Geçmiş olsun baki, Kasım ayında bende 13-14 ton attım kumu lifte bi dokundum sonuç bu
Sağolasın abi Allah razı olsun , senin römorkta incinmiş
Geçmiş olsun baki, Kasım ayında bende 13-14 ton attım kumu lifte bi dokundum sonuç bu
Bereketli olsun kolay gelsinYeni sezon ilk biçimEkli dosyayı görüntüle 61923
Bereketli olsun.Cumra ovası zaten bereketli maşallah. Su var toprak var çalışınca da olur. Göksudan gelen su faal mi.Arpanin ilk suyu bitiyor
Teşekkur ederimBereketli olsun kolay gelsin
Geçmiş olsun Baki.Yeni ektiğim yonca yerlerine sulama çizisi çektim, amcamın kaynanasına kum getirmeye gittim kepçeci iki kova attı 10.750 kg geldi tekerlerin havası düşmüştü 2 - 3 km gittim olacak gibi değil müsait bi yerde durdum evden kompresör istedim geldi havalarını tamamladım yıkacağım yere geldim damperi hafif çekmemle birlikte kuvvetli bir çatırdama sesi geldi elle yıktık içinde az birşey kalınca kaldırdım baktık durum bu alt şaseyi eğmiş.
Sağolasın Allah razı olsun , aynen öyleGeçmiş olsun Baki.
Artık daha sağlamını yapacan gari.
Ama araç her ne olursa olsun, kapasitesini aşmamak lazım.
İşin içinde olana manası büyük.hep iyi niyetliyiz...
Geçmiş olsun Kaç saatteydiLambo efendinin derdi belli oldu gömleklerini contalarından suyu sızdırmış, gömlekler değişecek, kol yatakları ölçülecekmiş gerekirse değişecek, yağ pompasınıda değiştirecem dedi usta, pistonlarda sıkıntı yok segmanlar yenilenecekmiş
Sağolasın abi 6000 saatteGeçmiş olsun Kaç saatteydi
Yok be abi goksudan hayatta su gelmez ne zaman su salsalar bir yerlerde patlak oluyor ne zemin etutu yatmislar ne yeterince malzeme kullanmislar hic umidim yok o kanal icinBereketli olsun.Cumra ovası zaten bereketli maşallah. Su var toprak var çalışınca da olur. Göksudan gelen su faal mi.
Geçmiş olsun rabbim tez zamanda bereketini yağdırsınSusuzluktan toprağın geldiği durum:
Malatya'da aynı bugün 10 dk yağdıSusuzluktan toprağın geldiği durum:
Aminn. Sağol Cemal abi.Geçmiş olsun rabbim tez zamanda bereketini yağdırsın
Hava kapalı ama yağmıyor bir türlü.Malatya'da aynı bugün 10 dk yağdı