MaşAllah bereketli olsunHaydi gençler aşıya
MaşAllah bereketli olsunHaydi gençler aşıya
Allah bahtını güzel eylesinBizde hanımağanın doğum gününü kutladık
Mahmut kolay gelsın ıyı iş çıkarmışınSevgililer gününde misira ikinci sırtı yaptık makara vurduk ve misirimizi ektirdik gerisi allah'a kalmış
Sağol abi elimizden geldiğince yapıyoruz birseylerMahmut kolay gelsın ıyı iş çıkarmışın
Bu şekilde satılıyormuş yeni gördüm. Yarın soruşturayımMalesef bütün tamir takımı yok diye biliyorum... Olsada nasıl takılır...
MaaşAllah, bereketli olsun.Haydi gençler aşıya
Bereketli olsun.Sevgililer gününde mısıra ikinci sırtı yaptık makara vurduk ve mısırımızı ektirdik, gerisi Allah'a kalmış.
Allah analı babalı büyütsün, maaşAllah.Bizde Hanım ağanın doğum gününü kutladık
Kolay gelsin.Trakya beyazlar altında kaldı
Günün işinden bazı karelerEkli dosyayı görüntüle 58221
Ekli dosyayı görüntüle 58222
Ekli dosyayı görüntüle 58223Ekli dosyayı görüntüle 58224Ekli dosyayı görüntüle 58225Ekli dosyayı görüntüle 58226Ekli dosyayı görüntüle 58227Ekli dosyayı görüntüle 58228
Ben aktif olarak hafriyat kamyonu kullanıyorum.MaaşAllah, bereketli olsun.
Bereketli olsun.
Bizde dünden beri kar yağıyor.
Allah analı babalı büyütsün, maaşAllah.
Kolay gelsin.
Bizde balkon tipi gübre yükleme yapıyoruz.
Römork arka kapağını dönerli kullanmak ve altta kamyon tipi kancalı olması temiz işçilik sağlıyor.
İn bin zaman kaybı olmuyor, döneri römorktan 20 cm yüksek yaparsanız sıkışma da yapmaz.
Sağolasın Yunus kardeşimMaşAllah bereketli olsun
İyi akşamlar ahali.Kancadaki pim kırılmış bunu nasıl yapabiliriz acaba ?
Parça bütün olarak mı satılıyor tam bilmiyorum
Halkanın sonundaki çentikte kırılmıştı zaten değiştireyim dedim.Parçayla kafa aynı fiyat nerdeyse kırıldıkça kaynatıyorum ben
GeçmedimiMuayene ile uğraşırız, kısmetse yarında var.
Bu tankeri erkan abinin ki gibi yapmak ısıtıyorum ama çok zor galvaniz koyulacak üstüne 2750 dıyorlarmış bide güzelce boyansa süper olurBu varilden iki tane daha var bunlarda var hepsi dolacak. Tanker yapılacak hep para gıdıyor şimdilik dur bakalım ne zaman gelecek
Bizim köyde 80 li yıllarda petrol açilmiş 2010 a kadar calisti sonra kapandi varille alirdik cok zor oluyordu gecen sene kurban bayraminda acildi simdi ordan aliyoruzBu varilden iki tane daha var bunlarda var hepsi dolacak. Tanker yapılacak hep para gıdıyor şimdilik dur bakalım ne zaman gelecek
Petrol ıyı bizde küçük pompalardan alıp da onlardan aktarıyoruz yalnız her sene kesin bi tane yanıyor yeni tabancalılar ıyı ya onlarda pahalıBizim köyde 80 li yıllarda petrol açilmiş 2010 a kadar calisti sonra kapandi varille alirdik cok zor oluyordu gecen sene kurban bayraminda acildi simdi ordan aliyoruz
Göçmesine 5 dakikada geçti abi de çok uğraşıyorlar yok rot başları boşluklu yok reflektör yok. Diyorum bak arka kovanlarda reflektör var görmedim diyor bunların rotbaşları böyle bu şekil diyorum yok böyle olmaz diyor kıl çöp işler