bunu buraya 9bin diye koyma gardaş neyin kafasını yasıyosunAlan olursa bende şu remorku 9 bine satıyorum
usta makine için kafamı buluyosun anlamadım?Alan olursa bende şu remorku 9 bine satıyorum
İllerden illere römork piyasası değişir. İsteyen malını istediği fiyata satar ustam. Hitabımıza dikkat edelim.bunu buraya 9bin diye koyma gardaş neyin kafasını yasıyosun
sen bunu 3,5bine sat öp tepene koy..yaa cidden şöyle bakıom şakamı bu...9 küsür nedir...Alan olursa bende şu remorku 9 bine satıyorum
4500 vereym bana lagzım olan şasesi...üst konteynır senın olsunBizim bolge modeli bu bizim remork 1984 yilinda yapilmis halen aktif kullanılıyo sizide uzun yillar aktif kullaniliyomu onu demek istedim
Efe efendi bey bayağı da eski bir üyesiniz ama burada böyle ithamlar hoş karşılanmaz milletin malı ile dalga geçmeyi bırakın samimiyetiniz olur aranızda takılır sınız ayrı .4500 vereym bana lagzım olan şasesi...üst konteynır senın olsun
Yorumları okudum çocuk gibi saçmalamışsınız. Lütfen düzgün bir şekilde yorum yapın. Milletin malını batırıp kendi malını yükseltmenin , dalga geçip kendinizi üstün görmenin bi anlamı yok4500 vereym bana lagzım olan şasesi...üst konteynır senın olsun
Hiç aklı başında olan o boyayla o motoru alır mı ne yapacak kendine gardaş mı yapacak remorku hesap ettiğin kadar traktörleri hesap etseydin öyle boyamazdın usta dıye birsey varben boyadım 188 lik orginal ingiliz.isteyene bu traktörü gönüllü satarım o kadar deyim..285s de orginal 85ligin gövdede boyası yok ..uzerıne agaç keserken agaç yaslandı kabortada boyama yaptım..
Saol baboş4500 vereym bana lagzım olan şasesi...üst konteynır senın olsun
Gözün aydın hayırlı olsun iyi bir montaj la güzel olurTanker geldi arkadaşlar inerken az belimi ağrıttı ama inş sorun olmaz bizim eskiye göre büyük geldi bakalım nolacak
neşetten gönül dagını vurunca herşey biter üstadım.
Kelepçeler geldi İnş kolay bir şekilde montaj olur ilaç atmak artık daha kolay bir gün bile sürmez tankeri doldururum ondan sonra tarlaları dolanırım holder bitincede su motoru ile bir dakika da doldurum yavaş yavaş ilaçlarımGözün aydın hayırlı olsun iyi bir montaj la güzel olur
Bunu direkt romorkun içine koyup kullansan nasıl olur ?Tanker geldi arkadaşlar inerken az belimi ağrıttı ama inş sorun olmaz bizim eskiye göre büyük geldi bakalım nolacak
Kendi yazdıgı yorumu kendi bilmiyorEfe efendi bey bayağı da eski bir üyesiniz ama burada böyle ithamlar hoş karşılanmaz milletin malı ile dalga geçmeyi bırakın samimiyetiniz olur aranızda takılır sınız ayrı .
Senin çift dingil romorkunda bana yaramaz ne kadar pahalı olursa olsun onunda devrilme riski yüksek dalgalı arzide bende senle mi dalga geçeyim onu niye aldın diye.
Millet ne diyo sen ne anlıyon sende devam et şasiye ...
Burada kimse kimsenin mal varlığına baktığı yok neyse o . Kimsenin motorunun ekipmanının kimseye de faydası yok kandıran kendini kandırır.Kendi yazdıgı yorumu kendi bilmiyor
Bi mesaj önce 3 traktor var diyor 285 188 birde jonhdere onu saymiyorum diyor sonra diger mesajda 5440 var diyor bi öncekinde 5713 bende alirım ama faizi 12 bin getiriyor diyor ha birde 6 tonluk remorka 15 ton sarıyormuş daha onceki eski mesajlarında 3.075 varmiştı daha 3 5 günde kaç kişiyle recide edici konuştu hep kendi halklı
Hayırlı olsun abi eve uzak tarlalarda tankerle götür direk doldur kolaylık oluyorTanker geldi arkadaşlar inerken az belimi ağrıttı ama inş sorun olmaz bizim eskiye göre büyük geldi bakalım nolacak
Tanker altı varken gerek yok bence abi ama önceden o dediğin tankerrden vardı bizim kullandık sonra remorkların altına yaptırdık ömürlük olduBunu direkt romorkun içine koyup kullansan nasıl olur ?