İçeriği nedir, dekara kaçar gr hangi malzemeden olacak şekilde ayarladınızGidip gelip bakıyorum.
Ne güzel duruyorlar.
Mazot gibi duruyor hocam.İçeriği nedir, dekara kaçar gr hangi malzemeden olacak şekilde ayarladınız
Bu aralar yaprak gübreleriyle kafayı bozmuş olabilirimMazot gibi duruyor hocam.
Bende dün assur marka şarjlı matkap aldım 30 parça iyiye benziyo abi bu somun sokmelere bi parça takıyorlar matkap olarakta kullaniliyo bi bak internetten.Teşekkur ederim
Sakaryada bit pazarından aldım
0 ürün 1200 tl
Aynı ürün internette 1400 1700 arası
Assur marka
Hangi ayda ekmistiniz hocam bizim buralarda mart nisanda ekilir yulafkaryulafları gezdik, bizde kışın iş olmaz
Ekim ortasında başladık Kasım sonuna kadar devam etti, yağış olmadığı için genel olarak Kasım başında ekilmiş gibi düşünHangi ayda ekmistiniz hocam bizim buralarda mart nisanda ekilir yulafkar
O mandren den var bende eski havali olanda kullanıyirdumBende dün assur marka şarjlı matkap aldım 30 parça iyiye benziyo abi bu somun sokmelere bi parça takıyorlar matkap olarakta kullaniliyo bi bak internetten.
Koymasanız daha iyi olur. Axialin kendisi zaten sorun. Bitkinin yaprakları olumsuz etkilenebilir üre ve çinkoyla. İlaçları da yapraktan 40-50 cm yukarıdan atmaya çalışın.Arkadaşlar konu açmasam burdan danışayım.
Arpaya ilaç atilacak da biz genelde amin kullanırız arpada,arkadaşımin 25 dekar arpası var ilaç bayisi aminin yanına axial vermiş. Ikisi bir arada kullanalım mi?gramajı nasıl olsun?
Ha içine üre, çinko kullanalım mi?
İçeriği nedir, dekara kaçar gr hangi malzemeden olacak şekilde ayarladınız
Mazot gibi duruyor hocam.
Mazot evet, Selam sizlere.Bu aralar yaprak gübreleriyle kafayı bozmuş olabilirim
Baki hayırlı olsun, bu ürünlerin devamlılığı önemli, bakalım kendini bizmadan durabilecekmi.Tiktok'ta gördüm sipariş ettim geldi denedim, sonuç mükemmel tavsiye ederim..
Kg fiyat mi yoksa baglamamıBirkaç kişi sordu balya fiyatını yonca 15 tl saman 12 tl dedim , çokmu dedim normalmi.?
Cevap için çok teşekkür ederim...Koymasanız daha iyi olur. Axialin kendisi zaten sorun. Bitkinin yaprakları olumsuz etkilenebilir üre ve çinkoyla. İlaçları da yapraktan 40-50 cm yukarıdan atmaya çalışın.