TD5.100 Günyüzüne cikti şuanda adana fuarında lansmana ozel 450 bin fiyatla
Cemal tarla olanlara pulluk ve rototıllermi dıyorsunuz ne şu kesek kıran varya ondan alabilirmiyiz Bi dörtlü pulluk alsak bide ondanBalya makinası icin en az 30 dekar tarla 10 buyuk bas 50 kucuk bas hayvan
Mibzer icin en az 30 dekar tarla
Remork icin en az 10 dekar 10 buyuk bas 50 kucuk bas hayvan istiyor
En fazla 1 makina veya alet alabiliyonCemal tarla olanlara pulluk ve rototıllermi dıyorsunuz ne şu kesek kıran varya ondan alabilirmiyiz Bi dörtlü pulluk alsak bide ondan
Bizde 2 tane çks var sorun yok traktör de lazım mı aceba aynı kişiye nasıl yapacagız aceba birde belirli bir firmadan mı alacağız yoksa herhangi bir firma olur muEn fazla 1 makina veya alet alabiliyon
Pullukta retovqtorde var
İstedin yerden alabilirsin cks aynı aileden 1 kişi kabul ederler bence yoksa cogu ailede 2 3 kisi uzerine cks olanlar varBizde 2 tane çks var sorun yok traktör de lazım mı aceba aynı kişiye nasıl yapacagız aceba birde belirli bir firmadan mı alacağız yoksa herhangi bir firma olur mu
İki amcam ikisi farklı aile o şekilde mi olmaz hiç mi yolu yokİstedin yerden alabilirsin cks aynı aileden 1 kişi kabul ederler bence yoksa cogu ailede 2 3 kisi uzerine cks olanlar var
Ozman olqbilir ben nedesem bosİki amcam ikisi farklı aile o şekilde mi olmaz hiç mi yolu yok
Bu sefer eğer ekonomik imkanım el verirse alacağım bir kere kaçırdım o fırsatıOzman olqbilir ben nedesem bos
Kolay gelsin Cemal abi bende geçen yıkadim ayriyeten bide mazotladim paslanmasin diye,geçen sene yıkadiktan sonra kaşıklar paslanmış geri yerine gitmiyodu bağlamada bu yüzden biraz sıkıntı çektim bakalim bu sene nasıl olacak.Detaylı temizlik Sezon sonu temizliği
Balya makinesini bilmiyom ama diğerleri için bizden 5 dekar tarla istedilerdi 2 sene önce,balya makinesi hariç ot biçmesinden tillerine kadar herşeyi aldık bi sıkıntı olmadi.Balya makinası icin en az 30 dekar tarla 10 buyuk bas 50 kucuk bas hayvan
Mibzer icin en az 30 dekar tarla
Remork icin en az 10 dekar 10 buyuk bas 50 kucuk bas hayvan istiyor
Sağolasin ben ozellikle bağlama gurubunu güzelce yağlaýıp mazotladım gecen yılda ayñı şekilde temizledim en ufak küf pas olmadı üzerine cadir örtmedin şürece pas yapmaz ama cadır ortersen terleme yaoabilirKolay gelsin Cemal abi bende geçen yıkadim ayriyeten bide mazotladim paslanmasin diye,geçen sene yıkadiktan sonra kaşıklar paslanmış geri yerine gitmiyodu bağlamada bu yüzden biraz sıkıntı çektim bakalim bu sene nasıl olacak.
hocam nasıl çalıştırıyorsunuz suyu neyle basıyorsunuzYüzüak jet55 ile devam..
Uzerinde ne motoru var egzozs ters taraftaTD5.100 Günyüzüne cikti şuanda adana fuarında lansmana ozel 450 bin fiyatla
Ekli dosyayı görüntüle 65901
Tam koyun kapısı olmuşEvet milletttt,selamlar
Alın size köyde menteşe ve kapı imalatı.
Abi sayende artık menteşeye para vermeyeceğizEvet milletttt,selamlar
Kolay gelsinEvet milletttt,selamlar
30 yaşından sonra traktör sürmeyi öğrendik,Kolay gelsin
Biz onu lisede ders olarak yapıyorduk
hocam nasıl çalıştırıyorsunuz suyu neyle basıyorsunuz
Kaç yıldır sizde ürün hiç sorun yaşadınız mı
basınc düşük gelirse ne oluyor ?
Tam koyun kapısı olmuş
Bu zamanda koyuncunun elinden her iş gelmeli
Abi sayende artık menteşeye para vermeyeceğiz
güzel olmuş
Teşekkürler hepinize,Kolay gelsin
Biz onu lisede ders olarak yapıyorduk