Markası megavox 4×60w olandan 7 renkliAbi baya hoş duruyo markası bide fiyatı nedir mahsuru yoksa tabi
Markası megavox 4×60w olandan 7 renkliAbi baya hoş duruyo markası bide fiyatı nedir mahsuru yoksa tabi
Teşekkür ederim abiMarkası megavox 4×60w olandan 7 renkli
En sıkıntılı iş ArızaArıza var dediler geldik asansörkulup
2 tane de ben alacam.Cemal hocam tercihine güveniyorum .Td ye sevgililer günü hediyesi teybi yeniledim
Ekli dosyayı görüntüle 58277Ekli dosyayı görüntüle 58278
Eyvallah2 tane de ben alacam.Cemal hocam tercihine güveniyorum .
TD ye 1 çift te hoparlör alacam. Hala fabrika nin taktığı kasetli jvc duruyor.Eyvallah
Bu benim 3. Teyp oldu
Istedim kalitede müzik dinleyemiyordum
Hopörlorler iyise cok güzel müzik dinlersin
Aga muayeneci falansan el kaldırEn sıkıntılı iş Arıza
İkinci ek piston için diğer tarafın hidrolik kolunu da (sol) değiştirmek gerekir çünkü pistonun üst kısmı oradaki çıkıntılı kısma takılacak.(Benim iki ek piston taktırsam ne olur soruma fabrika ilgili müdürünün verdiği cevap)Ayrıca alt taraf için asansör çekiye kaynakla yapılacak tutturma parçasının verimli olacağı tartışılır.Benimkini taktırınca bildiririm.
Taktırdığın zaman fotoğraf çekebilir misin abi .Yaylı pulluk kullanıyoruz 1 tane daha lazım. Asansör çekiye kaynak yapılacak orası önemli
2016 90e+ da sol taraf çeki kısmında o takma yeri yok abi senin orjinalde varmış. Kesinlikle kancalı tipler çok iyi oluyor ekipman takıp çıkarmada.@UmutCAN Bana fabrikadan diğer taraf hidrolik kolunda çıkıntı yok demişlerdi ama resimlerde görüldüğü gibi iki taraftada ek piston takmak için alt ve üstte yerler hazır.Birinci resim büyütülürse iki üst takma yeri görülür.
Ek pistonu henüz taktırmadım zaman olmadı.Ancak ağır aletleri depoda yer değiştirirken anladım ki, kurt ağzı çeki kolu olmadanda olmayacak.Aletlerin (dik freze,dönerli pulluk) delikleri milleriyle sıfıra sıfır giriyor,araya giren pulluk kolundaki dana gözünün 2 mm çaplığını kabul etmiyor.İn bin yoruldum.Fabrikada bütün kolu satıyor.Zorunlu olarak kurt ağzı başlık alarak dana gözlerini kestirip onları kaynattıracağım.
Aga muayeneci falansan el kaldır