Kamyon makasından parca koydur uçları zor biterDağı taşı sürmeye herglere devam
Ocakta burunlatma iş değil galiba parçalı kulakta 80 dönüm yer sürdüm burunlar bitmeye geldi kalan beş parça yere yeni burun takıp devam edecem
Kamyon makasından parca koydur uçları zor biterDağı taşı sürmeye herglere devam
Ocakta burunlatma iş değil galiba parçalı kulakta 80 dönüm yer sürdüm burunlar bitmeye geldi kalan beş parça yere yeni burun takıp devam edecem
Presle sabit duran bıçağın arasi açilmiş olabilir yoncada bitişik çikarmaz pek orayi kontrol edin.Aynen öyle. Civarda başka balyacı yok akrabamız birde mecbur
Ben haşbaysiz yapiyorum biraz fazla geldi banaBalyayı yaptım eve getirirken yağmur indi..
500 tane haşbaylı balya yaptım 20 litre yaktı @cemal ÖZTÜRK yakıt nasıl normalmi çokmu yakıyor
Çok şükür küçük olan yonca tarlamı biçtik. Biçilen namlular baya büyük duruyor çok gecikti bura çiçeklenme yüzde 20 lerdeydi. Ekli dosyayı görüntüle 70217 Geçen kurt zararı olan yoncanın fotoğraf ını atmıştım çok şükür toparladı. Eskisinden daha iyi görünüyor 
Biçilen yeri balyalayıp kaldırdık dekar verimi 500 kg çıktı. 2 hafta geç biçmiştim göbek hizasına geliyordu yoncalar maşAllahı var
Bizde son durum bu kıraçlarda kuraklık fena vurdu
Yoncayı haşbaylı mı yapıyorsun abiNamluların altına su kaçmış gece haşbayı kitledi açamadım bıraktım geldim büyük manivelayla kusturmayı deneyecem
Normal yine abi . İlk senesimiBenim gea bu sefer çok az verdi 4 dönümden 30 kg 28 balya çıktı
Yoncayı haşbaylı mı yapıyorsun abi
Normal yine abi . İlk senesimi
Kurt zararı varsa 200 kg çıkmasına şükretAynen bizim yöre patoz samanı gibi tercih ediyor , geanın bu ikinci senesiydi pirecik yemiş ondan galiba
Motor bankanın, yani ipotek.Dolayısıyla zorunlu evet ama siz dışardan başka bir acenteye yaptırabiliyor musunuz onu irdelemek lazım.Ziraat bankasından kredi ile alınan traktöre kasko yaptırmak zorunda mıyım arkadaşlar?
Mail geldi poliçeyi kesip yollamışlar. Uyuz oldum böyle habersiz iş yapmalarına