Şimdi kumpası alıp boruyu kesip hem içini hem dışını hem et kalınlığını ölçer dimde evdekiler delirdinmi der diye yapmıyomKalktım çektim mesela ölçüler çok değişiyor ya kimi bir parmak diyor kimi 3 çeyrek gerçek bir ölçü birimi veren yok
Şimdi kumpası alıp boruyu kesip hem içini hem dışını hem et kalınlığını ölçer dimde evdekiler delirdinmi der diye yapmıyomKalktım çektim mesela ölçüler çok değişiyor ya kimi bir parmak diyor kimi 3 çeyrek gerçek bir ölçü birimi veren yok
26 yaş abibu arada ellerin dikkatimden kaçmadı gözlerini severim senin çiftcinin hakkını yiyen üçün birini yesin zannımca sen daha 22 yaşında felansın daha doğrusu kimin emeğinin hakkı yeniyorsa yazıklar olsun rabbim görecek elbet birgün
Mavi boru abiAnladım Sungurlu da fabrika vardı ya ondan sordum mavi borumu aldınız
yapma yapma boşver bu aslında galiba yöresel kelimelerden oluşuyorŞimdi kumpası alıp boruyu kesip hem içini hem dışını hem et kalınlığını ölçer dimde evdekiler delirdinmi der diye yapmıyom
gözüne tır mı girdi diyorsun yani26 yaş abi
Yoh abi profil bilgimde yazıyor demek istedimgözüne tır mı girdi diyorsun yani
maslak denirAnladım şimdi ölçtüm de küçük çay bardakları 5 cmi geçiyor
az bir kısım emre öyle yukarıya kadar değil su için biraz sonra betondan logar yapıp orda yükselip diğer taraftan çıkış veriliyor benzetmek gibi olmasın ama şehirdeki binalarda ki foseptik çukuru gıbı düşün
1 inch = 1 parmak = 2,54 cmKalktım çektim mesela ölçüler çok değişiyor ya kimi bir parmak diyor kimi 3 çeyrek gerçek bir ölçü birimi veren yok
bazı yerlerde mahsen diyorlarmaslak denir
1 inch = 1 parmak = 2,54 cm
2 inch = 2 parmak = 5,08 cm
3 inch = 3 parmak = 7,62 cm diye gider, boruda söylenen iç ölçüdür.
bazı yerlerde mahsen diyorlar
ölçüler için teşekkürler abi lazım oluyordu daha doğrusu merak oluyordu
Tas, kazipta su cikan alanin hepsine suyu askiya alicak sekilde seriliyor. Genelde 1-1.5mt tas seriyoruz. Ustune naylon cekilmesi tikamasini onler. Bizim kazdigimiz yerde set hemen uctugu icin bazi yerlere cekemedik naylonu. Yeterli tasi bulmak onemli oluyor.Hazirda tas dolu traktor bekledi hep, kepce kazdigi gibi tasi doldurduk. En son direnaj isi bitince suyu kazana aldik, kazana almada kil kullandik kilin ucuna boruyla cikis verdik.Adam şunun bir aşama aşama resmini çeker Heri .
Şimdi 6 m derinlikte kanal var bunun içini kaç mt sini taş doldurdunuz
Bu zamanla taşların arası çamur dolup tıkanmaz mı ?
Drenaj borusumu iyi bumu daha iyi olur ?
Benimde var bu şekil yapıp bahçe kuracam iki senedir bizim hazeynle dövüşüyoruz bu konuda busene bayağı nizah ettim şimdi kış günü kum Çakıl ,taşı nereden getirecez dedi . Sustum ama yazın o işi bitirmem lazım
Su bayağı çok galiba reis peki sana birşey sorabilirmiyim bu şekil yüzey suları çok derinde olmuyor dem 1 metre felan mı yoksa 3 metre felan mi inilirTas, kazipta su cikan alanin hepsine suyu askiya alicak sekilde seriliyor. Genelde 1-1.5mt tas seriyoruz. Ustune naylon cekilmesi tikamasini onler. Bizim kazdigimiz yerde set hemen uctugu icin bazi yerlere cekemedik naylonu. Yeterli tasi bulmak onemli oluyor.Hazirda tas dolu traktor bekledi hep, kepce kazdigi gibi tasi doldurduk. En son direnaj isi bitince suyu kazana aldik, kazana almada kil kullandik kilin ucuna boruyla cikis verdik.
Çökme oranını azalmak için taban suyunun en aza indiği Ağustos ayında yapmak daha doğru bu işlerdeTas, kazipta su cikan alanin hepsine suyu askiya alicak sekilde seriliyor. Genelde 1-1.5mt tas seriyoruz. Ustune naylon cekilmesi tikamasini onler. Bizim kazdigimiz yerde set hemen uctugu icin bazi yerlere cekemedik naylonu. Yeterli tasi bulmak onemli oluyor.Hazirda tas dolu traktor bekledi hep, kepce kazdigi gibi tasi doldurduk. En son direnaj isi bitince suyu kazana aldik, kazana almada kil kullandik kilin ucuna boruyla cikis verdik.
Yani suda en az o dönemde oluyorÇökme oranını azalmak için taban suyunun en aza indiği Ağustos ayında yapmak daha doğru bu işlerde
evet bizde agustos, eylul gibi kazdik ama toprak onemli bazen kepce daha kazmadan ucabiliyorÇökme oranını azalmak için taban suyunun en aza indiği Ağustos ayında yapmak daha doğru bu işlerde
2 mt olan yerde var 7-8 mt olan da ortalama 5 mt olabiliyor.araziye bagli diyelim. bir iki tane eski avgin bozduk 1 mt var yoktu ama kazan kisiler zamaninda en az 3 mt kazdiklarini soyluyorSu bayağı çok galiba reis peki sana birşey sorabilirmiyim bu şekil yüzey suları çok derinde olmuyor dem 1 metre felan mı yoksa 3 metre felan mi inilir
Hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullanın bu sorunun cevabını her zamanki gibi hocamız görünce cevaplayacaktirGND Turbo takıldı,yeni mazot otomatiği takıldı, vites kollları eğrildi ve H vites hilali değişti toplamda 6.000 tl tuttu
Şimdi bu kaç bg oldu torku ne kadar tahmini