once köye su getiren boruyu buldum.Gecen de tarla gezerken iki tane pimli çeki demiri bulmuştum. Pimleri üstündeydi...
Bereketli olsun, kolay gelsin.