Bereketli olsun abi,Şükür kavuşturana
22 harman başladı benim
Rabbim bereket versin herkese
Bereketli olsun abi,Şükür kavuşturana
22 harman başladı benim
Rabbim bereket versin herkese
Cemal cok iyi degil kötü de degil ortaKolay gelsin bereketli olsun
Verimler nasıl tahmini
Allah razı olsun kardeşimBereketli olsun abi,
Allah razi olsun kardeşimMaşallah bereketli olsun abi
Benim yan kolda arıctaki saft sabitleme yerine deymiş az yamultmuş sökmek mantikli 2 pim tutuyor zatenCemal cok iyi degil kötü de degil orta
Kıraç yer bunlar bayır koyun merasi
Bir kere üre attim 18 kg hic ilac atmadim
Olmasaydi ota biçerdik yada koyun otlatirdik
Hemen bağlantım zaten sapida
Kubota bağlıyor sapları nasılda manevra var hidrolik kollari söküyorlar safta değiyor
Allah razı olsun kardeşim
Lastik Basınçlarını Üstünde Yazılan Barda Ayarla Fazlası Zarar Azıda Zarar Bizimkileri Takıp Gittiler 55-60 Bar Basmışlar Traktörü Yolda Tutamıyorduk 23 Bara Çekince Asvalta Yapışır OlduLastikçi lastikleri gelip takmaya 750 lira fark isteyince lastikleri kendim söküp değiştirdim . Ot biçme sezonuna hazırlık bi eksik ön ağırlıklar kaldı . Bu traktör piyasası ne acayipmiş bilmeyince bomboş traktör satmışlar bana al al bitmiyor incik boncuklar
Lastik Basınçlarını Üstünde Yazılan Barda Ayarla Fazlası Zarar Azıda Zarar Bizimkileri Takıp Gittiler 55-60 Bar Basmışlar Traktörü Yolda Tutamıyorduk 23 Bara Çekince Asvalta Yapışır Oldu
Iyi almışsın yine de ,ben 300 lt aldım.28,07 denBugun zam gelmeden ot işi için biraz mazot alayım dedim 336 Lt mazot 9 bin lira para , ekim zamanında 336 lt mazotun ettiği para 2500-2600 lira civarıydı insanın gerçekten zoruna gidiyor . Kaç gün yetecek sanki . Alsan bi dert almasan bi dert
Hay maşallah, kolay gelsin...Yanımızda bulunan su fabrikasından bir römörk palet aldım bahçeyi çeviricem , yıllardır kullanılmayan samanlığımızı temizledim nasipse bu sene otlarımı koyacağım . Traktöre arkaya bir çanta yaptırayım dedim 500 lira istediler ilçede evde kendim ahşaptan yaptım . Ön tarafada 3 tane ağırlık ayarladım birini güzelce temizleyip boyayıp montajını yapacağım . Son iş samanlığın çatısını aktarmak kaldı ondan sonra sezona hazırız kısmetse ilk seneye göre çiftçiliğe çok hızlı bir giril yaptım buğdaydı ottu samandı bahçeydi derken bakalım çıkabilecek miyim işin içinden Bir yandanda evimin yapımına devam ediyorum ilk baştan itibaren evimi kendim yapıyorum