Römorka balya atmak için böyle bi aparat yapcam bu pistondan nerde bulabilirim internetten satış yapan güvenilir bi yer varmı 250 300 liraya falan alınırmı
aman yaaaa yinemiii der gibi bakmışlar otomatik şırıngadan memnunmusunuz?Haydi gençler aşıya
Napsınlar yazık 3 ayda bir iğne onlarda bıktı. Enjektör socorex 2ml ve 5ml olanını kullanıyorum belki on farklı marka kullandım içlerinde en sağlam ve kullanışlı olanı buaman yaaaa yinemiii der gibi bakmışlar otomatik şırıngadan memnunmusunuz?
Römorka balya atmak için böyle bi aparat yapcam bu pistondan nerde bulabilirim internetten satış yapan güvenilir bi yer varmı 250 300 liraya falan alınırmıEkli dosyayı görüntüle 58529
Bundan 5 10 yil önce bu mevsimde arazide gezmek imkansizdı camurdan yürünmez ufak traktorlar araziye gidemezdi simdi toz tozuyor millet tarla surüyor dedigin gibi toz tozuyorEkli dosyayı görüntüle 58561
Ekli dosyayı görüntüle 58562
Toprağa basınca toz çıkıyor Allah sonumuzu hayır etsin. Anıza Arpa ekmiştim. Durum böyle.
Baki abi büyük ihtimalle çıkma alcam zaten atacağı 500 600 balya bisey balyalar genelde 25 kilo oluyo fazla ağır değil yaniBöyle çıkma malzemeler genelde Konya'da bulunuyor çıkma malzeme kullanmam derseniz de 60 cm'lik pistonlu ortakol ve kalın profil lama takımıyla hallolur 1.000 lirayıda bulmaz maliyeti
Bundan 5 10 yil önce bu mevsimde arazide gezmek imkansizdı camurdan yürünmez ufak traktorlar araziye gidemezdi simdi toz tozuyor millet tarla surüyor dedigin gibi toz tozuyor
Baki abi büyük ihtimalle çıkma alcam zaten atacağı 500 600 balya bisey balyalar genelde 25 kilo oluyo fazla ağır değil yani
Mart 15 de bicilecek galiba....Tarladan Anlık Canlı Canlı Ekli dosyayı görüntüle 58597Ekli dosyayı görüntüle 58598Ekli dosyayı görüntüle 58599
Geçen sene nisan 10 da biçim yaptim dönüme 15 balya aldim yine hava durumuna gore nisan 10 15 gibi bicime gelir bu sene kış biraz daha sert geciyorM
Mart 15 de bicilecek galiba....
Tarladan Anlık Canlı Canlı Ekli dosyayı görüntüle 58597Ekli dosyayı görüntüle 58598Ekli dosyayı görüntüle 58599
Tesekkur ederim benimkide gea cinsi bende 10 14 balya ortalama aliyorum bicimdeMaşallah, bizim burda daha kara toprak görünüyor GEA yoncamız bu sene kaç balya verirse geçen sene yeni ekim olduğu için iki defa biçebildim dönüme 15 balya aldım
Hayirlı olsun güle güle kullanin