Celal arayana 1000 TL'ye satılır... Ama bizim elimizde iken hurda parası na sayarlar...L tipi sönmezler ve çokcanlar saman makinesi şanjımanı kaç para yapar bu
Celal arayana 1000 TL'ye satılır... Ama bizim elimizde iken hurda parası na sayarlar...L tipi sönmezler ve çokcanlar saman makinesi şanjımanı kaç para yapar bu
Güzel bir fidan dikmek için toprak eşme burgusu yapıla bilirL tipi sönmezler ve çokcanlar saman makinesi şanjımanı kaç para yapar bu
Ben de gazetede okudum ama 1 hf içinde belli olurArkadaşlar bugün bircok haber sitesi ve hava durumu sitesinde bu haber var sizce gerceklik payı varmıdır
Ekli dosyayı görüntüle 57517
Olur olur abi, on numara olur.Selam arkadaşlar,
Acil yardım.
Köydeyim başka yiyecek şuan,
Bunlarda yapıştı.tersine nasıl döndürecem,
Böyle yapsam ne olur,
Afiyet olsun yusuf abi balık yanına da güzel bir içecek on numara olurSelam arkadaşlar,
Acil yardım.
Köydeyim başka yiyecek şuan,
Bunlarda yapıştı.tersine nasıl döndürecem,
Böyle yapsam ne olur,
Olur olur abi, on numara olur.
Ayçiçek yağına gelen zamlar sonrası vaziyet bu.
Şükür epttavm den ucuz yap satacakmış devlet büyüklerimiz, yersen.
Şevket,daa biara tanzim satış yapıldı,Afiyet olsun yusuf abi balık yanına da güzel bir içecek on numara olur
Hayirli olsun fiyat ne kadarBorular geldi contaları takamadım oturmuyor her yolu denedim olmadı büyük ihtimal hava soğuk sert kaldı
Yazın tak diye giriyordu aldığımız kişiyi aradık orjinalmiş ama olmayabiliyormuş değiştirecek
Peşin 30Hayirli olsun fiyat ne kadar
Hayırlı olsun. Marka ne fiyat uygun gibiPeşin 30
İnşallah gerçek olur abi İstanbul da %37 galiba baraj doluluk oranı yanlış hatırlamıyorsam.Arkadaşlar bugün bircok haber sitesi ve hava durumu sitesinde bu haber var sizce gerceklik payı varmıdır
Ekli dosyayı görüntüle 57517
Karbir kaliteli kullananlar memnunH
Hayırlı olsun. Marka ne fiyat uygun gibi
Fiyati uygun musPeşin 30
kısa kol traktör için avantaj dır agır ekipmanda önü dikmez ama dediginiz gibi ekipman tak sök yaparken zor oluyor55 cm pistonlu kol tam açılınca 24 cm çıkıyor içinden, bu dişlili kolu ölçtüm buda 55 cm dişli boyu 13'er cm'den 26 cm 3'er cm'si borunun içinde olduğu için tam açılınca 20 cm uzuyor samenin kolları 105 cm yapacağım aceba pistonlu kısa kalırmı düşüncesindeydim bugünde bu konuyu aydınlattım kısa kalmayacağı belli oldu çünkü bu dişlili kolu daha önce zetorda kullanıyordum onun kollar 105 cm'di samenin kolları 90 cm ekipman takarken araya girilmiyor şaftlar uzun geliyor çizelin bıçağı tekere çok yakın 8 cm anca mesafe var kısa kol bayağı sorun oluyor
kısa kol traktör için avantaj dır agır ekipmanda önü dikmez ama dediginiz gibi ekipman tak sök yaparken zor oluyor