Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Resimler ve ekler

• IMG-20210224-WA0008.jpg
    IMG-20210224-WA0008.jpg
    155.9 KB · Görüntüleme: 20
Kollar kısa olduğu için sattım 15 cm uzunu takacağım kaldırma kapasitesi de düşmez çünkü askı kollarının bağlantı deliği de kolun uzunluğuna göre ayarlı eski kolda 30 cm' di bu kolda 37.5 cm önünü dikecek gibi olursa tamponu açarım 2 torba kumla çözeriz o problemi

Facebook market place kullandım

Motor ney 2500 diyen 3 katı fiyat istemiş doğanlar çelik üretimi 3 cm x 10 cm x 115 cm kanca başlıklı kol 750 tl
Hidrolik kolların orta kısımları daha enli modelleri MF 200 serisinde vardı.
Şimdi ki modeller, ortadan kırılacak gibi duruyor. Darbelere dayanması için destek demir kaynak gerekiyor.
Kol dipleri traktör tarafı çift saplama olmayan modeller var, pim kesebiliyor.
Mısır silaj makinesi takıp arkaya römork bağladığımızda dayanmıyor.

Hidrolik kolların orta kısımları daha enli modelleri MF 200 serisinde vardı.
Şimdi ki modeller, ortadan kırılacak gibi duruyor. Darbelere dayanması için destek demir kaynak gerekiyor.
Kol dipleri traktör tarafı çift saplama olmayan modeller var, pim kesebiliyor.
Mısır silaj makinesi takıp arkaya römork bağladığımızda dayanmıyor.

Aynen oyuncak gibi kollar kaba taslak şöyle birşey çizdim bu şekil birşey alıp takacağım

Resimler ve ekler

• IMG-20210227-WA0036.jpeg
    IMG-20210227-WA0036.jpeg
    623 KB · Görüntüleme: 15
Aynen oyuncak gibi kollar kaba taslak şöyle birşey çizdim bu şekil birşey alıp takacağım
Samenin çeki kolu iki delikli, tümosanın tek (yayınladığın kol resmi böyle).Deldirmek gerekecek.
Yok eğer hala almadıysan (çizim yaptığına göre) ,üstündekilerde satıldıysa same çeki kolu olmadan ne yapacak?Keşke yenisini takmadan eskileri satmasaydın (derdi bana düştü :) )
Ben orjinal dışında takmam,tümosan alıp modifiye etmem.Kanca kol başı bulamazsam dana gözüyle devam ederim,ne yapayım.
Şu sayfada benim Leyland270 e taktığım MF 3060 çeki kolunun resmi var.Tam denk geldi ama her traktörde tam böyle uymaz.Kolun orasını burasını delincede kol zayıflar.Eğer çok para etmediyse eskileri keşke satmasaydın.

Son düzenleme:
Samenin çeki kolu iki delikli, tümosanın tek (yayınladığın kol resmi böyle).Deldirmek gerekecek.
Yok eğer hala almadıysan (çizim yaptığına göre) ,üstündekilerde satıldıysa same çeki kolu olmadan ne yapacak?Keşke yenisini takmadan eskileri satmasaydın (derdi bana düştü :) )
Ben orjinal dışında takmam,tümosan alıp modifiye etmem.Kanca kol başı bulamazsam dana gözüyle devam ederim,ne yapayım.
Şu sayfada benim Leyland270 e taktığım MF 3060 çeki kolunun resmi var.Tam denk geldi ama her traktörde böyle uymaz.Kolun orasını burasını delincede kol zayıflar.
Abi senin leyland sari bizimki mavidi ilk onda öğrendim traktor sürmeyi 77 modeldi 20 sene kullanmis bizimkiler 97 de sattik alan adam üzerine almamis halen babamin uzerine bwlki birgun sahibi cikarda satis veriz diye bekliyiz ama artik hurdaya cikartcam pandemi rahatlasin biraz

Şu sayfada benim Leyland270 e taktığım MF

Şu sayfada benim Leyland270 e taktığım MF 3060 çeki kolunun resmi var.Tam denk geldi ama her traktörde böyle uymaz.Kolun orasını burasını delincede kol zayıflar.
Bu olmaz mı ?

Abi senin leyland sari bizimki mavidi ilk onda öğrendim traktor sürmeyi 77 modeldi 20 sene kullanmis bizimkiler 97 de sattik alan adam üzerine almamis halen babamin uzerine bwlki birgun sahibi cikarda satis veriz diye bekliyiz ama artik hurdaya cikartcam pandemi rahatlasin biraz

Hemen üzerinizden atsanız iyi olur,dünyanın bin türlü hali var.Başkasının kullandığı bir araç niye sizin üzerinizde olsun.Bunlar sarı ve mavi iki renk.Yurtdışındakilerin hemen hepsi mavi gibi.

Bu olmaz mı ?

Olur.Sayar otomotiv stoklarında yok yazıyordu, parça başı 200 TL zamla gelmiş.