Yamak ney oluyorCok iş yapana kanatlari pisyonlu acilir kapanir olsa guzel olur,tarla ozelligine gore ben bi aciyorum is bitene kadar kapatmiyorum ,benim senede 5 gun isim var 10 kez ac kapa anca yaparim ,parcali isi olan icin acma kapama pistonlu olmali derim,arkada yamak varsa o ayri tabi,
Kolay gelsin kardeşimYarın yağış gösteriyor bitirdik bunuda çok fena rüzgar var hâlâ
Kolay gelsin, tavanda led ışık mı varYarın yağış gösteriyor bitirdik bunuda çok fena rüzgar var hâlâ
Pesinde yardimcı eleman yada aileden kanat acip kapamak icin.Yamak ney oluyor
Teşekkür ederim abi sağolK
Kolay gelsin kardeşim
Teşekkür ederim abi tepe lambası açıktı onun yansıması tavandakiKolay gelsin, tavanda led ışık mı var
Mahmut kolay gelsin,bereketli olsun,Teşekkür ederim abi sağol
Teşekkür ederim abi tepe lambası açıktı onun yansıması tavandaki
Banada sevdigim bir dostum cografya kaderdir dedi,fakat surunun demedi"Coğrafya kaderdir" dedi biri bana,
"Sürünün "dedi,
Bugün, bu lafı buradaki,vatanını sevenlere,
Milletini sevenlere,adledenler var,
Doğruya,,Bunlara bu rahatlığı veren,
sarıkamış,erzurum coğrafyasında,
Bu vatan varolsun diye canını feda eden yüzbinden fazla, vatan evladı şehidimiz varya,,
işte onlar,Bu coğrafyadan,Kendini uzak hisseden bu zavallı zihniyeti,mahşerde bekliyor,
Unutmamalı bu ülkenin bir sınır ve bir vatan sevgisi var ise,her köşesine saygı duyulmalıdır.
Sahipsiz ve sevgisiz hiçbir köşeyi vatandan sayma, o senden gitmiştir.
Teşekkür ederim yusuf abi sağol kültivator taşlı yerde güzel oluyor pulluk olsa takilip kalir kirilirdiMahmut kolay gelsin,bereketli olsun,
Kültivatör zorluk çıkarmıyor inş.
Taş'ta var. Sıkıntılı tarla. Ama toprağı güzel.
Abi şu eski ilk çıkan 80 t 2005 modelin mazot cavının camıda varmıErkunttraktoryedekparca.com.tr den cuma akşamı sipariş ettiğim ek piston kiti dün sabah (pazartesi) teslim edildi.Silivri'den gönderilmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 57451
Baktım bulamadım.Ancak yüzlerce parça var.Hepsini koyamayabilirler.Benim parçada listede yoktu.Telefon açıp koydurdum.Abi şu eski ilk çıkan 80 t 2005 modelin mazot cavının camıda varmı
Burada bir abi bulamamıştı
Senin elin alışkın çabuk olur bir baka bilirmisin
Soldaki mavinin kulakları daha daha kıvrımlı. Daha iyi devirir sanki. Ebatlar da eşitmi bilemiyorum? Gerçi sen daha iyisini bilirsin diye düşünüyorum.Siz olsanız göz kararı bu pulluklardan hangisini alırdınız
Kendimi gördüm sanki. ))
Abi kac yıl oldu yeleğe gözün gibi bakmışsın benimki nerlerde ne oldu bilmiyorum"Coğrafya kaderdir" dedi biri bana,
"Sürünün "dedi,
Bu vatan varolsun diye canını feda eden yüzbinden fazla, vatan evladı şehidimiz varya,,
işte onlar,Bu coğrafyadan,Kendini uzak hisseden bu zavallı zihniyeti,mahşerde bekliyor,
Unutmamalı bu ülkenin bir sınır ve bir vatan sevgisi var ise,her köşesine saygı duyulmalıdır.
Hallettik o işi en iyisi kırmızı ile buydu kırmızı kaynaklı bu pres işlemi görmüşSoldaki mavinin kulakları daha daha kıvrımlı. Daha iyi devirir sanki. Ebatlar da eşitmi bilemiyorum? Gerçi sen daha iyisini bilirsin diye düşünüyorum.
Erkunttraktoryedekparca.com.tr den cuma akşamı sipariş ettiğim ek piston kiti dün sabah (salı) teslim edildi.Silivri'den gönderilmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 57451
Varol"Coğrafya kaderdir" dedi biri bana,
"Sürünün "dedi,
Hayırlı olsunHallettik o işi en iyisi kırmızı ile buydu kırmızı kaynaklı bu pres işlemi görmüş
Bende değil bizim hazeynle baktık 6500 dedi sizce nasıl