Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Seninki icin demedim zaten. 😁 burda kullandim batida imal edilmis olan bi marka yanlarda dikme yok sac preslenerek yapilmis eğilip bükülüyo 7 8 ton kum yukluyoduk deneme icin ok felaket esniyodu onu malatya yapimi bi remorka at of bile demiyo daban saci kac milim sizinordakilerde onu demek istedim
arz talep meselesi senın dedıgın üstadım..benım bahsettıgım römork tarımsal harman kaldırma römorku..Allaha emanetsin babacan

Remorklarınız bizim malatya imalatlarina gore cok zayıf duruyo neden acaba yada bizimkilermi cok abartı ufuk
Abi bölge durumunu bilemem tabiki ama bizim buralar da ıyı şunu söyleyebilirim topal Ahmet ve ece marka çok birde normal usta yapımları var ama çok ağır yükte görmuyor ama bazen taş veya ağır kum yapıyor bir sıkıntı yaşamadık tabiki ağır nedir ve hangi remork ta buda önemli 5 ton kumları çok atıyoruz sıkıntı yaşamadık pek fazla. bir kere taş yükledik onda devrildi damper de sıkıntı yaşandı onuda yaptırdık büyük remork olayı ise pancar görmedim tabiki hiç ama gereksiz geliyor bana şimdi tır var kamyon var

Abi bölge durumunu bilemem tabiki ama bizim buralar da ıyı şunu söyleyebilirim topal Ahmet ve ece marka çok birde normal usta yapımları var ama çok ağır yükte görmuyor ama bazen taş veya ağır kum yapıyor bir sıkıntı yaşamadık tabiki ağır nedir ve hangi remork ta buda önemli 5 ton kumları çok atıyoruz sıkıntı yaşamadık pek fazla. bir kere taş yükledik onda devrildi damper de sıkıntı yaşandı onuda yaptırdık büyük remork olayı ise pancar görmedim tabiki hiç ama gereksiz geliyor bana şimdi tır var kamyon var
Bizim bolge modeli bu bizim remork 1984 yilinda yapilmis halen aktif kullanılıyo sizide uzun yillar aktif kullaniliyomu onu demek istedim

Resimler ve ekler

• 20210318_231802.jpg
    20210318_231802.jpg
    624.3 KB · Görüntüleme: 10
Allaha çok şükür 3 traktör mf188 mf 285s ile senelik 300 büyük dönüm yeri idare ediyoruz..ben bilmezmiyim 780bin verip mf 5713s dyna6 almayı..ama hesap ediom o traktöre verecegım parayı bankaya koysam ayda 12 bin getiriyor...3cü diger taraktör eski john deere saymıyom.hanımlar anamgil onunla cacıga gitsin :) kuyuda çalışsın..ayrıca elimdeki 188ligide kimse bulamaz, o kadar degerlidir..bilen bilir bilmeyene anlatmaya gerek yok..

Resimler ve ekler

• 210.jpg
    210.jpg
    467.4 KB · Görüntüleme: 25
  • 211.jpg
    211.jpg
    395.6 KB · Görüntüleme: 26
  • 213.jpg
    213.jpg
    125.7 KB · Görüntüleme: 26
  • 395.jpg
    395.jpg
    242.9 KB · Görüntüleme: 26
  • DSCN0024.JPG
    DSCN0024.JPG
    341.6 KB · Görüntüleme: 25
  • DSCN0025.JPG
    DSCN0025.JPG
    333.8 KB · Görüntüleme: 24
  • DSCN0026.JPG
    DSCN0026.JPG
    325.9 KB · Görüntüleme: 24
  • DSCN0054.JPG
    DSCN0054.JPG
    318.1 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

Bizim bolge modeli bu bizim remork 1984 yilinda yapilmis halen aktif kullanılıyo sizide uzun yillar aktif kullaniliyomu onu demek istedim
hocam ürünün kullanımı önemli..ben 6 ton yazan römorka 8 ton alıyo ilave ile onu atıyorum..sonrasında pancarda uzerıne 15 ton atıyom...yanı ürünü ne şekilde nasıl kullanıoz o onemli...

Abi bizde Bi tane remork var çok uzun süredir bizde ama yan kapakları nı bir kere bastırdık iş yapmıyor ki yıpransın sizinki ağır olur buğday çekiyor tarladan harmana bide tohum da 20 günde patates satıyorum her gün iş yapsa illakı yıpranır

Allaha çok şükür 3 traktör mf188 mf 285s ile senelik 300 büyük dönüm yeri idare ediyoruz..ben bilmezmiyim 780bin verip mf 5713s dyna6 almayı..ama hesap ediom o traktöre verecegım parayı bankaya koysam ayda 12 bin getiriyor...3cü diger taraktör eski john deere saymıyom.hanımlar anamgil onunla cacıga gitsin :) kuyuda çalışsın..
Bu traktörlere iş yapılır evet bende yapıyorum ama ekonomik güce bağlı herşey ayrıca o 188 in gövdesini kim boyadıysa bir daha o ustaya gitme abi direk spreyle boyamış 285 liğin de kabutta boyalı gıbi geldi

Bu traktörlere iş yapılır evet bende yapıyorum ama ekonomik güce bağlı herşey ayrıca o 188 in gövdesini kim boyadıysa bir daha o ustaya gitme abi direk spreyle boyamış 285 liğin de kabutta boyalı gıbi geldi
ben boyadım 188 lik orginal ingiliz.isteyene bu traktörü gönüllü satarım o kadar deyim..285s de orginal 85ligin gövdede boyası yok ..uzerıne agaç keserken agaç yaslandı kabortada boyama yaptım..

Efe isi cozmussun bravo .
Enflasyon yuksekse taksitli alacaksin herseyi. Bu sene 5000 cok para ama iki, uc ,dort sene sonra yoka gelir. Uc dort sene once aylik 3.000 taksitle ev alan zorlandi ama simdi kolayladi, daha iki senesi var borcunun ozamana bugday olur 3-4, hissetmez.

Efe isi cozmussun bravo .
Enflasyon yuksekse taksitli alacaksin herseyi. Bu sene 5000 cok para ama iki, uc ,dort sene sonra yoka gelir. Uc dort sene once aylik 3.000 taksitle ev alan zorlandi ama simdi kolayladi, daha iki senesi var borcunun ozamana bugday olur 3-4, hissetmez.
Yani üstad kafamı buluyosunn yoksa acıkca ne dıosun babacan..anlayamadım..bakan kızdı akıllı telefonuda sattık..:)

Neden kafa bulayim arkadas. Yazmissin ya 20.000 lik mali taksitle salmissin , once zordu simdi taksit kolayladi diye. On sene vadeli ev kredisi alan iki uc sene zorlanir gittikce paranin degeri duser maas (gelir) artar odemek kolaylasir, kisaca enflasyon sana yarar.

Neden kafa bulayim arkadas. Yazmissin ya 20.000 lik mali taksitle salmissin , once zordu simdi taksit kolayladi diye. On sene vadeli ev kredisi alan iki uc sene zorlanir gittikce paranin degeri duser maas (gelir) artar odemek kolaylasir, kisaca enflasyon sana yarar.
sen benım ifademe etkı etmıyosun.ben ne dıom sen ne dıon.devam et şehre..