Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Kötü de olsa başkasından fayda yok bize yetıyor paspasları felan bır yıkadım benzinlik te de dışını yıkarım 1 ay daha gider
abi öyle deme en çürüğü bile 25 bin şuan 30'a europa aldık zorla oda döküntü:)yıka pakla çürüğünü tamir et bin gitsin ,
traktörden sonra tarlaya giden en konforlu araç.
bizde biz lada var evlat edindik resmen :)

Bahçenize kendinize kadar soğan ekiyorsanız bu aletten edinin. Açılan karıklar ekildikden sonra tekrardan aralardan geçilerek arpacıklar kapatılıyor. İşi kolaylaştıran basit bir alet.

Resimler ve ekler

• IMG_20210305_160610.jpg
    IMG_20210305_160610.jpg
    319.3 KB · Görüntüleme: 52
Eline sağlık yunus yanliz bisey hoşuma gitmedi trapez vida atmışsın sarsintiyla gevşeme yapar onun yerine hic değil iki tane somunlu vida atsaydın
Abi sandığı yerine oturturken altına conta döndüm. Trapez de somunlu bişey olmaz gevşeme yaparsa somunlu yaparım.
Birde orta kol bağlantı yerini plazma CNC den kestirip kaynattım güzel oldu ortakol zıplarken düşmez daha 🙂
IMG_20210306_181244.jpg