Sağolasın daha iyisi senin olsun kullananlar çok aşırı önerdi tadına bakalımHayırlı olsun iyi günlerde kullanın güzel oluyor ciftceker motoru olanlara muhakkak şart
Sağolasın daha iyisi senin olsun kullananlar çok aşırı önerdi tadına bakalımHayırlı olsun iyi günlerde kullanın güzel oluyor ciftceker motoru olanlara muhakkak şart
Sağolasın Allah razı olsun , başarabilirsem çoğaltmak istiyorum bu cinsiKolu güle güle kullanın.Amerikan ördeği çok tatlı.Bir zamanlar benim küçük bir sürüm vardı.
Orta kol
1-Çok ağır 2-Özel takma yeri yapılması gerekiyor 3-Takmak için ikinci kişi gerekiyor.Tek başına takmak çok zor.
Ben diğerini bir kere ayarlayınca 20-30 dekar yeri hiç ayar değiştirmeden işliyorum.
Bu nedenlerle hidrolik orta kol projemi askıya aldım.Tecrübelerinizi bekliyorum.
4-5 yıl önce evin önündeki küçük bahçe için aldığımız atıl duran benzinli çapa makinasıyla aynı işi yapıyoruz.normalde 2 gün sürecek iş 1 günde daha zahmetsiz oluyor.çapalandığı için bahçeden tezekli toprak doldurmuşuz gibi oluyor,yalnız bizim altlık olarak odun talaşı ve yemliklerde kalan samanları atıyoruz bukadar ıslak olmuyor sizin neden vıcık vıcık olmuşki?böyle çok zor olur.insanın koyunlara bez bağlayası geliyor
Böyle bir yeşilde otluyorlar altı beton ve havadar değil ek olarak içeri yağmur suyu giriyor.4-5 yıl önce evin önündeki küçük bahçe için aldığımız atıl duran benzinli çapa makinasıyla aynı işi yapıyoruz.normalde 2 gün sürecek iş 1 günde daha zahmetsiz oluyor.çapalandığı için bahçeden tezekli toprak doldurmuşuz gibi oluyor,yalnız bizim altlık olarak odun talaşı ve yemliklerde kalan samanları atıyoruz bukadar ıslak olmuyor sizin neden vıcık vıcık olmuşki?böyle çok zor olur.insanın koyunlara bez bağlayası geliyor
allah kolaylıklar versin
ohh keyiflere bak sen çok ıslak göründü onun için sordum kusura bakmayın.çelertme için aşı yapıyosunuz değil mi?aman ihmal etmeyinBöyle bir yeşilde otluyorlar altı beton ve havadar değil ek olarak içeri yağmur suyu giriyor.
Karma aşı yapmıyorum koyunu yeşilden hiç cekmediğim için mera sebepli sorun hiç yaşamıyorum kuzularda arasıra ektima oluyor sadece onunda aşısı bizim ilçede yok ilçe tarımın yaptığı aşılar harici aşı vurmuyomohh keyiflere bak sen çok ıslak göründü onun için sordum kusura bakmayın.çelertme için aşı yapıyosunuz değil mi?aman ihmal etmeyin
biz ilk koyunları aldığımız( kuzuları daha çok küçüktü) sene aldığımız insan müsveddesi aşıları tam eksiksiz dedi sütten ayırdığımız kuzuları ki bazılarını kurbanlık bakacaktık ;bir sabah 2 sini ölü 2 sinide ölmek üzere bulunca apar topar kesime gönderdik.yem değişikliklierinde sıkıntı yaşamamak için 9 lu karma aşıyı esgeçmiyoruz artık.bildiğim kadarıyla o karma aşıda ektima içinde etken madde var.çok maliyetli değil aslında kendiniz yapabiliyorsanız.Karma aşı yapmıyorum koyunu yeşilden hiç cekmediğim için mera sebepli sorun hiç yaşamıyorum kuzularda arasıra ektima oluyor sadece onunda aşısı bizim ilçede yok ilçe tarımın yaptığı aşılar harici aşı vurmuyom
Karma aşı ektimaya bağışıklık sağlamaz.biz ilk koyunları aldığımız( kuzuları daha çok küçüktü) sene aldığımız insan müsveddesi aşıları tam eksiksiz dedi sütten ayırdığımız kuzuları ki bazılarını kurbanlık bakacaktık ;bir sabah 2 sini ölü 2 sinide ölmek üzere bulunca apar topar kesime gönderdik.yem değişikliklierinde sıkıntı yaşamamak için 9 lu karma aşıyı esgeçmiyoruz artık.bildiğim kadarıyla o karma aşıda ektima içinde etken madde var.çok maliyetli değil aslında kendiniz yapabiliyorsanız.
ektima olduğunda müdahale ediyomusunuz?yada ne yapıyosunuz?diğer hayvanlara bulaşıyor mu??bilelim başımıza gelirse erken müdahale edelim
ecoli ile ektimayı karıştırdım sanırım kutunun üzerini okudum ama dikkat etmemişim siz yazınca bidaha baktım haklısınız,Karma aşı ektimaya bağışıklık sağlamaz.
Hatta kuzularda ölümleri önlemek istiyorsanız ecoliye bağışıklık kazandıracak karma aşı vurmanız gerekir.
Ektima lezyonları ilk gorulmeye başlayınca gliserniyode sürüyorum birde beyaz la vuruyorum penisilin sınıfına giriyor beyaz la 3 gün sonra tekrar aynı işlem 14 gün içinde kabuk vs kalmıyor hatta o kuzu ömür boyu bidaha ektima olmuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 56387Ekli dosyayı görüntüle 56388
Bu kuraklıkta güzel su bulduk arazıye pınar yapacağız.
Hayırlı olsun kaç metreden çıktı kanaldan mı tarlanın başına gelecek suEkli dosyayı görüntüle 56387Ekli dosyayı görüntüle 56388
3-4 metre arasında çıktı Hüseyin , suyu kazana aldık 1600 metre 63 lük boruyla götürüyoruz. Bu fotoğrafları ilk gün kazarken çekmiştim şimdi geri kapattık buraları.Hayırlı olsun kaç metreden çıktı kanaldan mı tarlanın başına gelecek su
Aaa su çıkıyor galiba reis detaylı foto ısterizEkli dosyayı görüntüle 56387Ekli dosyayı görüntüle 56388
Gunaydin ufuk,ben uste para alirim bundan icimieski günlerden bizim köyde eğlence dinleyin bakalım
Hayirli olsun Deniz ...Suyu bir yerde biriktirip kullancaksiniz galiba,icine ozel cadir cektiniz mi .rakim kac metre sizde3-4 metre arasında çıktı Hüseyin , suyu kazana aldık 1600 metre 63 lük boruyla götürüyoruz. Bu fotoğrafları ilk gün kazarken çekmiştim şimdi geri kapattık buraları.
1600 metreyi bi kaç kişi toplanıp mı çektiniz büyük mesafe büyük maliyet3-4 metre arasında çıktı Hüseyin , suyu kazana aldık 1600 metre 63 lük boruyla götürüyoruz. Bu fotoğrafları ilk gün kazarken çekmiştim şimdi geri kapattık buraları.
Aaa su çıkıyor galiba reis detaylı foto ısteriz
Güzel su çıktı Ufuk abi atarım fotoğrafınıGunaydin ufuk,ben uste para alirim bundan icimi
Hayirli olsun Deniz ...Suyu bir yerde biriktirip kullancaksiniz galiba,icine ozel cadir cektiniz mi .rakim kac metre sizde
Kepçeyi il özel idareden aldık. Boruyada gönlünden kopan maddi yardımda bulunuyorlar saolsunlar.1600 metreyi bi kaç kişi toplanıp mı çektiniz büyük mesafe büyük maliyet
Bende yapmayı düşünüyorum çok hayalım var ama naparsın bir anda olmuyorGüzel su çıktı Ufuk abi atarım fotoğrafını
Fuat abi depolama yok kazan dediğim şey dağınık suyu boruya alabilmek için yapılmış ufak beton kazan , abi resimdeki kazdığımız su çıkan yerlere taş doldurduk üstüne naylon serip toprakla kapattık.
1000 - 1200 arası rakımdayız abi
Bende yapmayı düşünüyorum çok hayalım var ama naparsın bir anda olmuyor
Deniz 63 lük dediğiniz borunun ölçüsü nedir çok aşırı ölçü var hepsi karışıyorKepçeyi il özel idareden aldık. Boruyada gönlünden kopan maddi yardımda bulunuyorlar saolsunlar.
Boruyu 3 kişi döşüyoruz babam , ben ve komşumuz.
Hayirli olsun. Bizde bu yil iki yerden bulduk islemler sizinkiyle ayni. Bizim burada da 3-6 m de cikiyor. Arazide nereye vursan cesme suyu bulunabiliyor.birisini köyun suyu sıkıntılı olduğu için eve, birisini araziye pinar yaptirdik. Su cok onemli bu donemdeEkli dosyayı görüntüle 56387Ekli dosyayı görüntüle 56388