Bakarsan bag bakmazsan dag.Köyde kimisi buğdayı sulamaya ne gerek var diyor iki tarla arasındaki fark gecen yılda aynı yeri bugday ekmiştim iki tarla arasındaki uzaklık arasından geçen yol sadece
Bakarsan bag bakmazsan dag.Köyde kimisi buğdayı sulamaya ne gerek var diyor iki tarla arasındaki fark gecen yılda aynı yeri bugday ekmiştim iki tarla arasındaki uzaklık arasından geçen yol sadece
Bereketli olsun. Genesi bugdayin degerleri ne cikiyor ? Hektolitre ve protein.Ekli dosyayı görüntüle 70625
Bir geneside benden gelsin o zaman. Diğer buğdaylara göre değişik bir kaslı yapısı var.
Hayvanın ağzı boş kalıyor demekki abi .Sabah sporu, bir aşağı bir yukarı yordu beni keratalar
Bu hayvan bereketlide gözü hep daha ileride önümde de aynısı var demez illaki nadasa girip oradakini yiyecek, çobanlık zor meslek yarım saatte iflahım kesildiHayvanın ağzı boş kalıyor demekki abi .
Yusuf gecen sene iyi olmuştu hatırladığım kadar ile cerezlikBu vakitten sonra yetişirmi bilmem,
Ama ayçiçeğini ektim.
Selamlar
Haydar iyidir koyun cobanligi yay gibi olursun göbek falan varsa kalmazSabah sporu, bir aşağı bir yukarı yordu beni keratalar
Cemal Bizdede yağış var çiçekler bir karış civari arpalar yeni biçime başladıYağmurlu bi günden herkeze hayırlı işler
Ben de bu yıl ilk defa ektim. @768 daha önce ekmiş, güzel çeşit tavsiye ederim demişti.Bereketli olsun. Genesi bugdayin degerleri ne cikiyor ? Hektolitre ve protein.
Aynen abiYusuf gecen sene iyi olmuştu hatırladığım kadar ile cerezlik
Haydar iyidir koyun cobanligi yay gibi olursun göbek falan varsa kalmaz
Traktöre benzemez sağlıklıdır
Cemal Bizdede yağış var çiçekler bir karış civari arpalar yeni biçime başladı
Bakımlı olduğu zaman yarı sert bir çeşide göre değerleri gayet iyi. Hektolitresini hatırlayamadım ama protein ortalaması 14 gibi kalmış aklımda. Verim olarak da 800 kg geçebilen bir kapasitesi var.Ben de bu yıl ilk defa ektim. @768 daha önce ekmiş, güzel çeşit tavsiye ederim demişti.
1. Sinif Anadolu sert ekmeklik buğday sinifinda degil mi ? Yari sert bugday miBakımlı olduğu zaman yarı sert bir çeşide göre değerleri gayet iyi. Hektolitresini hatırlayamadım ama protein ortalaması 14 gibi kalmış aklımda. Verim olarak da 800 kg geçebilen bir kapasitesi var.
Yarı sert sınıfında.1. Sinif Anadolu sert ekmeklik buğday sinifinda degil mi ? Yari sert bugday mi