Hocam mazot pompasının ömrünü ne bitirir daha çok yakıt kalitesi etkilermi7056 ya rektefiye yaptırdık, mazot pompası bitik, değişti.
Malzeme 10 000 TL tuttu, işçilik 3000 TL.
10 000 TL ye çıkarabildiyse çok iyi diyebiliriz.
Su pas falan dışında
Hocam mazot pompasının ömrünü ne bitirir daha çok yakıt kalitesi etkilermi7056 ya rektefiye yaptırdık, mazot pompası bitik, değişti.
Eurodizel yakıt , yağlama niteliği düşük.Hocam mazot pompasının ömrünü ne bitirir daha çok yakıt kalitesi etkiler mi
Su pas falan dışında
Hocam simdi dusunuyorumda, traktor masrafi agir. Arazi cok olmayinca isleri parayla yaptirmak daha iyi gibi. Ufak tefek isler icin kucuk bir ikinci el olsa yeter gibi. Sizin icin degil, genel icin.7056 ya rektefiye yaptırdık, mazot pompası bitik, değişti.
Mazot pompasi devirde etkilenebiliyor, yakit kalitesi onemli. Traktorleri tanimiyorum, su ayiricj filtre var mi mazot hattinda?Hocam mazot pompasının ömrünü ne bitirir daha çok yakıt kalitesi etkilermi
Su pas falan dışında
Traktörünü çok sevıyor sun reis
Ekmek teknesi sevilmezmi yaTraktörünü çok sevıyor sun reis
Çapa makinası na dikkat edin abi bacak kaptıran çok oluyorYarın çok iş var ev badana yapılacak bahçe de çapa makinesi kullanılacak
İki tane filtre var su gidince kağıt emip şişiyor mozot geçmiyor zatenMazot pompasi devirde etkilenebiliyor, yakit kalitesi onemli. Traktorleri tanimiyorum, su ayiricj filtre var mi mazot hattinda?
Vallaha yeni aldık geçensene ama ilk defa randıman tutturduk teşekkür ederimÇapa makinası na dikkat edin abi bacak kaptıran çok oluyor
Mazotta su yada pislik olunca bilki perişanlık başlıyor o gün içine zehir oluyorİki tane filtre var su gidince kağıt emip şişiyor mozot geçmiyor zaten
Geçen tankerin dibini bakmadan doldurdum malamat oldum dağda normalde teneke de kontrol ederek koyardım
Filtreyi değiştiğimde içinden Su çıktı boncuk boncuk birinden de pas çıktı
Kolay gelsin, maşallah Ufuk ev neredeyse bitmişBugun çalıştık biraz badana çapa felan herşeyi yaptık
Artık bitti sayılır abi ev işi kolay da yağmur yok abi sizin oralar nasılKolay gelsin, maşallah Ufuk ev neredeyse bitmiş
Kuruduk valla Ufuk ekinlerin suyuna yetişemiyoruz kimsede keyif yok, Allah hakkımızda hayırlısını versinArtık bitti sayılır abi ev işi kolay da yağmur yok abi sizin oralar nasıl
Abi belki saçma olacak ama yaşlı bir akraba vardı sol hükümet gelince kuraklık olur derdi ortam bozuk mu nedir her sene mayıs gelince bir stres çöküyorKuruduk valla Ufuk ekinlerin suyuna yetişemiyoruz kimsede keyif yok, Allah hakkımızda hayırlısını versin
Hükümet mevzusunu bilmem, son 5 yıldır iklimlerde ciddi kaymalar, değişiklikler var yağmur, kar yağmıyor rüzgar hiç durmuyor birgün doğudan esiyor birgün batıdan sulamaları dengeli yapamıyoruz. İşten strese vakit yok diyorduk artık stresede zaman ayırabiliyoruzAbi belki saçma olacak ama yaşlı bir akraba vardı sol hükümet gelince kuraklık olur derdi ortam bozuk mu nedir her sene mayıs gelince bir stres çöküyor