Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Hayirlı olsun sen aldıgın zaman demir 3 tl di simdi 6 tl oldu 🙂
saolasın gardaşım Allah herkeze nasip etsin dediğin gibi diyorum ben bedava almışım 4yıl ödemeli yılda 5850 tl paramı
Sen bedava almışın evet ama o zaman o parayla ne alınıyordu şimdi ne alınıyor esas nokta sadece şu var çiftcinin malı biraz daha ucuz kaldı sen vadeli aldın ordan felan karın var yoksa 4 sene önce o zaman bir kg çivi kaç TL idi şu anda kaç TL geçensene şokdan 40 TL ye aldığım ayçiçek yagı bu ay 62 TL yani örnek çok malesef Türk halkının alım güçü düştü bugun TCMB faizi 2 puan daha artırdı ortam sıkıntılı yani

2020 yılı 25 şubatta ziraat bankası 4yıl ödemeli sabit faiz çiftçi ekipman kredisi aldıgım römork 20500+1640kdv+1250 4yıllık faiz yani yıllık 5850 tl ye konyadan bir firmayla görüşüp istedigim özel ölçülerde istedigim lastik ebatları ile aldıgım römorka köyden bir komşumda yaptırmak istemiş benımkının aynısından benden telefonunu istedi 42bin demişler..1 yıl içerisinde bu kadar fiyat artışı normalmi sizce..Firma sahibi komşuma o adam aldıgında demir kaç liraydı şimdi kaç lira diye yanıt vermiş...Şuan düşünüyorum yıllık 5850 tl nedir bedava almışım
Ekli dosyayı görüntüle 59695

20200529_202117.jpg

Ben de sizden 3 ay sonra almışım 25.000 TL'ye. Bir de bu firmadan konuşabilirsiniz. Son birkaç aya kadar fiyat çok artmamıştı.

Sen bedava almışın evet ama o zaman o parayla ne alınıyordu şimdi ne alınıyor esas nokta sadece şu var çiftcinin malı biraz daha ucuz kaldı sen vadeli aldın ordan felan karın var yoksa 4 sene önce o zaman bir kg çivi kaç TL idi şu anda kaç TL geçensene şokdan 40 TL ye aldığım ayçiçek yagı bu ay 62 TL yani örnek çok malesef Türk halkının alım güçü düştü bugun TCMB faizi 2 puan daha artırdı ortam sıkıntılı yani
aldıgım makine ham fiyatı 20500 idi şuan 42000..geçen sene aldım evet geçen sene o para yoktuki ben bankadan aldım.artı senın dedıgın gıbı ilk sene 5850tl taksit benı zorlarsa 2.3.4.seneler bu para pula dönecek.bende diomki bana denk geldi para böyle kazanılıyo demekki diom gardaşım..

Alan olursa bende şu remorku 9 bine satıyorum

Resimler ve ekler

• Screenshot_20210318_223841_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_20210318_223841_com.facebook.katana.jpg
    55.3 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20210318_223838_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_20210318_223838_com.facebook.katana.jpg
    68.1 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20210318_223835_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_20210318_223835_com.facebook.katana.jpg
    68.2 KB · Görüntüleme: 16
aldıgım makine ham fiyatı 20500 idi şuan 42000..geçen sene aldım evet geçen sene o para yoktuki ben bankadan aldım.artı senın dedıgın gıbı ilk sene 5850tl taksit benı zorlarsa 2.3.4.seneler bu para pula dönecek.bende diomki bana denk geldi para böyle kazanılıyo demekki diom gardaşım..
Aynen öyle abi zenginler işte böyle daha çok fırsat yakalıyor sen ben 10 yılda bir neler yapıyorlar paraya 75 takla attırıyorlar sen bende hayatın çarkları da eve ne alırız dıye onun derdındeyız

Aynen öyle abi zenginler işte böyle daha çok fırsat yakalıyor sen ben 10 yılda bir neler yapıyorlar paraya 75 takla attırıyorlar sen bende hayatın çarkları da eve ne alırız dıye onun derdındeyız
Tüik diye bir kurum bir çok bilgiye bizlerden kaç gün önce ulaşıyor onu düşün ford oto hissesi uçtu uçtu en son altın vuruşu yaptılar dün bugunde sattılar geçtiler sence öyle bir haber olacağını kaç tane gazeteci önceden bilir bunları düşün yoksa sabah akşam tv de konuşmakla trilyonluk olabilir mi neler var neler

Ekli dosyayı görüntüle 59701

Ben de sizden 3 ay sonra almışım 25.000 TL'ye. Bir de bu firmadan konuşabilirsiniz. Son birkaç aya kadar fiyat çok artmamıştı.
haklısınız hocam siz ali beyden almışınız.ali bey kardeşimde benim için çok degerlidir başımın üzerinde yeri vardır..benım aldıgım zamanda ali beyin ziraat bankası ile anlaşması yoktu..babasından aldım ben sizde biliyosunuzdurki ali bey ile babası konuşmuyorlar...ama güzel makine yapıyorlar..ayrıca sızın makıneye bakınca içim gitmedi degil ikinci ilaveler çok çabuk harcanır bilginize ben boşunamı tek kapak tek ilave yaptırdım..

haklısınız hocam siz ali beyden almışınız.ali bey kardeşimde benim için çok degerlidir başımın üzerinde yeri vardır..benım aldıgım zamanda ali beyin ziraat bankası ile anlaşması yoktu..babasından aldım ben sizde biliyosunuzdurki ali bey ile babası konuşmuyorlar...ama güzel makine yapıyorlar..ayrıca sızın makıneye bakınca içim gitmedi degil ikinci ilaveler çok çabuk harcanır bilginize ben boşunamı tek kapak tek ilave yaptırdım..

Ben detayı bilmiyordum işin gerçeği. Firma sahipleri de kimler pek bilmiyorum. Ben Konya Kuludan ekipman satan firmadan almıştım. Biraz tesadüf de iyi olmamış. Kusura bakmayın. Hayırlı olsun size de inşallah.

hocam merhaba benım remork paylaştıgım özel istege göre yapım 6 tonluk ilave ile 8,5 ton alıyor zayıf yönleri nedir sizce
Seninki icin demedim zaten. 😁 burda kullandim batida imal edilmis olan bi marka yanlarda dikme yok sac preslenerek yapilmis eğilip bükülüyo 7 8 ton kum yukluyoduk deneme icin ok felaket esniyodu onu malatya yapimi bi remorka at of bile demiyo daban saci kac milim sizinordakilerde onu demek istedim