Saol yunusum sürüm isi içinde ayrıca teşekürler düşünmen yeterGeçmiş olsun abi
Saol yunusum sürüm isi içinde ayrıca teşekürler düşünmen yeterGeçmiş olsun abi
Kurtarıcı geldi götürdü şanzumanı söktüler daha söküyolardı geldim yarin sabah durum belli olacak inş perşembeden önce çıkarMotor ne oldu abi arıza giderildimi
155 liradan aldık ayni gübreyi 15 gün önce sen hesap et gerisini.Sağolasın kardeşim Allah razı olsun geçen sene güzün 95 liradan almıştım
Bu tarihler arasında, örneğin etrafınızdaki otların nasıl hızla büyüdüğünü gözlemlediniz mi? Kontrol uygulamadığımızda bu etkinin atılan malzemeden mi hava şartlarından mı olduğunu bilemiyoruz.
155 liradan aldık ayni gübreyi 15 gün önce sen hesap et gerisini.
Starter gübre ile mi ektin Haydar abiAyçiçek, mısır ekimini tamamladık
Sağlık olsun hilali kırmışEkli dosyayı görüntüle 61922sonuc bu emrecim
Yok bu sene dap ve 8.20.0 orgamineral kullandık mikrogranül seneye inşallahStarter gübre ile mi ektin Haydar abi
Saol asil problem parça yok malatyada takviye hilali yasak geliyo gittim kaymakamliga dilekce verdim izin için ama pek umut yok diyarbakır servisinde parca var yolladi bugünSağlık olsun hilali kırmış
Elbistan servisi ni de araya bilirsin abi orada olur diğer seriler ile aynı ölçüde iseSaol asil problem parça yok malatyada takviye hilali yasak geliyo gittim kaymakamliga dilekce verdim izin için ama pek umut yok diyarbakır servisinde parca var yolladi bugün
Hic düşünemedimElbistan servisi ni de araya bilirsin abi orada olur diğer seriler ile aynı ölçüde ise
Aklında bulunsun Tümosan = ElbistanHic düşünemedim
Maşallah bereketli olsun CemalYeni sezon ilk biçimEkli dosyayı görüntüle 61923
Bereketli olsun bizde bi deneyelim dedik eken makina bulamadıkYok bu sene dap ve 8.20.0 orgamineral kullandık mikrogranül seneye inşallah
Sorma bu yıl makinecilere nerdeyse yalvardık 10 gün önce ekmemiz gerekirdi makine şart olduBereketli olsun bizde bi deneyelim dedik eken makina bulamadık
Teşekkür ederimMaşallah bereketli olsun Cemal