Kabuk kırmak için kirpi denen alet den bulabilirseniz hemen çekin.Azmin zaferi,
Buralarda yok,Kabuk kırmak için kirpi denen alet den bulabilirseniz hemen çekin.
Eğer çıkışlar olmamışsa yonca çevirme tırmığıylada yapsan olur abiBuralarda yok,
Bu durumlarda bitki kaderiyle başbaşa,
Oralardaki çiftçilerin kaderlerine terkedilmişliğinin bitkilere yansıması da olabilir.Buralarda yok,
Bu durumlarda bitki kaderiyle başbaşa,
Harika fikirEğer çıkışlar olmamışsa yonca çevirme tırmığıylada yapsan olur abi
Çiftçi her yerde kaderine terk edilmiş,Oralardaki çiftçilerin kaderlerine terkedilmişliğinin bitkilere yansıması da olabilir.
Bugün alırsan yarından cok ucuz hocam,28 den aldım-yürek yarası gibi-30 oldu ,oh be ucuza almışım meğer ki...Sahiplendirilir.....!!!! (Boş)
biçimden 5-7 gün sonra sulamayı tavsiye ediyorlar. erken sulandığında kesilen yerlerden yoncanın iç yapısına su giriyormuş.Kolay gelsin abi bence erken suluyorsun biraz yeşillenip yaprak verdiğinde yani 10 cm civarında sulardan daha iyi verim alırsın. Biz hep öyle yapıyoruz. Erken sulayınca bozuluyor yonca
merhaba, fan ı nerden alıyorsunuz?Fan yandı fan aldım hortum patladı hortum bastırdım birkaç malzeme aldım 1.500 tl tuttu
MaşAllah bereketli olsun arpa fiyatlari nerelerdeHerkese kolay gelsin, Arpa hasadına başladık. Aynı tarlaya geçen sene Seymen arpa ekmiştik, 610kg verim almıştık. Bu sene Finola arpa ektik ve 650kg civarı verim aldık.
2021
2022
Allah razı olsun. Fiyatı 6 TL Civarında geziyor buralarda. Buğday 6.9 şu an.MaşAllah bereketli olsun arpa fiyatlari nerelerde
merhaba, fan ı nerden alıyorsunuz?