Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

resimdeki babam ve çocugum.şimdi bakıyorumda ben kocamışım yav...2ci foto

215.jpg

392.jpg

Son düzenleme:
4500 vereym bana lagzım olan şasesi...üst konteynır senın olsun
Efe efendi bey bayağı da eski bir üyesiniz ama burada böyle ithamlar hoş karşılanmaz milletin malı ile dalga geçmeyi bırakın samimiyetiniz olur aranızda takılır sınız ayrı .

Senin çift dingil romorkunda bana yaramaz ne kadar pahalı olursa olsun onunda devrilme riski yüksek dalgalı arzide bende senle mi dalga geçeyim onu niye aldın diye.
Millet ne diyo sen ne anlıyon sende devam et şasiye ...

ben boyadım 188 lik orginal ingiliz.isteyene bu traktörü gönüllü satarım o kadar deyim..285s de orginal 85ligin gövdede boyası yok ..uzerıne agaç keserken agaç yaslandı kabortada boyama yaptım..
Hiç aklı başında olan o boyayla o motoru alır mı ne yapacak kendine gardaş mı yapacak remorku hesap ettiğin kadar traktörleri hesap etseydin öyle boyamazdın usta dıye birsey var

Efe efendi bey bayağı da eski bir üyesiniz ama burada böyle ithamlar hoş karşılanmaz milletin malı ile dalga geçmeyi bırakın samimiyetiniz olur aranızda takılır sınız ayrı .

Senin çift dingil romorkunda bana yaramaz ne kadar pahalı olursa olsun onunda devrilme riski yüksek dalgalı arzide bende senle mi dalga geçeyim onu niye aldın diye.
Millet ne diyo sen ne anlıyon sende devam et şasiye ...
Kendi yazdıgı yorumu kendi bilmiyor
Bi mesaj önce 3 traktor var diyor 285 188 birde jonhdere onu saymiyorum diyor sonra diger mesajda 5440 var diyor bi öncekinde 5713 bende alirım ama faizi 12 bin getiriyor diyor ha birde 6 tonluk remorka 15 ton sarıyormuş daha onceki eski mesajlarında 3.075 varmiştı daha 3 5 günde kaç kişiyle recide edici konuştu hep kendi halklı

Kendi yazdıgı yorumu kendi bilmiyor
Bi mesaj önce 3 traktor var diyor 285 188 birde jonhdere onu saymiyorum diyor sonra diger mesajda 5440 var diyor bi öncekinde 5713 bende alirım ama faizi 12 bin getiriyor diyor ha birde 6 tonluk remorka 15 ton sarıyormuş daha onceki eski mesajlarında 3.075 varmiştı daha 3 5 günde kaç kişiyle recide edici konuştu hep kendi halklı
Burada kimse kimsenin mal varlığına baktığı yok neyse o . Kimsenin motorunun ekipmanının kimseye de faydası yok kandıran kendini kandırır.

Herkes ne hoşuna gidiyorsa onu alır kullanır dalga geçmeye gerek yok