Saç ve bükümü ne kadar abi bende yağ deposu yapmayı düşünüyorumTraktöre takım sandığı yapayım dedim sacı büktürdüm herşey tamam kaynak işi kaldı
Ekli dosyayı görüntüle 58964Ekli dosyayı görüntüle 58965
Saç ve bükümü ne kadar abi bende yağ deposu yapmayı düşünüyorumTraktöre takım sandığı yapayım dedim sacı büktürdüm herşey tamam kaynak işi kaldı
Ekli dosyayı görüntüle 58964Ekli dosyayı görüntüle 58965
2 tarla baktırdım 2500 tl abiAhmet ücret bilgisi paylasirmisin.
Umut varmı2 tarla baktırdım 2500 tl abi
Birinde var birinde yok Tonaj söyleyememeleri çok kötüUmut varmı
MetrajBirinde var birinde yok Tonaj söyleyememeleri çok kötü
Çok bişey değil ama en azından biraz bilgi verseler ıyı olur kaç ton felan2 tarla baktırdım 2500 tl abi
Fiyat hakkında bilgim yok. Fabrikadaki fire sacları kullandım büküm de ücretsiz yaptırdım her zaman çalıştığımız yer olunca böyle olduSaç ve bükümü ne kadar abi bende yağ deposu yapmayı düşünüyorum
Hafta sonu bende atacam ama bu turbo atomizerler ne kadar sağlıklı atıyor bizim ağaçlar baya büyükilaçlama başladı
1 ton fazla at gerekirse kurtul adam bul elle at derken ugrasmaya değermi bilmem fanla atHafta sonu bende atacam ama bu turbo atomizerler ne kadar sağlıklı atıyor bizim ağaçlar baya büyük
70 ile 210 metre arasinda kazılması lazım.Kara toprak varmisMetraj
bilgi vermiyorlar keşke verselerÇok bişey değil ama en azından biraz bilgi verseler ıyı olur kaç ton felan
Bence sağlıklı bi ölçüm olmamış 140 metre tolere payı koymuş70 ile 210 metre arasinda kazılması lazım.Kara toprak varmis
Abi bu işlerde acemiyiz.Bi kuyuda kandırıldık bu adamı referanslı getirdik ama bilemedim anlıyorsan yarın etüt raporunu göndereyimBence sağlıklı bi ölçüm olmamış 140 metre tolere payı koymuş
Su işinde ihtisas yaptım diyebilirim ama raporla degil arazide 15 20 defa denemelerimiz oldu yinede sen bi raporu yollaAbi bu işlerde acemiyiz.Bi kuyuda kandırıldık bu adamı referanslı getirdik ama bilemedim anlıyorsan yarın etüt raporunu göndereyim
Teşekkür ederim cemal abi sağolKolay gelsin kardeşim bereketi bol olsun
Teşekkür ederim sağolKolay gelsin bereketli olsun inşAllah
Teşekkür ederim abi sağolKolay gele mahmut İnş bereketli gecrr
Bir de boyaTakım sandığı yeri tamam. Sadece boya işi kaldı
Ekli dosyayı görüntüle 59011Ekli dosyayı görüntüle 59012Ekli dosyayı görüntüle 59013