Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

7 Nisanda ektiğim andino cinsi buğday

21 nisan - 25 nisan dört günlük gelişim

Tonik,denizyosunu,aminoasit ve üre karıştırıp yapraktan verdim gelişim ortada

Yaptığım bu işlemi güzün ekim yaptıktan sonra çıkım olunca aynı şekil uygulayacağım

Geçenlerde forumda yapraktan uygulama işe yaramıyor diye bi konu okumuştum uygulamayı yapalı dört gün oldu fark bariz bi şekilde kendini belli ediyor bu uygulamada kullanılan malzemenin kalitesi önemli.

Resimler ve ekler

• IMG-20210421-WA0004.jpeg
    IMG-20210421-WA0004.jpeg
    269.7 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG-20210425-WA0005.jpeg
    IMG-20210425-WA0005.jpeg
    233.5 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
7 Nisanda ektiğim andino cinsi buğday

21 nisan - 25 nisan dört günlük gelişim

Tonik,denizyosunu,aminoasit ve üre karıştırıp yapraktan verdim gelişim ortada

Yaptığım bu işlemi güzün ekim yaptıktan sonra çıkım olunca aynı şekil uygulayacağım

Geçenlerde forumda yapraktan uygulama işe yaramıyor diye bi konu okumuştum uygulamayı yapalı dört gün oldu fark bariz bi şekilde kendini belli ediyor bu uygulamada kullanılan malzemenin kalitesi önemli.
Bu tarihler arasında, örneğin etrafınızdaki otların nasıl hızla büyüdüğünü gözlemlediniz mi? Kontrol uygulamadığımızda bu etkinin atılan malzemeden mi hava şartlarından mı olduğunu bilemiyoruz.

Bugün traktör ile bi problem yaşadık takviyeye alip sebze yeri sürdük is bittikten sonra takviyeden cikarip seriye alinca traktor kalkmadı yerinden tekrar takviyeye aldim hareket ediyo seride hergangi bir tepki yok servis sonra kapiya getirdik uğraşırken artik takviyedeykende gitmiyo servis yarın kurtarıcı yollayacak traktör tumosan 5265
Geçmiş olsun abi