Aleykum selam,abi oglan isim hakki istedi para cok geldi herkes biliyor zaten ismimi.Selamlar beyler,
Kolay gelsin,bunun marş dinamosu varmiduu.
Berkayın adını neden kaldırdın.
Aleykum selam,abi oglan isim hakki istedi para cok geldi herkes biliyor zaten ismimi.Selamlar beyler,
Kolay gelsin,bunun marş dinamosu varmiduu.
Berkayın adını neden kaldırdın.
Şu isimini bilmediklerimiz, yaşını bilmediklerimiz, memleketini bilmediklerimiz de profil bilgilerini düzenlese de onları da bilsek.Aleykum selam,abi oglan isim hakki istedi para cok geldi herkes biliyor zaten ismimi.
Sağolasın herşeyi yeniledim bugün yakıtı ölçtüm 1.gün ilk tarla 15 dönüm git gel 14 km yol 2.gün ikinci tarla 15 dönüm git gel 8 km yol toplam 37 litre yakmış 30 dönüm + 22 km yol küsüratı yola çıksak dönüme net 1 litre yakmışKolay gelsin bu motorda ya filtre ya başka sıkıntılar meydana geliyor en iyisi komple bir yenilemek lazım bence bütün filtre falan
Çizel mi çekildi tarladaSağolasın herşeyi yeniledim bugün yakıtı ölçtüm 1.gün ilk tarla 15 dönüm git gel 14 km yol 2.gün ikinci tarla 15 dönüm git gel 8 km yol toplam 37 litre yakmış 30 dönüm + 22 km yol küsüratı yola çıksak dönüme net 1 litre yakmış
Yakıt nasıl normalmi çok mu
Hayırlı olsun iş bitmiş. İnşAllah önümüzdeki sezon da hayırlı geçer.Sezonu kapattik. Fotograftaki tarla oyle agirdi ki surene kadar bittik. Normalde 5/14 hatta 5/16li ile 6 km surum yaparken bu tarlada 5/11li 4.5 km ile zor sürdük. Misir yeri sürmüslügümüz yok ama öyle agir bi yerdi sanirim.
Yakıt ideal 1 litre patlatma için, kullanmaya devam sameyiSağolasın herşeyi yeniledim bugün yakıtı ölçtüm 1.gün ilk tarla 15 dönüm git gel 14 km yol 2.gün ikinci tarla 15 dönüm git gel 8 km yol toplam 37 litre yakmış 30 dönüm + 22 km yol küsüratı yola çıksak dönüme net 1 litre yakmış
Yakıt nasıl normalmi çok mu
sagolun insallah tüm arkadaslar bereketli bir sezon gecirirlerHayırlı olsun iş bitmiş. İnşAllah önümüzdeki sezon da hayırlı geçer.
Peki.Allah korusun naptın sen
o patpatı parçalar hurdacıya verir şanzımanı döytzüne takar, motoru ile su çeker bişiler yapardı heba ederdi.
kar erimeden tarihe karışırdı o vakıt.
san ne lazım.
marş şarj hidrolik frenden led aydınlatmaya kadar ne lazımsa var.
senin döyztden çok donanımlı her türlü yer onu
Hayırlısı olsun, berkaya selamlar.Aleykum selam,abi oglan isim hakki istedi para cok geldi herkes biliyor zaten ismimi.
Şevket, bi ercan aykuş var.Şu isimini bilmediklerimiz, yaşını bilmediklerimiz, memleketini bilmediklerimiz de profil bilgilerini düzenlese de onları da bilsek.
AynenÇizel mi çekildi tarlada
Bu şartlarda 35'likten az yakıyor aynen devamYakıt ideal 1 litre patlatma için, kullanmaya devam sameyi
Nerden aldınızHidrolik ortakol aldım kampanya vardı 450 tl
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın güzel oluyor ciftceker motoru olanlara muhakkak şartHidrolik ortakol aldım kampanya vardı 450 tl
aleyküm selam emmi.Selamlar beyler,
3 gündür soğuklar kontrolden çıktı.
Yine iddia ediyorum,tv'deki hava durumları ile alakası yok.
Şu çatık kaşlarını biraz gevşet artık, toplantılarda böyle değildinSelamlar beyler,
3 gündür soğuklar kontrolden çıktı.
Yine iddia ediyorum,tv'deki hava durumları ile alakası yok.
Kolu güle güle kullanın.Amerikan ördeği çok tatlı.Bir zamanlar benim küçük bir sürüm vardı.Hidrolik ortakol aldım kampanya vardı 450 tl
İlçeden sürekli malzeme aldığım yerden seri sonu fiyatlar artacak şunu al diye diretti aldımNerden aldınız