Sen toptan mı verıyor sun olmazsa bizede ver biraz senin köy Merzifon sarıbugday tarafında mıydısağol abi kışlık
Sen toptan mı verıyor sun olmazsa bizede ver biraz senin köy Merzifon sarıbugday tarafında mıydısağol abi kışlık
Değil galiba abi evet fotoğrafta ince çıkmışMakastan mı bunlar sanki biraz ince gıbı geldi
Bu sene çok dönen var ve bencede çok güzel bir iş Türkiye ekonomisine bence muazzam katkısı olacak bişeyTarladan bu sene kâr edemeyince mesleği değiştirdik bakalım bu işte sarpa sarmaz umarım hayırlı işlerimiz olsun cümleten.
Hayırlı olsun ucuz ama inş iyidir anahtarın çakmaları çabuk kırılıyorAyakları taktık inşallah verdiğim paraya değer ön sırayı tamamen değiştirdim arka sırada 2 tane öncekilerin iyisinden bıraktım 18 19 anahtarın 19 ucu kırıktı 18 tarafınıda bugün zorlama falan olmadan kırıldı bugün bidaha anladım elinde kullandığın ürün sağlam olcak yariyolda bırakmıycak
Bu ne yunus bayağı buyuk olmuş gerek varmıydıTraktöre takım sandığı yapayım dedim sacı büktürdüm herşey tamam kaynak işi kaldı
Ekli dosyayı görüntüle 58964Ekli dosyayı görüntüle 58965
Abi taban 25 derinlik 23 uzunluk 40 cm çok değil çekiç felan sığsın bariBu ne yunus bayağı buyuk olmuş gerek varmıydı
Resimde öyle geldi o zaman seninkine balyoz bile sığarAbi taban 25 derinlik 23 uzunluk 40 cm çok değil çekiç felan sığsın bari
Kaç para Ahmet nasıl kolay mıSu arıyoruz.Sondaj için etüt yaptırıyoruz.
Kolay gelsin kardeşim bereketi bol olsunS.a ayçiçeği ekimini pazar günü yaptık bugün paylasabildim giremedim bazı sebeplerden dolayı. Inşallah güzel bir sezon geçer herkes için
Kolay gelsin bereketli olsun inşAllahS.a ayçiçeği ekimini pazar günü yaptık bugün paylasabildim giremedim bazı sebeplerden dolayı. Inşallah güzel bir sezon geçer herkes için
Kolay gelsin AhmetSu arıyoruz.Sondaj için etüt yaptırıyoruz.
Kolay gele mahmut İnş bereketli gecrrS.a ayçiçeği ekimini pazar günü yaptık bugün paylasabildim giremedim bazı sebeplerden dolayı. Inşallah güzel bir sezon geçer herkes için
Saglamdan ziyade kaliteli olmasi daha önemliAyakları taktık inşallah verdiğim paraya değer ön sırayı tamamen değiştirdim arka sırada 2 tane öncekilerin iyisinden bıraktım 18 19 anahtarın 19 ucu kırıktı 18 tarafınıda bugün zorlama falan olmadan kırıldı bugün bidaha anladım elinde kullandığın ürün sağlam olcak yariyolda bırakmıycak
Ahmet ücret bilgisi paylasirmisin.Su arıyoruz.Sondaj için etüt yaptırıyoruz.