Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Bizde 15 20cm civarında kar yağışı var devam ediyor

Resimler ve ekler

• IMG-20210126-WA0031.jpeg
    IMG-20210126-WA0031.jpeg
    94.4 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20210126_205257_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_20210126_205257_com.facebook.katana.jpg
    97.6 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210127_104711.jpg
    IMG_20210127_104711.jpg
    147.9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG-20210127-WA0013.jpeg
    IMG-20210127-WA0013.jpeg
    104.8 KB · Görüntüleme: 24
Arkadaşlar bu zer tarım ilaçlama makinası hakkında düşünceleriniz nedir allayım mi hidrolik kanat li 8500 TL 800 litre
80lik pompa mantıklı mı ?
Bu konu çok hile kaldırıyor marka tanidik yada satıcı tanıdık güvenilir olmalı
Depo plastik yada fiber kaliteli olup olmadığı önemli
Kollarin malzeme profil kalinlik kalitesi
Motor kalite önemli
Kendin anliyorsan incele yada anlayan birisi ile incele ona göre seçimini yap

Daha önce firmayı duymamıştım, fiyat bayağı iyi
Yeni bir marka piyasaya girmek için yapıyor galiba
Hemşerim telefonda konuşmuştuk zaten bence aldığınız kişide tanıdık arkasında duruyor sa alınır
Aldığımız kişi tanıdık ta malzeme nasıl çıkar acaba . Adamın başında 40 tane iş var senin işi zor hallettim soru sormaya fırsat yok.
Bu konu çok hile kaldırıyor marka tanidik yada satıcı tanıdık güvenilir olmalı
Depo plastik yada fiber kaliteli olup olmadığı önemli
Kollarin malzeme profil kalinlik kalitesi
Motor kalite önemli
Kendin anliyorsan incele yada anlayan birisi ile incele ona göre seçimini yap
Depo kafamı karıştırdı di abi doğan şahin var depo çatladı kanatlar kilasik profil leri yamuldu bir sezonda cins bir kanat yapisi var bunun kanatlar hidrolik li açılıp kapanan. Malzeme çok sağlam kanat kısmı şase si falan.
Aynı özellikte holsan sordum 27 bin dedi arada 20 bin fark var neredeyse bide holsan şuan sipariş versem 5 aya anca gelirmiş.

Yeni bir marka piyasaya girmek için yapıyor galiba

Aldığımız kişi tanıdık ta malzeme nasıl çıkar acaba . Adamın başında 40 tane iş var senin işi zor hallettim soru sormaya fırsat yok.
Depo kafamı karıştırdı di abi doğan şahin var depo çatladı kanatlar kilasik profil leri yamuldu bir sezonda cins bir kanat yapisi var bunun kanatlar hidrolik li açılıp kapanan. Malzeme çok sağlam kanat kısmı şase si falan.
Aynı özellikte holsan sordum 27 bin dedi arada 20 bin fark var neredeyse bide holsan şuan sipariş versem 5 aya anca gelirmiş.
Hani aradaki fark 3bin 5bin olsa hiç uğraşma Emre bildiğin makineyi al diyecemde diğer markalarla 20 bin fark var bence iyice inceleyip değerlendir

Bugün yeri sıkışık tı yeni gelmiş naylonunu falan yırtar motorla gider birgün takar kanatlrı açıp inceleyerek bir açık kalp ameliyatı yapacam ona.
8500 dedi iki kere de sordum eminmisin diye.
Emre o pahalilarda traktirden beri ilaci kesme bi tarafa atmama gibi ozellikler koyuyolar galiba,bu makinenin maliyeti tek tek parcasini sor 5 bin anca tutar,ben olsam alirim ihtiyac varsa ,duzgun kullandiktan sonra sıfır makine ıs gorur diye dusunuyorum,

Eğer bu fiyata veriyorsa hiç düşünmeden al derim arkada da filtre var sanırım pompa İtalyan değildir büyük ihtimalle yağbasan markadır 4 membran lı mı diye bak
👍
Emre o pahalilarda traktirden beri ilaci kesme bi tarafa atmama gibi ozellikler koyuyolar galiba,bu makinenin maliyeti tek tek parcasini sor 5 bin anca tutar,ben olsam alirim ihtiyac varsa ,duzgun kullandiktan sonra sıfır makine ıs gorur diye dusunuyorum,
27 bin dedikleri de bu makina ya dedi kapasite si dışında ki özellikleri de bu

Resimler ve ekler

• Screenshot_2021-01-27-18-17-04-925_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-01-27-18-17-04-925_com.android.chrome.jpg
    65.1 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2021-01-27-18-17-19-747_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-01-27-18-17-19-747_com.android.chrome.jpg
    84.1 KB · Görüntüleme: 19
👍

27 bin dedikleri de bu makina ya dedi kapasite si dışında ki özellikleri de bu
Cok iş yapana kanatlari pisyonlu acilir kapanir olsa guzel olur,tarla ozelligine gore ben bi aciyorum is bitene kadar kapatmiyorum ,benim senede 5 gun isim var 10 kez ac kapa anca yaparim ,parcali isi olan icin acma kapama pistonlu olmali derim,arkada yamak varsa o ayri tabi,