İyi buna şükürVerim nasil, fiyat koruyor mu?
İyi buna şükürVerim nasil, fiyat koruyor mu?
Hayrini bereketini gorsun pancarcilar.İyi buna şükür
Dekara en aşağı bin TL gübre parası olacak sadece sene ye.Bu sene pancar cılar çok kızıyor emre senin düşüncen nedir
Yine de ıyı bin ama çok değil çok pancar bakmak da zordur yani mesela 100 dekar pancar kolay değildirDekara en aşağı bin TL gübre parası olacak sadece sene ye.
Aşağı yukarı aynı geliri getiyor fakat 5 sene önce bin TL dekarda kâr bırakıyordu . Şimdide aynı ozaman bin TL ye daha çok birşeyler alınıyordu .
100 dekar pancarda az dır ve az iş herzaman çok işten pahalıya gelir .Yine de ıyı bin ama çok değil çok pancar bakmak da zordur yani mesela 100 dekar pancar kolay değildir
Şöyle Cemal gıbı işten anlayan bir arkadaşımız olmadı memleketimizdeDetaylı temizlik Sezon sonu temizliği
Sağolasın ufuk teşekkür ederim elimizdekine iyi bakalım bundan sonra malzeme almak cok zorŞöyle Cemal gıbı işten anlayan bir arkadaşımız olmadı memleketimizde
Sen o na bak ki o da sana baksin.Sağolasın ufuk teşekkür ederim elimizdekine iyi bakalım bundan sonra malzeme almak cok zor
Bikac ornek vereyim%50 hibe verilecek ekipmanların listesi açıklanmış. Şartları hakkında bilgisi olan var mı?
Bende baktım listeye anlam veremedimBikac ornek vereyim
Haşbaysiz balya makinasina 86 bin tl limit koymus en kötü makina 120 den basliyor
6 tonluk remorka 24 bin limit koymus remorkta 40 bin tl ortalama ben ne anladim bu işten
Diger ürünlerin fiyat listesi varmiBende baktım listeye anlam veremedim
Dedim herhal ikinci el için açıklamışlar
Face de denk geldimde şimdi bulamadımDiger ürünlerin fiyat listesi varmi
%50 hibe verilecek ekipmanların listesi açıklanmış. Şartları hakkında bilgisi olan var mı?
Bikac ornek vereyim
Haşbaysiz balya makinasina 86 bin tl limit koymus en kötü makina 120 den basliyor
6 tonluk remorka 24 bin limit koymus remorkta 40 bin tl ortalama ben ne anladim bu işten
Bende baktım listeye anlam veremedim
Dedim herhal ikinci el için açıklamışlar
arkadaşlar,Face de denk geldimde şimdi bulamadım
kolay alınabiliyor mu hibe ile?%50 hibe verilecek ekipmanların listesi açıklanmış. Şartları hakkında bilgisi olan var mı?
Balya makinası icin en az 30 dekar tarla 10 buyuk bas 50 kucuk bas hayvan%50 hibe verilecek ekipmanların listesi açıklanmış. Şartları hakkında bilgisi olan var mı?