Kolay gelsin cumartesi bende karpuz yerlerini sürecemTarlanın biri kuruydu diğerinin yüzü çamur tarlanın üstünde kar var ama tav yok
Kolay gelsinTarlanın biri kuruydu diğerinin yüzü çamur tarlanın üstünde kar var ama tav yok
Güzel işcilik olmuş eline sağlık abi.Mobilyacılığa başlayarak elma kasasından bozma follukları modernleştirdim.OSB levhadan dubleks folluk yaptım.
İyiymiş kar var ama tav yok bu ayda tarla sürcen kütür kütür kesek al bende de okadar iste bunun adı harbi kuraklıkTarlanın biri kuruydu diğerinin yüzü çamur tarlanın üstünde kar var ama tav yok
Masraf çıkmasa olurmuBeş gün soğuğun ardından sameyi çalıştırıyım dedim akü boşalmış gıv gıv dedi çalışmadı atlama yaptık marşa basarken filitre kazanının içinden pat diye ses geldi durduk baktık içerdeki ince filitreyi yarmış çıkardım tek marşta çalıştı filitrenin yarık yerini üste getirip taktım yakın zamanda hava filitrelerinide yenilemem gerektiğini söyledi Same
Yahu Baki Bey tanışmıyoruz ama ne zamandır senin Same nin paylaşımlarını görüyorum. Hep de bir arıza ya da bakım durumu var bizde de ara işlere kullanılan Same Explorer II Top 90 var ama rutin bakım haricinde hiç arıza yapmadı. Nedir senin bu şanssızlığın.Beş gün soğuğun ardından sameyi çalıştırıyım dedim akü boşalmış gıv gıv dedi çalışmadı atlama yaptık marşa basarken filitre kazanının içinden pat diye ses geldi durduk baktık içerdeki ince filitreyi yarmış çıkardım tek marşta çalıştı filitrenin yarık yerini üste getirip taktım yakın zamanda hava filitrelerinide yenilemem gerektiğini söyledi Same
5450 dönerli pullukla yakıt tüketimi nedir bizimki 4 dönerli ile mazota acımıyor 2-3 arası affetmezYahu Baki Bey tanışmıyoruz ama ne zamandır senin Same nin paylaşımlarını görüyorum. Hep de bir arıza ya da bakım durumu var bizde de ara işlere kullanılan Same Explorer II Top 90 var ama rutin bakım haricinde hiç arıza yapmadı. Nedir senin bu şanssızlığın.
Silaj yerinde ibreye bakmıyorum artık buğday/tanelik mısır yerinde 2 & 2.5 arası. (Ünlü dönerli 4-16)5450 dönerli pullukla yakıt tüketimi nedir bizimki 4 dönerli ile mazota acımıyor 2-3 arası affetmez
Silaj yerinde ibreye bakmıyorum artık buğday/tanelik mısır yerinde 2 & 2.5 arası. (Ünlü dönerli 4-16)
Yol konumunda şunu yakıyor desem yalan olur çünkü araziler yakın yerde hiç deneme fırsatım olmadı. Servis de ayağımıza gelir sağolsun. Ama duyuşlarım yolda çok yaktığı yönünde. Herhangi bir güç arttırımı yaptırmadım orjinal.Bir depo ile ortalama 30-40 dekar sürüyor demi yol ile aynı pullukta Mısır ve ağır yerlerde kullananlar böyle diyor bizimki de böyle
Usta sen arıza işlerinden anladikca same sana iş çıkarıyorBeş gün soğuğun ardından sameyi çalıştırıyım dedim akü boşalmış gıv gıv dedi çalışmadı atlama yaptık marşa basarken filitre kazanının içinden pat diye ses geldi durduk baktık içerdeki ince filitreyi yarmış çıkardım tek marşta çalıştı filitrenin yarık yerini üste getirip taktım yakın zamanda hava filitrelerinide yenilemem gerektiğini söyledi Same
İyiymiş kar var ama tav yok bu ayda tarla sürcen kütür kütür kesek al bende de okadar iste bunun adı harbi kuraklık
Masraf çıkmasa olurmu
Yahu Baki Bey tanışmıyoruz ama ne zamandır senin Same nin paylaşımlarını görüyorum. Hep de bir arıza ya da bakım durumu var bizde de ara işlere kullanılan Same Explorer II Top 90 var ama rutin bakım haricinde hiç arıza yapmadı. Nedir senin bu şanssızlığın.
Arıza değilde biraz sağlamcılık takıntısı var bende elimden anahtar düşmüyorUsta sen arıza işlerinden anladikca same sana iş çıkarıyor
Yaa samede biseylik var yada sen çok takintilısın ondan arıza çok çıkıyor
MaşallahBakmayın öyle pulluğun küçük durduğuna canını alıyor motorun çok ağır