Samenin kollar geldi
Hayırlı olsun öncelikle. Fark ettiğim kadarıyla siz kolları uzatmak için değiştiriyorsunuz sanırım. Bunun nasıl bir faydasi var?
Samenin kollar geldi
Klingrit contadan kesemmedinizmi ona benziyo okadar beklemezdiniz45 gündür özlemle beklediğimiz turbo clutch contamız nihayet geldi
Üüf cofluk lar kaç derece gardoBende bugun kamyona bindim cesaretimi kontrol ettim kamyon sürebilirmiyim diye cesaret gelıyor yavaş yavaş bu sene olmasada öbür sene sürerim
Gözlük 0.75 ve 1 derece ıkı sene içinde ilerledi ilerlerse yine lazer kestireceğimÜüf cofluk lar kaç derece gardo
İşin bu hale geleceğini bilsem öyle yapardım, tecrübe olduKlingrit contadan kesemmedinizmi ona benziyo okadar beklemezdiniz
Hayırlı olsun öncelikle. Fark ettiğim kadarıyla siz kolları uzatmak için değiştiriyorsunuz sanırım. Bunun nasıl bir faydasi var?
Abi çok uğraştın İnş bir sıkıntı yaşamazsın çünkü bir saplama bile alttan üstten olunca farkediyor İnş güzel olur ve çok faydası olurYeni kolları taktıktan sonra test
Abi çok uğraştın İnş bir sıkıntı yaşamazsın çünkü bir saplama bile alttan üstten olunca farkediyor İnş güzel olur ve çok faydası olur
Hayırlı olsun abi. Samenin önü hafiften kalkmış gibiYeni kolları taktıktan sonra test
Hayırlı olsun abi. Samenin önü hafiften kalkmış gibi
Ek piston varmi hidrolikte fotolarda göremedimSağolasın Allah razı olsun , iki çuval kum atarım
olur olur abi cesaret ilham gibi arada bir geliyorsa geldiği zaman hiç kaçırma atla direksiyonaBende bugun kamyona bindim cesaretimi kontrol ettim kamyon sürebilirmiyim diye cesaret gelıyor yavaş yavaş bu sene olmasada öbür sene sürerim
orda sanki mini sera hazırlığıdamı var abi?Bahçe için fide tohumu ektik
Ek piston varmi hidrolikte fotolarda göremedim