Ekinler için son şans önümüzdeki pazartesi günkü yağıştı. O da %30 a kadar düştü. Bu kadar emek görünen o ki boşa gitti. Ovamıza senelerdir türlü bahanalerle suyu getirmediler. Söylenecek çok da bişey kalmadı. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
Hocam muhakkak yazılım uygulamalarıyla iyi sonuçlar elde ediliyordu itirazım yok bir traktör modelinin kendi içinde seri başı modelinin gücünün seri sonu modelin gücüne çıkarılmasını anlarım kabul ederim, örneğin fendt 310 u 313 e orjinal yazılımla yükseltebiliriz ki bende 312 ye serviste 313 yazılımı istedim kabul etmediler. Bi abimiz 313 ü dışarıda 145 hp olarak yazılım yaptırmış scr iptal, traktör ciddi şekilde farketmiş lakin basıyor dumanı. Bence böyle olmamalı kabul edilebilir seviyede bi şeyleri iptal etmeden seri içi uygulamalar daha mantıklı diye düşünüyorum. Safkan güç istiyorsak tercihimizi baştan ona göre yapmalıyız. Benim görüşüm bu yöndeNH T5.115 Hi Lo, yazılımlı 105 kw, 550 n.m.
Fendth 312 ile benzer performansa kavuşuyor.
Motor ayarları konusunda orijinalden yana değiliz.
Mısır arazisi çoğunluk işlediğimiz için canlı çalışan traktör ihtiyacımız var.
Pullukta MF 5612 çekmiyor diye satan olmuştu.
6714 modele ise yazılım yapılıp 170 hp ye ayarlandı.
Kolay gelsin, maşallah sameye malzeme dayanmıyor.Domates, karpuz ve fasulye ekeceğim yerlere yeşil öldüren ot ilacını attıktan bir hafta sonra domates ve karpuz tarlalarının gübrelerini atıp çizel çektim ekime hazır ettim en son parçada saplama kırıldı
Fasulye ekeceğim tarlaya bir ot ilacı uygulaması yaptıktan sonra gübresini atıp ekmeyi planlıyorum kısmetse
Abi vukuatsız günün olmuyorDomates, karpuz ve fasulye ekeceğim yerlere yeşil öldüren ot ilacını attıktan bir hafta sonra domates ve karpuz tarlalarının gübrelerini atıp çizel çektim ekime hazır ettim en son parçada saplama kırıldı
Fasulye ekeceğim tarlaya bir ot ilacı uygulaması yaptıktan sonra gübresini atıp ekmeyi planlıyorum kısmetse
Optimum sürüş yakalayabilmek için fazla büyük ekipman kullanmamak gerekiyor.Hocam muhakkak yazılım uygulamalarıyla iyi sonuçlar elde ediliyordu itirazım yok bir traktör modelinin kendi içinde seri başı modelinin gücünün seri sonu modelin gücüne çıkarılmasını anlarım kabul ederim, örneğin fendt 310 u 313 e orjinal yazılımla yükseltebiliriz ki bende 312 ye serviste 313 yazılımı istedim kabul etmediler. Bi abimiz 313 ü dışarıda 145 hp olarak yazılım yaptırmış scr iptal, traktör ciddi şekilde farketmiş lakin basıyor dumanı. Bence böyle olmamalı kabul edilebilir seviyede bi şeyleri iptal etmeden seri içi uygulamalar daha mantıklı diye düşünüyorum. Safkan güç istiyorsak tercihimizi baştan ona göre yapmalıyız. Benim görüşüm bu yönde
Sağolasın Allah razı olsun , parçasıda biraz ucuz olsa tam çiftçi dostu motor az yakıp çok kaçıyorKolay gelsin, maşallah sameye malzeme dayanmıyor.
Abi vukuatsız günün olmuyor
Geçmiş olsun, biz boşuna mı MAŞALLAH yazısı takıyoruz.Ağır göz altında kalıyorum galiba
Sağolasın abi Allah razı olsun , bende takayımGeçmiş olsun, biz boşuna mı MAŞALLAH yazısı takıyoruz.
Sagol abi teşekkur ederim,bende orjinalden yanayim ama yaptirdik bi kere hayirlisi olsun ne yapalim.Geçmiş olsun, belkide turbo son anlarını yaşıyordu yapılan uygulama durumu hızlandırdı. Bende her zaman orjinalden yanayım.
Kolay gelsin Baki kardeşim bi iğde dalı, nazar boncuğu felan assan olacak göze geliyorsun senMibzerin lastiği patlamış takoza aldım, danaları yaydım.
Abi fendtin yakıt nasıl biz normalin hakkından gelemiyoz sen büyük motorla atıyonOt ilacını da aradan çıkardı