Gittin mi Ankara'yaAnkaradaki arkadaşlar memleletiniz baya sıcakmış
Gittin mi Ankara'yaAnkaradaki arkadaşlar memleletiniz baya sıcakmış
GölbaşındayımGittin mi Ankara'ya
Ankaradaki arkadaşlar memleletiniz baya sıcakmış
Eminim erzurum boyle yakıcı değildir malatyada -20 de olsa böyle hissettirmiyoErzurum ile yarışıyoruz... -17 -19 bu aralar. @YUSUFTUYLUOGLU
Durdun durdun en soğuk zamanda gittin abiGölbaşındayım
Seçme şansım olsa mümkündeğil gelmezdimDurdun durdun en soğuk zamanda gittin abi
Bizim elemanlarda hafta sonu gidecekler
Kulaklarına dikkat et şapka tak...Eminim erzurum boyle yakıcı değildir malatyada -20 de olsa böyle hissettirmiyo
Sigara içmek icin bile kapiya çıkmıyorumKulaklarına dikkat et şapka tak...
Bende gölbaşılıyım.Bi ihtiyacınız olursa özelden yazmanız yeterliGölbaşındayım
Teşekürler 1 haftadır ordaydım tedaş eğitim merkezinde suan dönüş yolundayım keşke once deseydin tanışır otururduk paylaşımdan sonra yazan olmayinca dedim demek buradan kimse yok artık bi dahaki sefereBende gölbaşılıyım.Bi ihtiyacınız olursa özelden yazmanız yeterli
Daha yeni gördüm valla.Nasip değilmiş bi daha gelirsen beklerim.Teşekürler 1 haftadır ordaydım tedaş eğitim merkezinde suan dönüş yolundayım keşke once deseydin tanışır otururduk paylaşımdan sonra yazan olmayinca dedim demek buradan kimse yok artık bi dahaki sefere
Teşekürler malatyaya da beklerimDaha yeni gördüm valla.Nasip değilmiş bi daha gelirsen beklerim.
Gölbaşında kömür dükkanımız,Kızılayda da asansör ofisim var.Bi ihtiyaç olursa haber vermen yeter
Bu sene geçmiş senelere göre fazla kar yağmadı galiba abi sizin bölgeyeNe diyeyim,
Evet,şu son iki gündür yağan ile idare ettik.Bu sene geçmiş senelere göre fazla kar yağmadı galiba abi sizin bölgeye