Muayeneleri birkaç ay geciktirip daha sicak bi mevsime alınsa daha iyi olur eger istasyon kurulan yer uzaksa bizimde ocakti hep kar kışa denk geliyordu 5 ay gecirdim haziranda yapıyodumMuayene ile uğraşırız, kısmetse yarında var.
Muayeneleri birkaç ay geciktirip daha sicak bi mevsime alınsa daha iyi olur eger istasyon kurulan yer uzaksa bizimde ocakti hep kar kışa denk geliyordu 5 ay gecirdim haziranda yapıyodumMuayene ile uğraşırız, kısmetse yarında var.
Bizde öyle düşünmüştük baharın havalar sıcakken yaptıralım diye , baktık havalarda güzel gidiyor boşken yaptıralım dedik aradan çıktılar.Muayeneleri birkaç ay geciktirip daha sicak bi mevsime alınsa daha iyi olur eger istasyon kurulan yer uzaksa bizimde ocakti hep kar kışa denk geliyordu 5 ay gecirdim haziranda yapıyodum
Kışın muayene istasyonuna ugramayacaksın bile bizde hep çabalarız yaza getiririz kışın kah freni bozulur kah araba çalışmaz hele muayene istasyonu buz gıbı olur usta iş yapmaz ama yaz güzelMuayeneleri birkaç ay geciktirip daha sicak bi mevsime alınsa daha iyi olur eger istasyon kurulan yer uzaksa bizimde ocakti hep kar kışa denk geliyordu 5 ay gecirdim haziranda yapıyodum
İnşşat de resmen çöldeki bir vaha gıbı buyuyecek yunusDün bahçeye gittim etrafı topladım. Çalılıkları temizledim toplayıp yaktım.
Kayısılar da hafiften tomurcuklanmaya başlamış. Havalar soğursa iyi olur yoksa erken çiçek açar yanar.
Bende 2 gün önce attım akşama kar yağdı 10 cm kadar gündüz eridi bugünde akşama kadar yağdı hâlen yağıyor gübre erimiştir bence faydası olur en azından çabucak eridiArkadaşlar geçen hafta gübreyi attık ya daha da erimemişti şimdi kar yağdı ardından da soğuk gelecek buyuk ıhtımal ıyı mı oldu yoksa kötü mü oldu
Abi sen baya eski sürümde kalmışın
Dıgerleride mevcut en cok beğendiğim 2013 bunda modların ayarlarını istedim gibi ayarladim tarlalarda devasa büyüklükteAbi sen baya eski sürümde kalmışın
Nasip se ne ekilecek abi ?Ayçiçeği ekeceğim tarlada tillerle ikincil toprak işlemesi yaptım.Tarla 40 dekar,süre 2 saat 20 dk.Saatte 17 dekar yer işlemişim.Ana vites 4 takviye 2.
Hayırlı olsun cemal abiTd ye sevgililer günü hediyesi teybi yeniledim
Ekli dosyayı görüntüle 58277Ekli dosyayı görüntüle 58278
Sağolasin kardesimHayırlı olsun cemal abi
Abi baya hoş duruyo markası bide fiyatı nedir mahsuru yoksa tabiTd ye sevgililer günü hediyesi teybi yeniledim
Ekli dosyayı görüntüle 58277Ekli dosyayı görüntüle 58278
Valla markası aklımda değilAbi baya hoş duruyo markası bide fiyatı nedir mahsuru yoksa tabi