Kaç senelik kuyu bilgin varmı acabaToplulaştırmadan bize geçen eski aski kuyusunun su denemesini yaptık.Kuyu kullanılmadığından su yön değiştirmiş saatte 9 ton su var dediler
Kaç senelik kuyu bilgin varmı acabaToplulaştırmadan bize geçen eski aski kuyusunun su denemesini yaptık.Kuyu kullanılmadığından su yön değiştirmiş saatte 9 ton su var dediler
Saatte 9 ton senin isini görmez ki eskiden nasildi su durumu yön değiştiğini denemeci mi söylediToplulaştırmadan bize geçen eski aski kuyusunun su denemesini yaptık.Kuyu kullanılmadığından su yön değiştirmiş saatte 9 ton su var dediler
25 yıllık kuyuKaç senelik kuyu bilgin varmı acaba
Evet denemeci söyledi.Biraz ilerisinde kömür ve taş madeni var.Suyun oraya toplandığını söyledi.Ordan saatte 300 ton su tahliye ediyorlarmışSaatte 9 ton senin isini görmez ki eskiden nasildi su durumu yön değiştiğini denemeci mi söyledi
Alt noktadaysa çekmiş olabilir saatte 300 ton su köylüle verseler kullansa olmuyo mu25 yıllık kuyu
Evet denemeci söyledi.Biraz ilerisinde kömür ve taş madeni var.Suyun oraya toplandığını söyledi.Ordan saatte 300 ton su tahliye ediyorlarmış
Bölgemizde kimse sulama nedir bilmiyor ki Ankara nigde otobani icin taş cikardilar.Bayağa bi alt noktaya inmişlerdi.Oda yönü değiştirmiş.Şimdide inşaat bitince şantiyeyi kapatıp gittiler.Alt noktadaysa çekmiş olabilir saatte 300 ton su köylüle verseler kullansa olmuyo mu
Çok üzücü ancak havuz yapacan biriktirecen suyu öyle randıman alırsınBölgemizde kimse sulama nedir bilmiyor ki Ankara nigde otobani icin taş cikardilar.Bayağa bi alt noktaya inmişlerdi.Oda yönü değiştirmiş.Şimdide inşaat bitince şantiyeyi kapatıp gittiler.
Bizimde kuyumuzun su yönü değişmiş eskiden saatte 100 ton su var deniliyordu
Valla bugün bi şok geçirdik resmen sağlık olsun napalım nasip değilmiş.İyikide masraf yapmadan denemeci çağırdık.Çok üzücü ancak havuz yapacan biriktirecen suyu öyle randıman alırsın
Küçük bir pompa ile degerlendirilebilir hazir depoda varmış su yorulmaz birikir saatte 7 tona düşse 24 saatte 160 ton su yapar az degil bölüm bölüm sularsin belki cok arazi olmazda 30 40 dönümü bol bol idare ederValla bugün bi şok geçirdik resmen sağlık olsun napalım nasip değilmiş.İyikide masraf yapmadan denemeci çağırdık.
Aslında gözüken binaların içinde havuzda var ama 9 ton suyla çok randumanlı bi sulama yapılabileceğini düşünmüyorum.Yazın bu miktar dahada düşecektir.
Aynen öyle nasilsa su var die bi suru masraf etsetdin nolacakti cok mantıklı is yapmışsınValla bugün bi şok geçirdik resmen sağlık olsun napalım nasip değilmiş.İyikide masraf yapmadan denemeci çağırdık.
Aslında gözüken binaların içinde havuzda var ama 9 ton suyla çok randumanlı bi sulama yapılabileceğini düşünmüyorum.Yazın bu miktar dahada düşecektir.
Sıfırdan 30 dönüm yer için masraf yapmaktansa başka bi tarlaya hem kuyu vurdurup elektrik çekmek daha mantıklı.80 dekar tek tarla bi yerimiz var mühendis çağırıp su varmı yokmu baktırcaz varsa oraya bi kuyu masrafı yapmak daha karlı olur.Küçük bir pompa ile degerlendirilebilir hazir depoda varmış su yorulmaz birikir saatte 7 tona düşse 24 saatte 160 ton su yapar az degil bölüm bölüm sularsin belki cok arazi olmazda 30 40 dönümü bol bol idare eder
O imkân varsa bide öyle şansını deneSıfırdan 30 dönüm yer için masraf yapmaktansa başka bi tarlaya hem kuyu vurdurup elektrik çekmek daha mantıklı.80 dekar tek tarla bi yerimiz var mühendis çağırıp su varmı yokmu baktırcaz varsa oraya bi kuyu masrafı yapmak daha karlı olur.
ahmet senin adına üzüldüm bu sene güzel hazırlanacaktın seninle benim yüzümüz gülmeyecek su açısındanSıfırdan 30 dönüm yer için masraf yapmaktansa başka bi tarlaya hem kuyu vurdurup elektrik çekmek daha mantıklı.80 dekar tek tarla bi yerimiz var mühendis çağırıp su varmı yokmu baktırcaz varsa oraya bi kuyu masrafı yapmak daha karlı olur.
Siz tek degil bu işle ugrasanin %60 ayni konudan dertli su sorunu heryerde varahmet senin adına üzüldüm bu sene güzel hazırlanacaktın seninle benim yüzümüz gülmeyecek su açısından
Şu ördeği kesde yiyekHayvanlar sameyi çok seviyor
Yok benim bi kuyum hazır ama 2. kuyuda üzüldükahmet senin adına üzüldüm bu sene güzel hazırlanacaktın seninle benim yüzümüz gülmeyecek su açısından
Sularımız hep denizlere akıyor.Siz tek degil bu işle ugrasanin %60 ayni konudan dertli su sorunu heryerde var
Hayvanlar sameyi çok seviyor
Şu ördeği kesde yiyek
Hayvanlar seviyorda sen sevmiyorsun Same yi . 12 cm çaplı 4 direk+üstüne bir kaç çatma tahta, gerisi trapez sac
Elinden her iş geliyor bu mu gelmeyecek.Acıyorum bu koç gibi Same ye.