Modele bakmadım abi aralarında en temizini seçtim . Kulak ve burun bıçakları iki parça . Yeni olanı da vardı esneme çok olmuştu ondaKac numara bu ve model ne
Modele bakmadım abi aralarında en temizini seçtim . Kulak ve burun bıçakları iki parça . Yeni olanı da vardı esneme çok olmuştu ondaKac numara bu ve model ne
Bi tane 4 lü 10 numara alpler. şafak tarımda var pulluk temiz ben baktim bana göre büyük diye almadım ona yolun düşerse bak istersen uygun olabilir dersen sahibinin numarasi bende vardi bakayım safak tarim mal sahibinin namına satiyoModele bakmadım abi aralarında en temizini seçtim . Kulak ve burun bıçakları iki parça . Yeni olanı da vardı esneme çok olmuştu onda
10 numara küçük olur abiBi tane 4 lü 10 numara alpler. şafak tarımda var pulluk temiz ben baktim bana göre büyük diye almadım ona yolun düşerse bak istersen uygun olabilir dersen sahibinin numarasi bende vardi bakayım safak tarim mal sahibinin namına satiyo
Abi pulluğu bana bakıyoruzBi tane 4 lü 10 numara alpler. şafak tarımda var pulluk temiz ben baktim bana göre büyük diye almadım ona yolun düşerse bak istersen uygun olabilir dersen sahibinin numarasi bende vardi bakayım safak tarim mal sahibinin namına satiyo
Benim sol hidrolik kolunda orjinalinde var zaten abi .Alt çekiye kaynak lazım ama ne kadar sağlıklı olurİkinci ek piston için diğer tarafın hidrolik kolunu da (sol) değiştirmek gerekir çünkü pistonun üst kısmı oradaki çıkıntılı kısma takılacak.(Benim iki ek piston taktırsam ne olur soruma fabrika ilgili müdürünün verdiği cevap)Ayrıca alt taraf için asansör çekiye kaynakla yapılacak tutturma parçasının verimli olacağı tartışılır.Benimkini taktırınca bildiririm.
Sendemi pulluk alacaksınAbi pulluğu bana bakıyoruz
Bugün bazı işlerin çıktı ev inşaatı yla ilgili gelemedim kusura bakma abi yarın gelir hallederim
Kopmaz kopmaz akşam hallederiz abi sıkıntı yok yine akşam saat 6 buçuk gibi görüşürüzSendemi pulluk alacaksın
Tahmin ettim isin coktur diyede aramadim valla yunus yarin kar yağıp yol kapanmazsa kapi kopsa yine durmam koye gidecem (gitmezsem haber veririm )
Eyw sen pulluğu düşünüyosan bakalimKopmaz kopmaz akşam hallederiz abi sıkıntı yok yine akşam saat 6 buçuk gibi görüşürüz
Bakalım abi darendede var bugün bi hal binasındaki galericiler sitesine gittim orda gözüme çatptıEyw sen pulluğu düşünüyosan bakalim
Kacli kac numara düşünüyosunBakalım abi darendede var bugün bi hal binasındaki galericiler sitesine gittim orda gözüme çatptı
Yarın konuşuruz abiKacli kac numara düşünüyosun
Trakklüp dostluğu emeklerinden dolayı yunus kardeşime teşekkür ederimKopmaz kopmaz akşam hallederiz abi sıkıntı yok yine akşam saat 6 buçuk gibi
Abi bari diyeydin saçımı başımı düzelteydimTrakklüp dostluğu emeklerinden dolayı yunus kardeşime teşekkür ederim
Sen hep güzelsinAbi bari diyeydin saçımı başımı düzelteydim
EyvAllah abiSen hep güzelsin
Hayırlı olsun abi kendine mi aldın yoksa tanıdığa mı aldînBuda bize hayırlı olsun millet yeniye biz eskiye hasta
Ekli dosyayı görüntüle 57466Ekli dosyayı görüntüle 57467Ekli dosyayı görüntüle 57468
Teşekkür ederim al sat için aldıkHayırlı olsun abi kendine mi aldın yoksa tanıdığa mı aldîn