zemine bu kadar yakınken kirpi mısıra zarar vermez mi?Kabuk kırmak için kirpi denen alet den bulabilirseniz hemen çekin.
Sizin ora bizim burdan 10 gün ileride gidiyor, Bizim burda Arpa devam Buğdaya 10-11 gün varBuğdaylar hasada hazır
Yoncanın 3. Bicimi geliyor
Normalde 15 haziranda basladi hasat yagmurdan kapkac bicim oluyor hergun yagis var 1 gun aciyor yarim gun biciliyor yine yagmur 2 3 gun acik yine 1 hafta yagis varSizin ora bizim burdan 10 gün ileride gidiyor, Bizim burda Arpa devam Buğdaya 10-11 gün var
Vermez, savaş olan yerde illaki kan dökülecektir ama kabuktan dolayı çıkamaması veya seyrek çıkması önlenmiş olur.zemine bu kadar yakınken kirpi mısıra zarar vermez mi?
MaaşAllah, bereketli olsun.Herkese kolay gelsin, Arpa hasadına başladık. Aynı tarlaya geçen sene Seymen arpa ekmiştik, 610kg verim almıştık. Bu sene Finola arpa ektik ve 650kg civarı verim aldık.
2021
2022
Bereketli olsun beklenilen verim oldumu dönüme 1 ton beklediğin yerler biçildimiHasat harman
Ekli dosyayı görüntüle 70965
Teşekkür ederim orqya sıra gelmedi dahaBereketli olsun beklenilen verim oldumu dönüme 1 ton beklediğin yerler biçildimi
Allah size de yemeyi nasip etsin hocam, bereketli sezonlar.MaaşAllah, bereketli olsun.
Allah yemeyi nasip etsin.
Bugün bizde arpa biçimine devam ettik.
7,5 dekar tarladan 4500 kg civarı verim var.
Bizde saplar dinç görünüyor.
350 kg/dk gibi sap verimi oluyor.
Arka lastikler beni degiş sinyali vermeye başlamış gibiSuperior boğazdan koptu,
Ama kaçacak yeri yok,
Parçaladım,kaynattım,
Tekrar dizdim,yağladım.
Sıfır gibi oldu (şimdilik)
Fiyatlar ise uzak dur diyo hüseyinArka lastikler beni degiş sinyali vermeye başlamış gibi