Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Buğday yeri hazırligı

Resimler ve ekler

• 20211107_172224.jpg
    20211107_172224.jpg
    248.4 KB · Görüntüleme: 54
  • 20211107_172744.jpg
    20211107_172744.jpg
    255.2 KB · Görüntüleme: 52
Ayva reçeli pek duymadım abi bilmiyorum ben ama bu ayva süper bir gün yolun düşerse yeriz beraber aynı elma gibi
çok lezzetli olur pişirilirken rengi hafif kızıla çalsın diye içine biraz ayva çekirdeği atılır,
yapımı diğer reçeller gibi sadece ayva sert olduğundan biraz küçük doğramak daha iyi oluyor. (küçük su şişelerinin kapağı boyutunda olması bence idealdir)
1 ağacımız var kendisi sadece evin reçeline çalışıyor.öyle seviliyorki babam dalları kırılmasın diye hertarafına destek koyuyor :)
verimine göre kışın zorluğu tahmin ediliyor.bu sene ayva çok kış sert olur diyen çok,

Bugün bu yıl bugday olan yeri sürdüm 30 km yol gittim, 4 lü pullukla yaklaşık olarak 25 26 dönüm ye sürdüm tekrar 30 km geldim 44 litre mazot aldı depo aksama kadar durmadı traktör sanki lt cok değil ama fiyatlı görüncecok geliyo
60 km yolda yapmışsın abi 12 13 litresini yola yazsan ki fazlası vardır belkide, 25 dekar yere 32 litre yapıyo çok iyi aslında şuan piyasadaki çoğu traktör ve araba az yakıyo uygun yakıt tüketiyo malesef akaryakıt pahalı olduğu için gözümüze çok geliyo. Bi arkadaşım da 65 beygir olan modeli var tümosanın 10 yaşında falan vardır yanlış hatırlamıyorsam ilk başlarda çok yaktığını söylemişti ama şuan çok ekonomik çok az yaktığını söylüyo.

60 km yolda yapmışsın abi 12 13 litresini yola yazsan ki fazlası vardır belkide, 25 dekar yere 32 litre yapıyo çok iyi aslında şuan piyasadaki çoğu traktör ve araba az yakıyo uygun yakıt tüketiyo malesef akaryakıt pahalı olduğu için gözüme çok geliyo. Bu arkadaşım da 65 beygir olan modeli var tümosanın 10 yaşında falan vardır yanlış hatırlamıyorsam ilk başlarda çok yaktığını söylemişti ama şuan çok ekonomik çok az yaktığını söylüyo.
Aynen öyle litre az fiyat cok benimkide 65 lik yakit olarak memnunum