MaşAllah sürüsüne bereket abiHaydi gençler aşıya
Sağolasın Cemal kardeşimMaşAllah sürüsüne bereket abi
Maşallah abi ıyı buyumuşler aşılar önemli bereketli olsunHaydi gençler aşıya
Sağolasın Ufuk bunlar bir yaşındaki dişi kuzular 18 aylık oluncaya kadar 3 ayda bir iç dış parazit aşısı ve hapını uyguluyoruz. İğnesiz ilaçsız adım atamıyorlarMaşallah abi ıyı buyumuşler aşılar önemli bereketli olsun
MaşAllah sürüne bereketHaydi gençler aşıya
Maşallah bereketli olsun MahmutSevgililer gününde misira ikinci sırtı yaptık makara vurduk ve misirimizi ektirdik gerisi allah'a kalmış
Kolay gelsin kardesimSevgililer gününde misira ikinci sırtı yaptık makara vurduk ve misirimizi ektirdik gerisi allah'a kalmış
Sağol abi teşekkür ederimMaşallah bereketli olsun Mahmut
Sağol abi teşekkür ederimKolay gelsin kardesim
Sağolasın Adil abiMaşAllah sürüne bereket
Maşallah bereketli olsunSevgililer gününde misira ikinci sırtı yaptık makara vurduk ve misirimizi ektirdik gerisi allah'a kalmış
Maşallah bereketli olsun haydar abiSağolasın Adil abi
Sağol adil abi teşekkür ederimMaşallah bereketli olsun
Bende yeni 11. Aydaki kuzular zannettim de abi tekrar bereketli olsunSağolasın Ufuk bunlar bir yaşındaki dişi kuzular 18 aylık oluncaya kadar 3 ayda bir iç dış parazit aşısı ve hapını uyguluyoruz. İğnesiz ilaçsız adım atamıyorlar
Malesef bütün tamir takımı yok diye biliyorum... Olsada nasıl takılır...İyi akşamlar ahali.Kancadaki pim kırılmış bunu nasıl yapabiliriz acaba ?
Parça bütün olarak mı satılıyor tam bilmiyorum
Ufuk Allah gelinliğini de göstersin. Ama bu hastalık da iyi cesaret o kadar milleti eve sokmak...Bizde hanımağanın doğum gününü kutladık
Allah razı olsun abi ama bunlar Amcamlar ve her gün zaten beraberiz zaten bir atlattık. İnş bir daha gelmez her gün zaten aynı bardaktan su içiyozUfuk Allah gelinliğini de göstersin. Ama bu hastalık da iyi cesaret o kadar milleti eve sokmak...
Ufuk Allah gelinliğini de göstersin. Ama bu hastalık da iyi cesaret o kadar milleti eve sokmak...