Kol hareket ediyo ust saçı söktük pim fln kesmiştir diye şanzımana bağlandığı noktadan hareketediyo ne varsa iceride sankiVites karışmış olabilir
Kol hareket ediyo ust saçı söktük pim fln kesmiştir diye şanzımana bağlandığı noktadan hareketediyo ne varsa iceride sankiVites karışmış olabilir
Kolu komle çıkar ucunda topuz vardır hilal leri hareket ettiren debriyaja yarım basarak vites değiştirdiysen ondan yapmış olabilir.Kol hareket ediyo ust saçı söktük pim fln kesmiştir diye şanzımana bağlandığı noktadan hareketediyo ne varsa iceride sanki
Garantisi oldugu icin ustaya soyledim onu mudehale etme dediKolu komle çıkar ucunda topuz vardır hilal leri hareket ettiren debriyaja yarım basarak vites değiştirdiysen ondan yapmış olabilir.
Baska hic bi sekilde hal olur izne ayrıldım cok isim var planlar alt üst olduKolu komle çıkar ucunda topuz vardır hilal leri hareket ettiren debriyaja yarım basarak vites değiştirdiysen ondan yapmış olabilir.
Garanti varsa uğraşma inşallah vites karıştırmış tır .Baska hic bi sekilde hal olur izne ayrıldım cok isim var planlar alt üst oldu
Havalar cok kurak topraktan toz kalkiyo sürüme başlayacaktımGaranti varsa uğraşma inşallah vites karıştırmış tır .
Bahçe işlerimi başladı
Yarın gösteriyor inşallah yağarHavalar cok kurak topraktan toz kalkiyo sürüme başlayacaktım
Sağolasın genelde arızayı hiç sevmem de cam da dagılınca her yere giriyor uğraştırıyorGeçmiş olsun en sevmediğim şey cam kırılması
Walla emre bugday var bi 30 dönüm martta nasilsa öyle duruyo boyle giderse olmaz umudum yokYarın gösteriyor inşallah yağar
Bizim kış iyi gittide Nisan ayı yağış az
@SefaBakırcı ya baktırdım o iyi anlıyor Mayıs ayı yağışlı tahmin ediliyor Malatya daWalla emre bugday var bi 30 dönüm martta nasilsa öyle duruyo boyle giderse olmaz umudum yok
Inşallah yoksa bu yil bu memlekette bişey olmaz arılar akçadağdaydi getirdim mecbur seker verecem yoksa kendini kurtaramazlar ot çiçek yok@SefaBakırcı ya baktırdım o iyi anlıyor Mayıs ayı yağışlı tahmin ediliyor Malatya da
@SefaBakırcı ya baktırdım o iyi anlıyor Mayıs ayı yağışlı tahmin ediliyor Malatya da
Bu tarihler arasında, örneğin etrafınızdaki otların nasıl hızla büyüdüğünü gözlemlediniz mi? Kontrol uygulamadığımızda bu etkinin atılan malzemeden mi hava şartlarından mı olduğunu bilemiyoruz.7 Nisanda ektiğim andino cinsi buğday
21 nisan - 25 nisan dört günlük gelişim
Tonik,denizyosunu,aminoasit ve üre karıştırıp yapraktan verdim gelişim ortada
Yaptığım bu işlemi güzün ekim yaptıktan sonra çıkım olunca aynı şekil uygulayacağım
Geçenlerde forumda yapraktan uygulama işe yaramıyor diye bi konu okumuştum uygulamayı yapalı dört gün oldu fark bariz bi şekilde kendini belli ediyor bu uygulamada kullanılan malzemenin kalitesi önemli.
Kol hareket ediyo ust saçı söktük pim fln kesmiştir diye şanzımana bağlandığı noktadan hareketediyo ne varsa iceride sanki
Motor ne oldu abi arıza giderildimiKol hareket ediyo ust saçı söktük pim fln kesmiştir diye şanzımana bağlandığı noktadan hareketediyo ne varsa iceride sanki
Geçmiş olsun abiBugün traktör ile bi problem yaşadık takviyeye alip sebze yeri sürdük is bittikten sonra takviyeden cikarip seriye alinca traktor kalkmadı yerinden tekrar takviyeye aldim hareket ediyo seride hergangi bir tepki yok servis sonra kapiya getirdik uğraşırken artik takviyedeykende gitmiyo servis yarın kurtarıcı yollayacak traktör tumosan 5265
Abi diyeydin gelir sürerdim bahçe değilse sıkıntı yokWalla emre bugday var bi 30 dönüm martta nasilsa öyle duruyo boyle giderse olmaz umudum yok