Kredi verirken zorunlu olarak yapıyorlar her yılda yenileniyor galibaZiraat bankasından kredi ile alınan traktöre kasko yaptırmak zorunda mıyım arkadaşlar?
Mail geldi poliçeyi kesip yollamışlar. Uyuz oldum böyle habersiz iş yapmalarına
Kredi verirken zorunlu olarak yapıyorlar her yılda yenileniyor galibaZiraat bankasından kredi ile alınan traktöre kasko yaptırmak zorunda mıyım arkadaşlar?
Mail geldi poliçeyi kesip yollamışlar. Uyuz oldum böyle habersiz iş yapmalarına
Kurt zararı varsa 200 kg çıkmasına şükret
Benim bu sene 45 dekarın ilk biçimi boşa gitti abiVerimi bu kadar düşürdüğüne bayağı şaşırdım , umutlar ikinci biçime
Teşekkürler, bu durumu soruşturuyorum. Sağ olsun bir müşteri temsilcimiz var, yardımını hiç esirgemiyor!Motor bankanın, yani ipotek.Dolayısıyla zorunlu evet ama siz dışardan başka bir acenteye yaptırabiliyor musunuz onu irdelemek lazım.
TeşekkürlerKredi verirken zorunlu olarak yapıyorlar her yılda yenileniyor galiba
Maşallah verim olarak tahmin nedir?Günaydın arkadaşlar
Busabah yonca toplıycaktım
Aksam az bişe yagmur ciselemiş
Birde 40 dekar tek parca yulaf vardı bağlanacak bugun hava kapalı ve serin iş olmaz gibi
Sabah 8 toprak ve yonca kokusu mis mis
Bugdayda yagmurdan canlanmiş
Teşekkür ederimMaşallah verim olarak tahmin nedir?
İnşallahTeşekkür ederim
+1ton
Sen bu işi biliyorsun Cemal abiBugunde devam baglamaya
Sağolasın kardeşimSen bu işi biliyorsun Cemal abi
Kolay gelsin.
Bravo kardeş,ne ekersin buraya?
Bu şartlarda icar isteyen varsa en kârlı o ekip biçip para kazanmqk zor artıkBravo kardeş,ne ekersin buraya?
Bende 6 dekar bir yer var dere kenarı susam"biz küncü deriz"ekmeyi düşünüyorum...
Kolay gelsin abi bence erken suluyorsun biraz yeşillenip yaprak verdiğinde yani 10 cm civarında sulardan daha iyi verim alırsın. Biz hep öyle yapıyoruz. Erken sulayınca bozuluyor yonca
Teşekkür ederim yunusKolay gelsin abi bence erken suluyorsun biraz yeşillenip yaprak verdiğinde yani 10 cm civarında sulardan daha iyi verim alırsın. Biz hep öyle yapıyoruz. Erken sulayınca bozuluyor yonca
Biz biçmeden 1 hafta önce sulama yapıyoruz ki biçtikten sonra erken büyüsün. Bende bugün sulama yapıyorum normalde yapmıyacaktım yağış gösteriyordu yağış kayınca mecburen sulama yaptım ki biçim yapabileyimTeşekkür ederim yunus
Kurak buralar yağış yok ilk su daha zaten bidakine bozabiliriz yoncayı