Sağolasın abi , 4 tellimi çalıyorsun ters düzenKolay gelsin baki,
Artık resimden birşeyler anlarsın,
Sağolasın abi , 4 tellimi çalıyorsun ters düzenKolay gelsin baki,
Evet baki ama şu sıralar yine kısa sap bağlama ve 3tel elektro ile devam.Sağolasın abi , 4 tellimi çalıyorsun ters düzen
Kolay gelsin baki,
Abi solistim tek sesten okusa 3 telli daha rahat basit ama do# başlıyoruz sol# bitiriyoruzEvet baki ama şu sıralar yine kısa sap bağlama ve 3tel elektro ile devam.
Baki bu telleri 3 tel elektro içinmi öneriyorsun.Abi solistim tek sesten okusa 3 telli daha rahat basit ama do# başlıyoruz sol# bitiriyoruz
4 telin güzelliği ara koma perdeleride atınca bütün seslerden icra edilebiliyor kısa sapla uzun sapın karması bi sistem
En güzel dolgun tonlama alttan üste doğru bu şekilde oluyor
1- 0.20
2- 0.22
3- 0.16 - ince bam
4- 0.22 - bam bam
Programlara giderken kısa bağlamayıda götürüyorum yarısı elektro yarısı kısa bağlama isteğe göre enstrüman
Bu diziliş 4 telli için abiBaki bu telleri 3 tel elektro içinmi öneriyorsun.
58 lik nasil memnunmusun kac modelMart başında yulafları ekeceğiz bugün oralara kaz ayağı çektik. Kazayağının pabuçlari (patikleri) eskimiş uygun fiyatlı satan bi yer varmı.
Amcan tarlayı sürerken canı sıkılmış değişik sürüm şekilleri denemişBizde köydeydik arkadaşlar 30 dekar kadar tarla sürdük az da tahta vardı bugday vardı arpa vardı hepsini aldık geldik tankeri de ardına taktık yaptırabilirsek yaptıracagız bugun bir daha anladık ki küçük amcamı tarlaya traktörle koymayacagız hiç yapamıyor abim ve büyük amcama devam yoksa başımıza iş açacak
Abi 58 benim değil hemen yan komşumuzda evler dip dibe kendi şuan için memnun 8+8 olan model bu ben sana şöyle diyim bi kez aküsü değişti kaçak varmış galiba bi kez debriyaj teli koptu anlattığına göre tel bi yere dokunuyomuş içerde değiştikten sonra bişey olmadı galiba debriyaj sertti debriyaj yayını çıkardılar bi kerede oks bozuldu galiba komşumuz aslında 12+12 olan modeli istemişti ama yanlış gelmiş öyle oluncada aradaki farkı para olarak iade etti bayi. Çekişinden memnun diye biliyorum 4 lü 10 numara alpler pulluk kullaniyo debriyaj sertliği galiba kronik 58 lerde geri kalanlarda zaten garantiden yapıldı diye biliyorum bence güzel traktör uzun duruyo benim görüşüm bu yönde 2016 model.58 lik nasil memnunmusun kac model
Baki abi kaynak makinesine benimde merakım var böyle 700 liraya falan bişey alınabilir mi bilgin var mıBugün de kaynak makinasına bakım yaptım eskiyen kablolarını yeniledim
Bu konuya da bakabilirsiniz yardımcı olabilir. Kesinlikle inverter alın.Baki abi kaynak makinesine benimde merakım var böyle 700 liraya falan bişey alınabilir mi bilgin var mı
Bencede kesinlikle inverter alın.Zamanla kaynak makinası olmazsa olmazlarınızdan olur. Güzel bi gözlük almayı unutma ama yoksa geceleri yatamazsınBaki abi kaynak makinesine benimde merakım var böyle 700 liraya falan bişey alınabilir mi bilgin var mı
Bereketli olsun , tav güzel görünüyor.Döner pulluk merakı sardı bizi de, şakalak 4*16 pulluğu yonca tarlasında denedik
Baki abi kaynak makinesine benimde merakım var böyle 700 liraya falan bişey alınabilir mi bilgin var mı
Kolay gelsin abi yoncada 1 tane yeşillik kalmamışDöner pulluk merakı sardı bizide, şakalak 4*16 pulluğu yonca tarlasında denedik