6,3 cm dış çap 5 cm iç çapı var abiDeniz 63 lük dediğiniz borunun ölçüsü nedir çok aşırı ölçü var hepsi karışıyor
6,3 cm dış çap 5 cm iç çapı var abiDeniz 63 lük dediğiniz borunun ölçüsü nedir çok aşırı ölçü var hepsi karışıyor
Sizin oralarda su daha bol maşallah.Hayirli olsun. Bizde bu yil iki yerden bulduk islemler sizinkiyle ayni. Bizim burada da 3-6 m de cikiyor. Arazide nereye vursan cesme suyu bulunabiliyor.birisini köyun suyu sıkıntılı olduğu için eve, birisini araziye pinar yaptirdik. Su cok onemli bu donemde
Sungurlu dan mı aldınız Boruyu6,3 cm dış çap 5 cm iç çapı var abi
Hayırlı olsun drenaj borusunun metresi ne kadarEkli dosyayı görüntüle 56387Ekli dosyayı görüntüle 56388
Bu kuraklıkta güzel su bulduk arazıye pınar yapacağız.
Onu kullanmıyorlar galiba emre taşlarla ayarlıyorlar kazana getirip oradan normal boru galıbaHayırlı olsun drenaj borusunun metresi ne kadar
Ufuk abi Çorum Merkez den alıyoruzSungurlu dan mı aldınız Boruyu
Emre , Ufuk abinin söylediği gibi drenaj borusu kullanmıyoruz taşlarla avgun yapıyoruz.Hayırlı olsun drenaj borusunun metresi ne kadar
Onu kullanmıyorlar galiba emre taşlarla ayarlıyorlar kazana getirip oradan normal boru galıba
Emre bu tarla sularken kullanılan boruların en küçügünün iç çap kaç cm oluyorHayırlı olsun drenaj borusunun metresi ne kadar
Anladım Sungurlu da fabrika vardı ya ondan sordum mavi borumu aldınızUfuk abi Çorum Merkez den alıyoruz
Emre , Ufuk abinin söylediği gibi drenaj borusu kullanmıyoruz taşlarla avgun yapıyoruz.
Adam şunun bir aşama aşama resmini çeker Heri .Ufuk abi Çorum Merkez den alıyoruz
Emre , Ufuk abinin söylediği gibi drenaj borusu kullanmıyoruz taşlarla avgun yapıyoruz.
Abi bizim suladığımız borunun et kalınlığı tarif olarak çay kaşığının kalınlığı kadar oda bir milim anca gelirEmre bu tarla sularken kullanılan boruların en küçügünün iç çap kaç cm oluyor
Bir su gözümüz daha var onu yaparken fotoğraf çeker atarım taşların üstüne naylon seriyoruz toprak işi belli bir süre sıkıntı olmaz. Suyun çıkış şekline göre 1 metre veya bir buçuk metre taş yüksekliği yetiyor.Adam şunun bir aşama aşama resmini çeker Heri .
Şimdi 6 m derinlikte kanal var bunun içini kaç mt sini taş doldurdunuz
Bu zamanla taşların arası çamur dolup tıkanmaz mı ?
Drenaj borusumu iyi bumu daha iyi olur ?
Benimde var bu şekil yapıp bahçe kuracam iki senedir bizim hazeynle dövüşüyoruz bu konuda busene bayağı nizah ettim şimdi kış günü kum Çakıl ,taşı nereden getirecez dedi . Sustum ama yazın o işi bitirmem lazım
Tamam unutma kesin amaBir su gözümüz daha var onu yaparken fotoğraf çeker atarım taşların üstüne naylon seriyoruz toprak işi belli bir süre sıkıntı olmaz. Suyun çıkış şekline göre 1 metre veya bir buçuk metre taş yüksekliği yetiyor.
Anladım şimdi ölçtüm de küçük çay bardakları 5 cmi geçiyorAbi bizim suladığımız borunun et kalınlığı tarif olarak çay kaşığının kalınlığı kadar oda bir milim anca gelir
Borunun çapı 75 lik ama iç çap mı dış çap mı hiç ölçmek aklıma gelmedi ama iç captir diye tahmin ediyorum
az bir kısım emre öyle yukarıya kadar değil su için biraz sonra betondan logar yapıp orda yükselip diğer taraftan çıkış veriliyor benzetmek gibi olmasın ama şehirdeki binalarda ki foseptik çukuru gıbı düşünAdam şunun bir aşama aşama resmini çeker Heri .
Şimdi 6 m derinlikte kanal var bunun içini kaç mt sini taş doldurdunuz
Bu zamanla taşların arası çamur dolup tıkanmaz mı ?
Drenaj borusumu iyi bumu daha iyi olur ?
Benimde var bu şekil yapıp bahçe kuracam iki senedir bizim hazeynle dövüşüyoruz bu konuda busene bayağı nizah ettim şimdi kış günü kum Çakıl ,taşı nereden getirecez dedi . Sustum ama yazın o işi bitirmem lazım
Allah razı olsun emeği geçenlerden.Ekli dosyayı görüntüle 56387Ekli dosyayı görüntüle 56388
Bu kuraklıkta güzel su bulduk arazıye pınar yapacağız.
Bardak değil, çağ kaşığı 5 cm de gelmezAnladım şimdi ölçtüm de küçük çay bardakları 5 cmi geçiyor
az bir kısım emre öyle yukarıya kadar değil su için biraz sonra betondan logar yapıp orda yükselip diğer taraftan çıkış veriliyor benzetmek gibi olmasın ama şehirdeki binalarda ki foseptik çukuru gıbı düşün
Distan dışa 7.5 cm diye biliyorum.Bir su gözümüz daha var onu yaparken fotoğraf çeker atarım taşların üstüne naylon seriyoruz toprak işi belli bir süre sıkıntı olmaz. Suyun çıkış şekline göre 1 metre veya bir buçuk metre taş yüksekliği yetiyor.
anlatım bozukluğu olmuş çay bardağı iç çapı demek istedim emre bey laptopdayım şu an beni yorma dostumBardak değil, çağ kaşığı 5 cm yi de geçmez
Resimleyelim
bu arada ellerin dikkatimden kaçmadı gözlerini severim senin çiftcinin hakkını yiyen üçün birini yesin zannımca sen daha 22 yaşında felansın daha doğrusu kimin emeğinin hakkı yeniyorsa yazıklar olsun rabbim görecek elbet birgünBardak değil, çağ kaşığı 5 cm de gelmez
Resimleyelim