Pazartesi bayiyi arayıp sorayım abi. İnşallah dediğin gibidir. Ben hiç görmedim titanda o tip merdane.Alpler merdane daha iyi fakat titan daha kaliteli titanın da alpler gibi merdane çeşitleri olması lazım
Pazartesi bayiyi arayıp sorayım abi. İnşallah dediğin gibidir. Ben hiç görmedim titanda o tip merdane.Alpler merdane daha iyi fakat titan daha kaliteli titanın da alpler gibi merdane çeşitleri olması lazım
Büyük ihtimalle vardır ama fiyatı kültivatör den yüksek olur orası kesinPazartesi bayiyi arayıp sorayım abi. İnşallah dediğin gibidir. Ben hiç görmedim titanda o tip merdane.
Nasıl denemeyi kabul ettiler hocam
Şartlar uygun olursa 20 dekar gece gündüz mola lar da var .Tek sıralı söküm ile günde kaç dönüm söküyorsunuz hemşerim. Bide çok bırakıyor mu yerde
EyvAllah hemşerim. Seneye güzel bi yer bulursam pancar ekmeye niyetlendimŞartlar uygun olursa 20 dekar gece gündüz mola lar da var .
Çamurda örümcek balta lar bant elesin
temiz çıksın makina takanmasin diyee yavaş gitmek zorunda kalada biliryor sun .
Saçma çok az ayar verdiğin zaman hiç bir şey olmaz .
çok lezzetli olur pişirilirken rengi hafif kızıla çalsın diye içine biraz ayva çekirdeği atılır,Ayva reçeli pek duymadım abi bilmiyorum ben ama bu ayva süper bir gün yolun düşerse yeriz beraber aynı elma gibi
şiir gibi olmuş valla eline sağlıkBuğday yeri hazırligı
60 km yolda yapmışsın abi 12 13 litresini yola yazsan ki fazlası vardır belkide, 25 dekar yere 32 litre yapıyo çok iyi aslında şuan piyasadaki çoğu traktör ve araba az yakıyo uygun yakıt tüketiyo malesef akaryakıt pahalı olduğu için gözümüze çok geliyo. Bi arkadaşım da 65 beygir olan modeli var tümosanın 10 yaşında falan vardır yanlış hatırlamıyorsam ilk başlarda çok yaktığını söylemişti ama şuan çok ekonomik çok az yaktığını söylüyo.Bugün bu yıl bugday olan yeri sürdüm 30 km yol gittim, 4 lü pullukla yaklaşık olarak 25 26 dönüm ye sürdüm tekrar 30 km geldim 44 litre mazot aldı depo aksama kadar durmadı traktör sanki lt cok değil ama fiyatlı görüncecok geliyo
Aynen öyle litre az fiyat cok benimkide 65 lik yakit olarak memnunum60 km yolda yapmışsın abi 12 13 litresini yola yazsan ki fazlası vardır belkide, 25 dekar yere 32 litre yapıyo çok iyi aslında şuan piyasadaki çoğu traktör ve araba az yakıyo uygun yakıt tüketiyo malesef akaryakıt pahalı olduğu için gözüme çok geliyo. Bu arkadaşım da 65 beygir olan modeli var tümosanın 10 yaşında falan vardır yanlış hatırlamıyorsam ilk başlarda çok yaktığını söylemişti ama şuan çok ekonomik çok az yaktığını söylüyo.
Cok teşekkur ederim sağolasınşiir gibi olmuş valla eline sağlık
bereketli olsunRabbim çümlemizin yardımcisı olsun bu zor sartlar altında üretime devam eden herkeze kolay gelsin
Bereketli olsun abiRabbim çümlemizin yardımcisı olsun bu zor sartlar altında üretime devam eden herkeze kolay gelsin
Kolay gelsin cemalRabbim çümlemizin yardımcisı olsun bu zor sartlar altında üretime devam eden herkeze kolay gelsin
Kolay gelsinBugünde patlatmaya devam,......!!!
Herkesin nasibi bol olsun. Selam.
Sağolasın kardeşimBereketli olsun abi
Tesekkur ederim abiKolay gelsin cemal
Bereketli olsunEkim işini bitirdik çok şükür