Arkadaşlar böyle bir ürün aldım
Hayırlı olsun Cemal, köy yerinde zaman geliyor can kurtarıyor bu tür aletler
Güzelmiş güle güle kullan abi
Teşekkür ederimHayırlı olsun Cemal, köy yerinde zaman geliyor can kurtarıyor bu tür aletler
Teşekkür ederim amotör kullancam zaten ufak çaplı işlerde çok büyük somunlarda değilGüzelmiş güle güle kullan abi
Çok zorlayınca batarya zayıflamaz mi abi bunda çoğu zaman zorlu somunlar bizide yoruyor
Geçen sene 45 yag 13 liraya verdik. Tohumlukta ortalama 1 e 3 oran oluyor. Bakalim pioneer ne kadar olacak, tahminim 4-5 arası olur. Bugdaya söyleyecek laf yok.Selamunaleykum Arkadaşlar, bu gün ilaç ve tohum bayilerini gezdim. Durumlar vahim yada ben fazla gerildim.
Geçen yıl 1400 e aldığım es bella ayçiçeği tohumu 3250-3750 arasi fiyat verdiler.Amin litresi 120, bugday icin ot ilaci tesla 750 tl.
Bir römork buğdayım vardı onu vereyim yer açılsın dedim onu da alan yok.Un fabrikaları ukrayna bugdayi alıyormuş 4500 e.Tuccar benimkine 5500 vereyim dedi.
Selamunaleykum Arkadaşlar, bu gün ilaç ve tohum bayilerini gezdim. Durumlar vahim yada ben fazla gerildim.
Geçen yıl 1400 e aldığım es bella ayçiçeği tohumu 3250-3750 arasi fiyat verdiler.Amin litresi 120, bugday icin ot ilaci tesla 750 tl.
Bir römork buğdayım vardı onu vereyim yer açılsın dedim onu da alan yok.Un fabrikaları ukrayna bugdayi alıyormuş 4500 e.Tuccar benimkine 5500 vereyim dedi.
Ayçiçeği ni 10.75 e vermiştim, bizim buralar 11.5 e kadar yükseldi. Sonra 12.5 haberleri gelmişti ve düştüğünü duyduk.8 lere falan.14 ,15 hesapları yaparken sevinmiştik verdiğimiz fiyata.Ya her türlü oynuyorlar satarken ucuz alırken pahalı. 1400/3500 olunca hesap yapamıyorum...Geçen sene 45 yag 13 liraya verdik. Tohumlukta ortalama 1 e 3 oran oluyor. Bakalim pioneer ne kadar olacak, tahminim 4-5 arası olur. Bugdaya söyleyecek laf yok.
Buğdayları iyi gömün delikleride kapatmaya çalışın kuşlar telef olur 30sene öncesi yapmıştık tilkiler zehirli fareleri yedi öldü heryer leş olmuştu doğanın tamiri 10 yıldan fazla sürmüştü birdahada hiç atmadıkçiftçilik her geçen gün zorlaşıyor kuraklık fatesi tüccarı siyasetçisiBugünkü iş sıçan ilacı yapmak
Baharda hızlı üremeye başlarlar.nüfus artmadan kontrol altına almakta fayda var
Kullandığınız ürün fotoğrafını da atar mısınızBakteriyel gübre uygulaması yapıyoruzEkli dosyayı görüntüle 73783
Hayırlı olsun. Bizde böyle birşey almayı düşünüyoruz. Nereden ve ne kadara aldınız acaba?
Teşekkür ederim, bu yıl ilk defa kullanıyoruz gübrenin adı Marmarasol. İlk uygulamasını 9 Aralıkta yaptım ve değişimi dikkatle takip ediyorum,kardeşlenmeye faydası olduğunu gördüm ve 2. uygulamasını yapıyorum. Çok araştırdım ve kullananlardan hiçKullandığınız ürün fotoğrafını da atar mısınız
Her sene uygulayıp faydasını gördüğünüz bi gübre mi?
Kolay gelsin
Teşekkur ederimHayırlı olsun. Bizde böyle birşey almayı düşünüyoruz. Nereden ve ne kadara aldınız acaba?
teşekkürler.Teşekkur ederim
Sakaryada bit pazarından aldım
0 ürün 1200 tl
Aynı ürün internette 1400 1700 arası
Assur marka