Bi o kaldı onuda yapıp takacamBir de boya
Bi o kaldı onuda yapıp takacamBir de boya
abi öyle deme en çürüğü bile 25 bin şuan 30'a europa aldık zorla oda döküntüyıka pakla çürüğünü tamir et bin gitsin ,Kötü de olsa başkasından fayda yok bize yetıyor paspasları felan bır yıkadım benzinlik te de dışını yıkarım 1 ay daha gider
İlk attığın fotoğraflarda çok büyük duruyodu ama traktörün üstünde güzel durmuş ne büyük ne küçükBoyama işi bitti montajı tamamladım çok güzel oldu.
EyvAllah sağolasın. Çok hoşuma gitti. Bu kadar güzel duracağını düşünmemiştimİlk attığın fotoğraflarda çok büyük duruyodu ama traktörün üstünde güzel durmuş ne büyük ne küçük
Hayırlı olsun traktöre yakıştı güzel günlerde kullanBoyama işi bitti montajı tamamladım çok güzel oldu.
Eline sağlık yunus yanliz bisey hoşuma gitmedi trapez vida atmışsın sarsintiyla gevşeme yapar onun yerine hic değil iki tane somunlu vida atsaydınBoyama işi bitti montajı tamamladım çok güzel oldu.
Bereketli olsunBizde nohut ekiyoruz rabbim bereketini verir İnşallah
Abi sandığı yerine oturturken altına conta döndüm. Trapez de somunlu bişey olmaz gevşeme yaparsa somunlu yaparım.Eline sağlık yunus yanliz bisey hoşuma gitmedi trapez vida atmışsın sarsintiyla gevşeme yapar onun yerine hic değil iki tane somunlu vida atsaydın
Modifikasyon yapiyon bu ara eline sağlık guzel olmuşAbi sandığı yerine oturturken altına conta döndüm. Trapez de somunlu bişey olmaz gevşeme yaparsa somunlu yaparım.
Birde orta kol bağlantı yerini plazma CNC den kestirip kaynattım güzel oldu ortakol zıplarken düşmez daha Ekli dosyayı görüntüle 59052
Olması gereken leri yapıyorum abi.Modifikasyon yapiyon bu ara eline sağlık guzel olmuş
Hepsini birden yapma zaten zamana yayOlması gereken leri yapıyorum abi.
Bi tek kompresör var aklımda, onuda seneye yaparım
Öyle yapıyorum abiHepsini birden yapma zaten zamana yay