Rabbim hakkımızda hayırlısı nı versin inşAllahHava kapalı ama yağmıyor bir türlü.
Rabbim hakkımızda hayırlısı nı versin inşAllahHava kapalı ama yağmıyor bir türlü.
bir arkadaş attı bu kareyi banada, forumda o an bu topikteydim nereye göndereyim derken buraya atıverdim, benim çektiğim resim değil...İşin içinde olana manası büyük.
bankanın duruşu Niğde arada plakada 51 sanırım
Proje ülkemiz için çok önemli gerekli bir çalışma amma velakin,Yok be abi goksudan hayatta su gelmez ne zaman su salsalar bir yerlerde patlak oluyor ne zemin etutu yatmislar ne yeterince malzeme kullanmislar hic umidim yok o kanal icin
Çok güzel nohut maşallah, bu nohutun cinsi nedir?Bugün patozla tohumluk nohut ekledik
Cinsi ne burada beyaz - kabak nohut denir. Albenisi yüksek olduğu için fiyat yüksek oluyor ama tadı İspanyol nohutu tutmaz .Çok güzel nohut maşallah, bu nohutun cinsi nedir?
Geçmiş olsun abi inşallah minimum masrafla halledersinLambo efendinin derdi belli oldu gömleklerini contalarından suyu sızdırmış, gömlekler değişecek, kol yatakları ölçülecekmiş gerekirse değişecek, yağ pompasınıda değiştirecem dedi usta, pistonlarda sıkıntı yok segmanlar yenilenecekmiş
Teşekkür ederim kardeşim, sanki bir 10 bin göründüGeçmiş olsun abi inşallah minimum masrafla halledersin
Senin Lambo bildiğim kadar deutz motorlu deutz fahr parça maliyeti biraz fazla çalışan makinede hertürlü arıza açıyo arıza açmayanı yok önemli olan arızanın sebebini bulup aynı arızayı tekrarlatmamak. İnşallah düşündüğün rakamların altında hallolur.Teşekkür ederim kardeşim, sanki bir 10 bin göründü
Sağol çoğunluk arpa ekili biraz reygras bu ayçiçek yerine silajlik mısır olabilir ama kararsızımKolay gelsin, yem bitkisi yerine cicek daha mi avantajli yoksa yeteri kadar yem var mi.
7056 ya rektefiye yaptırdık, mazot pompası bitik, değişti.Geçmiş olsun abi inşallah minimum masrafla halledersin
Evet deutz motor var, malesef parçalar ateş pahası orjinal gömlekler 8bin TL biz yerli kullanacağız. Radyatör hortumlarındaki sızıntı yüzünden uzun süre suyla kullandım iki ay önce radyatör aksamı komple elden geçti bu sefer tamamen antifriz koyduk sonra bu sorun oldu benim tahminin bu yüzdenSenin Lambo bildiğim kadar deutz motorlu deutz fahr parça maliyeti biraz fazla çalışan makinede hertürlü arıza açıyo arıza açmayanı yok önemli olan arızanın sebebini bulup aynı arızayı tekrarlatmamak. İnşallah düşündüğün rakamların altında hallolur.