Abi tam neresi çözemedim dediğin yerKolay gelsin ufuk.makasla şasenin arasına destek tokozu kaynatabilirsen iyi olur.2 cm kısa takoz.sert çukura girince dayanıklı olur.
Abi tam neresi çözemedim dediğin yerKolay gelsin ufuk.makasla şasenin arasına destek tokozu kaynatabilirsen iyi olur.2 cm kısa takoz.sert çukura girince dayanıklı olur.
Dingil üzeri, makasın tamam orta yerine,bizim tankerde vardı ordan biliyorum.seninkinde makasın bağlantı saçı var kaynak zor olabilir.Abi tam neresi çözemedim dediğin yer
Abi tam neresi çözemedim dediğin yer
Ufuk kardeşim etiketleri de yenileseydin.Kolay gelsin.Traktöre pasta cila yapıyoruz bugunden itibaren çalışma başlamıştır
Onlar orjinal öylece dursun yan sanayıler çok çakma oluyor ıyı bir egzoz lazım oda 480 liraymışUfuk kardeşim etiketleri de yenileseydin.Kolay gelsin.
Samenin çeki kolu iki delikli, tümosanın tek (yayınladığın kol resmi böyle).Deldirmek gerekecek.
Yok eğer hala almadıysan (çizim yaptığına göre) ,üstündekilerde satıldıysa same çeki kolu olmadan ne yapacak?Keşke yenisini takmadan eskileri satmasaydın (derdi bana düştü )
Ben orjinal dışında takmam,tümosan alıp modifiye etmem.Kanca kol başı bulamazsam dana gözüyle devam ederim,ne yapayım.
Şu sayfada benim Leyland270 e taktığım MF 3060 çeki kolunun resmi var.Tam denk geldi ama her traktörde tam böyle uymaz.Kolun orasını burasını delincede kol zayıflar.Eğer çok para etmediyse eskileri keşke satmasaydın.
BEN L270'İM,YENİDEN SAHALARDAYIM (GÖKTÜRK -)
Kolay gelsin efendim.. Bir buluşmada leylandın etrafında düzenleyelim.. :) Teşekkürler Yusuf Paşam :) Yakışır aslında.Ama eli yüzü biraz düzelseydi daha anlamlı olurdu. H. kaportacı kaporta-boya için 3500 TL istemeseydi iyiydi.www.trakkulup.net
Abi direk ocağa koyup kaynataydınDünki kalan çay, buzlu çay olmuş,
Demliğin temizlenmesi lazım,
E ocağa koyup kaynatırken bayatlarr,Abi direk ocağa koyup kaynataydın
Donduğu için bayatlamamıştır
Bu makaslari şasenin altina degilde yanina koysalar hem daha cok esniyo hem daha oturakli oluyoAbi tam neresi çözemedim dediğin yer
Çıkanların uzunluğu kaç santimdi,belki yarardı ben alırdım.Kaça gitti?Samenin kolları İstanbul'a yolcu ettim
Kendime aldığım kollarda Konya'dan yola çıktı
Pahalı da olsa hurdacıdan bir çeki bulduk 100 lira ya aldık 24 kg geldıBu makaslari şasenin altina degilde yanina koysalar hem daha cok esniyo hem daha oturakli oluyo
Hayırlı olsun ufuk bi zimpara 1 de sprey boya yeni gibi olurPahalı da olsa hurdacıdan bir çeki bulduk 100 lira ya aldık 24 kg geldı
Çıkanların uzunluğu kaç santimdi,belki yarardı ben alırdım.Kaça gitti?
Tam aynısından buldun mu,yenileri kaça maloldu?
Aynen sıfırı en az 400 dür kesin herşey çok paraHayırlı olsun ufuk bi zimpara 1 de sprey boya yeni gibi olur