Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Kolay gelsin ufuk.makasla şasenin arasına destek tokozu kaynatabilirsen iyi olur.2 cm kısa takoz.sert çukura girince dayanıklı olur.
Abi tam neresi çözemedim dediğin yer

Resimler ve ekler

• IMG_20210228_133721.jpg
    IMG_20210228_133721.jpg
    219.5 KB · Görüntüleme: 15
Samenin çeki kolu iki delikli, tümosanın tek (yayınladığın kol resmi böyle).Deldirmek gerekecek.
Yok eğer hala almadıysan (çizim yaptığına göre) ,üstündekilerde satıldıysa same çeki kolu olmadan ne yapacak?Keşke yenisini takmadan eskileri satmasaydın (derdi bana düştü :) )
Ben orjinal dışında takmam,tümosan alıp modifiye etmem.Kanca kol başı bulamazsam dana gözüyle devam ederim,ne yapayım.
Şu sayfada benim Leyland270 e taktığım MF 3060 çeki kolunun resmi var.Tam denk geldi ama her traktörde tam böyle uymaz.Kolun orasını burasını delincede kol zayıflar.Eğer çok para etmediyse eskileri keşke satmasaydın.

Sameninkide tek delik ama şöyle birşey var orjinal kollar 6 cm eninde ben 8 veya 10 cm eninde olanını tercih ediyorum kırılacağınıda zannetmiyorum çünkü ağır bi ekipmanım yok kullandıkça paylaşırım eskisine göre nasıl olduğunu