Aleyküm selam güzel gözüküyor, işçilik hariç kaç TL'ye maal olduSelamlar efendiler,
Sonunda...! tadilat tamamen bitti,
Aleyküm selam güzel gözüküyor, işçilik hariç kaç TL'ye maal olduSelamlar efendiler,
Aleyküm selam yusuf abi güzel olmuş masaallahSelamlar efendiler,
Eline sağlık güzel olmuş abiSelamlar efendiler,
Aleykümselam, maşallah 10 yıl daha göreve devamSelamlar efendiler,
Teşekkürler,işçilik benim,300 tl civari,Aleyküm selam güzel gözüküyor, işçilik hariç kaç TL'ye maal oldu
Sağolasın mahmutum,Aleyküm selam yusuf abi güzel olmuş masaallah
Eyvallah benin kardeşim.Eline sağlık güzel olmuş abi
Teşekkürler,inşallah..Aleykümselam, maşallah 10 yıl daha göreve devam
Ters çevirin diğer tarafi kullanmadiysaniz tabi kazık bicak ise (yılandili) diyorlar galiba bilinen adıylaMart başında yulafları ekeceğiz bugün oralara kaz ayağı çektik. Kazayağının pabuçlari (patikleri) eskimiş uygun fiyatlı satan bi yer varmı.
Üçgen şeklinde olanlardan kullanıyoruz abi biz.Ters çevirin diğer tarafi kullanmadiysaniz tabi kazık bicak ise (yılandili) diyorlar galiba bilinen adıyla
Makas demirinden 25 cm gibi kestirip pabuç yapılabilir.Üçgen şeklinde olanlardan kullanıyoruz abi biz.
Eline sağlık abi yeni gibi olmuş. Geçen pazar erzurumdan geçtim iş acele diye duramadım. Çat , Erzurum merkeze göre baya soğuk abi bunu öğrendim. İlk defa Erzurum'dan geçtimSelamlar efendiler,
Hocam biz siyah kırlangıç ayak denilenlerden kullanıyoruz. Anladığım kadarıyla sizde kırmızı olanlardan öneriyosunuz doğrumudur.Makas demirinden 25 cm gibi kestirip pabuç yapılabilir.
Üçgen ayak bizde pek kullanan kalmadı , taşa takılınca çabuk şekli bozuluyor.
Hocam biz siyah kırlangıç ayak denilenlerden kullanıyoruz. Anladığım kadarıyla sizde kırmızı olanlardan öneriyosunuz doğrumudur.
Titiz kisilere tavsiyem 2.el arac almayin. Babamda ayni 15 yil once bi brodvay almistik neredeyse sifir yapmisti o gunden beri 2.el arac traktor almiyorum. Sizin maasallahiniz var sameyi tekrardan sokup taktiniz neredeyse ustalik parasi vermiyorsunuz bari biz ustalari zengin ediyoruz elinize saglikHavanın sıcak olmasından faydalanarak bugünde kabini kriko yardımıyla 4 cm kaldırıp yakıt hortumlarını yeniledim servis bu işleme 500 tl istiyor bir saat bile uğraşmadım ben servis olsam 100 lira derim o da en fazla alacağım miktar olur
Sanki bulunmadık bi malzeme gibi hortumu değiştirmemişlerde kağıt bant ile yapıştırmışlar
Kadayıf dolması,cağ kebap yemeden gitmişsin,erzurumdan boşuna geçtin,Eline sağlık abi yeni gibi olmuş. Geçen pazar erzurumdan geçtim iş acele diye duramadım. Çat , Erzurum merkeze göre baya soğuk abi bunu öğrendim. İlk defa Erzurum'dan geçtim
Usta haklı.500 liralık iş bu.Havanın sıcak olmasından faydalanarak bugünde kabini kriko yardımıyla 4 cm kaldırıp yakıt hortumlarını yeniledim servis bu işleme 500 tl istiyor bir saat bile uğraşmadım ben servis olsam 100 lira derim o da en fazla alacağım miktar olur
Sanki bulunmadık bi malzeme gibi hortumu değiştirmemişlerde kağıt bant ile yapıştırmışlar
Teşekkür ederim hocam bizim yanlarda delikler olmadığı için bitkinin köklerini kesmez diye düşünüyorum düz ayağın
Cağ kebabı yedim abi şimdi Erzurum'a geliyorum. Orda kalıp sabah devam edecem Malatya yaKadayıf dolması,cağ kebap yemeden gitmişsin,erzurumdan boşuna geçtin,
Bi yanıma gelseydin,alışırdın,
Neyse bir sonraki sefere inşallah,
Usta haklı.500 liralık iş bu.
Plaka güzelmiş (38)
Titiz kisilere tavsiyem 2.el arac almayin. Babamda ayni 15 yil once bi brodvay almistik neredeyse sifir yapmisti o gunden beri 2.el arac traktor almiyorum. Sizin maasallahiniz var sameyi tekrardan sokup taktiniz neredeyse ustalik parasi vermiyorsunuz bari biz ustalari zengin ediyoruz elinize saglik