Allah korusun çok kötü durum milletin malına göz dikenin elleri kırılsın gün yüzü görmesin şerefsiz adilerAdiler iyice azıttılar, Karatay Divanlar köyünde çiftçinin traktörlerini garajdan çalmışlar
Allah korusun çok kötü durum milletin malına göz dikenin elleri kırılsın gün yüzü görmesin şerefsiz adilerAdiler iyice azıttılar, Karatay Divanlar köyünde çiftçinin traktörlerini garajdan çalmışlar
MümkünseBizimkilerde hep açık alanda anahtarları üstünde yaz zamanları kapılarıda açık kalıyor bazen
65 yazan iyi duruyo... Ama doğanları tercih ederdim...Siz olsanız göz kararı bu pulluklardan hangisini alırdınız
Doğanlar yeni ,ikinci el de hangisi iyi olur65 yazan iyi duruyo... Ama doğanları tercih ederdim...
Unlü 10 yıldan fazladir kullanıyirumSiz olsanız göz kararı bu pulluklardan hangisini alırdınız
Benim sağdaki aktaslar hoşuma gitti ama bunu kullanan varmı abi etrafında hiçUnlü 10 yıldan fazladir kullanıyirum
Bizim buralar hep ünlü son zamanlarda aydin pullukta alan coğaldıBenim sağdaki aktaslar hoşuma gitti ama bunu kullanan varmı abi etrafında hiç
Kırmızıda kaynak var 65 yazan biraz daha temiz duruyorSiz olsanız göz kararı bu pulluklardan hangisini alırdınız
Siz olsanız göz kararı bu pulluklardan hangisini alırdınız
Senin valtra büyüktü galiba 14 inç varsa onu al. Alırken dikkat et darbe falan almissa taşa takarsan kırılır basimiza geldi. İmkan varsa sıfır veya sıfıra yakın bir pulluk almani tasviye ederimSiz olsanız göz kararı bu pulluklardan hangisini alırdınız
Benim yaylı var bunu başkasına Alacam ama aktaş malzeme kalitesi nasıl onu bilmiyorum hiçSenin valtra büyüktü galiba 14 inç varsa onu al. Alırken dikkat et darbe falan almissa taşa takarsan kırılır basimiza geldi. İmkan varsa sıfır veya sıfıra yakın bir pulluk almani tasviye ederim
Aydın klasik 4 kulaklı pulluğunda bi ayarsızlık var traktörü kasıyor uzunluğu 3 kulaklı pullukla aynıymış galiba hoca net şekilde anlatmıştıBizim buralar hep ünlü son zamanlarda aydin pullukta alan coğaldı
Kaça mal oldu gazı falan hepsi?Atölyemdeki yeni oyuncağım
Altun marka(Çorum yapımı) 400 amper gazaltı kaynak..
A dan Z ye 8000 liraya malolduKaça mal oldu gazı falan hepsi?